O altfel de hartă!

Această postare apare ca urmare a unui semnal primit cu puțin timp în urmă. În timpul unei simple meditații, mi-a apărut în minte imaginea unui agat roșu (varietate a cuarțului) care are ”imprimată” o hartă mai specială a României, și apoi a urmat un mesaj clar, hotărât. Aproape că am auzit în urechi acest mesaj: Prezintă harta și celorlalți! Sunt destui care vor înțelege ce anume conține!

Am ajuns în proprietatea acestui agat printr-un concurs straniu de împrejurări, însă nu acest lucru este important. Important este mesajul pe care Geea îl transmite prin intermediul lui. Poate că unii, mai sceptici din fire, vor considera harta din agat ca fiind o stranie coincidență, dar această imagine nu le este adresată lor. Până acum, am arătat acest agat doar celor care participau la cursul N1G2, însă acum a venit vremea să fie arătat tuturor.

Acest agat prezintă o hartă mai specială a țării noastre, hartă care conține câteva marcaje speciale. La prima vedere, se poate observa teritoriul care într-un trecut foarte îndepărtat s-a numit… Țara Luanei. Această hartă delimitează clar un teritoriu destul de vast, și cuprinde nu doar curbura Buzăului ci și porțiuni din Moldova, Muntenia și Transilvania.

romania

Harta mai conține și alte trei tipuri de ”marcaje” (puncte). Unele sunt închise la culoare, altele sunt roz, iar câteva sunt galbene.

Marcajele negre: Munții Rodnei, Parcul Național Porțile de Fier, Munții Zarandului. Ar mai fi două, care aparent s-ar afla în zona bulgărească și maghiară.

Marcajele alb-roz: zona Retezat-Gugu-Parâng și trei în dealurile Olteniei; ar mai fi una importantă în nordul Țării Luanei, undeva la sud de Hășmaș.

Marcajele galbene: în special în Transilvania

Am încercat să aflu mai multe amănunte despre această hartă și marcajele sale însă, spre dezamăgirea mea, răspunsurile erau seci: caută, descoperă, mergi în aceste zone! Mi-am dat seama apoi că informațiile nu au o importanță prea mare dacă ele nu sunt ”împuternicite”.

Pot spune doar că marcajele negre indică locuri care au capacitatea de a face deschideri, potențări la nivelul corpului energetic dar, de asemenea, pot declanșa purificări foarte puternice, pe întreg ansamblul trup-minte-suflet.

Marcajele alb-roz indică locuri care au putere de deschidere și potențare a capacităților spirituale, iar cele galbene lucrează în special pe corpul informațional!

Într-adevăr, nu sunt multe de spus. Mai degrabă, trebuie căutat, (re)descoperit, experimentat!

Dacă una (sau mai multe) din aceste marcaje determină o anume reacție în interiorul vostru, este semnul că rezonați la nivel subtil cu acea zonă și că sunteți pregătiți pentru o anumită deschidere sau potențare.

Ajunși acolo, fiți deschiși la minte și suflet… Restul vine de la sine!

Sursa: remerra.blogspot.ro/2015/02/o-altfel-de-harta.html?spref=fb

Nota Dan Gaucan: Fotografia emana o energie extraordinar de puternica.Descarca informatii la persoanele care sunt pregatite sa le primeasca 🙂

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „O altfel de hartă!”

  1. Am vazut o zona verde deschis care se roteste in sensul acelor de ceasornic incepand din zona Moldovei dealungul granitelor pe harta Romaniei …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s