COBRA (DRAGONII) ROŞII şi ALBAŞTRI – 20 februarie 2015 –

drag1

Nota MarYan :

Iată, acum Cobra vine cu alte tipuri de informaţii, aici despre luptătorii din zona orientală, ai „Familiilor Dragon”, de care am tot auzit până acum, dar care nu ne era foarte limpede la ce anume se referea acesta.

Acum, avem mai multe detalii, cel puţin pentru început…

Însă, cel mai interesant pentru mine a fost că în acest material am descoperit câteva informaţii care confirmă tocmai ceea ce am scris şi eu în ultimul Editorial, al 10-lea, pe care îl voi posta în cursul acestei zile de week-end, cu ultimele informaţii despre Evoluţia Parametrilor Planetari.

Până atunci, vă invit să aprofundaţi cât de puţin şi acest subiect, al FAMILIILOR DRAGON.
drag2

COBRA :

Am intrat într-un Nou CicluAnul Chinezesc al Oii (N.MY.: I se mai spune şi Capră).

Acesta este momentul când Victoria este realizată prin BLÂNDEŢE şi nu prin forţă brutală :

drag3

Intrând într-un nou Ciclu, acum este timpul ca să mai eliberăm anumite informaţii despre „Cei Roşii” şi „Cei Albaştri”.

Dragonii ALBAŞTRI” provin din grupuri taoiste secrete, legate de Reţeaua Agartha.

Împreună cu Ordinul (secret) al lui Pitagora, aceştia au aprins scânteia Renaşterii în Italia.

Ar putea fi interesant de observat că Leonardo da Vinci a copiat, pur şi simplu, străvechi texte chinezeşti, pentru celebrele sale „invenţii”…

Momentan nu se mai poate adăuga nimic despre „Albaştri”, doar faptul că unii dintre aceştia sunt „Gardieni ai Portalurilor”.

Dragonii ROŞII” provin din forţele militare ale Dinastiei MING.

Archonii au dorit ca să distrugă puterea acestei dinastii.

Prima lor intervenţie a fost de a-i îndepărta de la putere pe cei din dinastia Ming, prin intermediul triburilor MANCHU (controlate de archoni), care au invadat din nord, preluând Beijing-ul şi pornind, astfel,Dinastia QING.

Apoi, Împăratul KANGXI al dinastiei Qing a invitat Iezuiţi în China.

„Dragonii Roşii” au lucrat, în secret, la curtea imperială a dinastiei Qing şi în cadrul forţelor militare, împotriva Manchu şi a invadatorilor iezuiţi :

drag4

Evenimentele care au avut loc la Curtea imperială Qing, în decursul secolului al 18-lea, au mult mai multă influenţă asupra situaţiei geo-politice actuale, decât îşi dau seama majoritatea oamenilor.

Pe la începutul secolului al 19-lea, familia Rothschild a reuşit să preia controlul asupra Chinei, în urma „Războaielor OPIUM-ului”.

„Roşiii” au fost nevoiţi să se menţină la un nivel scăzut de intervenţie, dar deghizaţi în Societatea Secretă „Opt Trigrame”, mai târziu reuşind să organizeze rebeliunea numită „Răscoala BOXER-ilor”, ca încercare de a-i arunca pe Iezuiţi şi pe Rothschild-zi afară din China.

Cu toate acestea, Rothschild-zii şi-au înăsprit strânsoarea lor asupra Chinei, în cursul secolului al 20-lea.

Cele mai multe informaţii din articolul de mai sus sunt corecte, exceptând faptul cum Chiang Kaishek, în realitate, nu a fost niciodată un sprijin pentru Cabală, însă Familiilor Dragon, da.

Aici sunt necesare câteva explicaţii.

TRIADELE (N.MY.: Mafia chineză) nu lucrează pentru Familiile Dragon, ci pentru Cabală. Cu toate acestea, mulţi agenţi Dragon s-au infiltrat în Triade şi, recent, unele dintre acestea, poate chiar mai multe, vor asista în secret la răsturnarea Cabalei.

drag5

Rotschild-zii au încă destul de mult control asupra Chinei, cu mulţi agenţi infiltraţi în structura guvernului,având baza de operare în HONG-KONG.

Cu toate acestea, în ultima vreme, „Dragonii Roşii” primesc sprijin tactic de la guvernul chinez, pentru eliminarea infiltrării Rothscild-zilor.

MACAO este baza de operare pentru operaţiunile Nobilimii Negre şi a Iezuiţilor în China.

Henry Breakspear, un mare Archon – cap de linie genealogică – locuieşte în Macao.

TAIWAN este baza de operare pentru multe Familii Dragon pozitive. Acestea au fost forţate ca să plece din China continentală, după „revoluţia comunistă”.

Familiile „Dragoni Roşii” provin din facţiunea pozitivă a rasei draconiene.

Scopul lor este de a-i învinge pe duşmanii lor archonici, iezuiţii (hibrizi Andromedani/Orionieni) şiRothschild-zii (Magia neagră Orioniană).

Aceştia sunt Protectori curajoşi şi Gardieni ai dreptăţii.

Trebuie să înţelegeţi că „Dragonii Roşii” de astăzi nu mai sunt aşa cum erau soldaţii unui Împărat Ming. Eiau ţinut pasul cu progresul tehnologiei şi au acces la o putere militară considerabilă, într-un mod care nu va fi descris aici…

De asemenea, specialiştii informaticieni sunt suficient de pregătiţi pentru a realiza Resetarea Financiară Globală, prin simpla apăsare a unui buton, dacă apare această nevoie urgentă…

Acum, cu Noul An Chinezesc (al Caprei), „Dragonii Roşii” vor deveni mai activi. Ei au propriile lor planuri în privinţa „celor patru ne-sfinţi” (N.MY.: Vedeţi ultimele postări ale lui Cobra despre aceştia, care ar fi Bush Sr., Henry Kissinger, Donald Rumsfeld şi Dick Cheney).

Ei sunt, de asemenea, forţa secretă din spatele lui Putin.

PENETRAREA PRIN COMPRESIE” este aproape !

drag6

SURSA : http://2012portal.blogspot.ro/ via noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/02/cobra-dragonii-rosii-si-albastri-20.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „COBRA (DRAGONII) ROŞII şi ALBAŞTRI – 20 februarie 2015 –”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s