Mesajul Zilei-12 februarie 2o15(confirmari)

mainile

„MESAJ URGENT:
Dragii mei prieteni … Intrăm pentru 48 ore într-un portal cu incredibile energii. Vă veți aminti totul într-o clipă. Aceasta este o energie impresionantă menita sa va elibereze de toate restricțiile și legaturile fata de alții. Trebuia să va spun. Acest val a aparut în ultimele 2-3 ore. MINUNAT! E posibil să fie necesar sa fiti în aer liber sau într-un mediu cald pentru a va acorda.
Spuneti-mi ce experimentati ! Eu ma confrunt cu cunoasterea sufletului si caii mele. Dar voi ??
PS – E aproape vineri 13 și un week-end de profunde schimbări de dragoste
Va urma, OAMENI NOI”

Sursa: Elizabeth Peru

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

7 gânduri despre „Mesajul Zilei-12 februarie 2o15(confirmari)”

  1. Cautati pe Dumnezeu cata vreme se poate gasi ,cauta sa ai relatie directa cu Dumnezeu prin Fiul Sau .Pentruca a venit vremea venirii Domnului sa judece lumea ,cu mare manie.Este scris de razboaie, foamete ,boli ,revolte sociale,incat oamenii se vor uri unii pe altii ,mari transformari in rau ,aparitia lui antichrist care se va da drept dumnezeu,atunci va veni urgia Mielului.Impacati-va cu Dumnezeu,marturisiti-va pacatele ,El este credincios si drept sa va ierte toate pacatele,si urmati-l pe El ,dupa Sfintele Scipturi,Biblia.

  2. NAMASTE DANIEL !!! Dupa o lunga tacere si preocupari de tot felul ,iata cum evenimentele ne aduna si numitorul comun pare sa-i trezeasca pe multi mai multi decat as fi crezut eu,Traim timpuri marete si ma intreb: :Atunci cand am semnat ,am fost constient de amploarea universala a acestor transformari ? Nu ne-am mai vazut de la Deva de la Andrei-anul trecut…care pentru mine parca nici nu s-a derulat si mereu cand tre’sa fac referinte sau sa-mi amintesc anumite lucruri zic mereu 2013….. Dar,m-a surprins impactul atat de direct la care raspund cetatenii europeni la evidenta miscare spirituala ,pe care eu sincer o percepeam ca pe o chestie care se petrece doar anumitor persoane ,mai exact doar celor care sant realmente interesati de fenomenul sa se produca in intimitate. Ori a discuta si cu altii despre TRANSFORMARE-ASCENSIUNE…. socoteam ca e o impietate deoarece ai fi riscat sa-ti primesti biletul spre cabinetul psihiatrului. Voi lua si eu legatura cu un sef de redactie la un ziar local -OBSERV TOT. de la Dobeta si voi incerca,daca ,evident si el va fi de acord sa amplific aici la Severin MISCAREA SPIRITUALA-folosindu-ma -cu permisiunea ta de acest filmulet de pe you tube- sa vedem ce va iesi,stiut fiind ca oltenii de pe aici sant cam comozi cand vine vorba despre altceva in afara de profitul …..daca iese….Multumesc mult DANIEL a fost CEA MAI minunata veste la inceputul acestei dimineti de vineri !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s