Echinoctiul in Lumina

desprindere

„Binecuvântări, Iubit Trib de Lumină,

Multi dintre voi se confruntă încă de săptămâna trecută, cu schimbul dramatic de energii. Am intrat oficial in pulsul undei Echinoctiului și acesta ne aduce într-o stare sporita de fuziune multidimensională. Poate că ați observat fuziunea ce a trecut mult dincolo de Sine Superior și sinele inferior, și implică mai multe nivele și expresii dimensionale ale Tale, Echipei Tale Divine si conștiinței tale superioare dimensionale. Unde puternice sunt așteptate din nou intre 22 -25 februarie .
Trecerea prin Eclipsa Echinoctiului

Este o fază puternică, și oarecum misterioasă in timp ce taiem poteci prin necunoscut. Paznicii au fost ocupați și EU SUNTt profund impresionat de modul în care acest lucru este in desfasurare. Este genial să fi partas la expresiile unice de ale întoarcerii lui Hristoscare ilumineaza prin rețeaua inimii umane. Vom sparge multe sisteme de credință, modele religioase și activități repetitive – chiar și în cadrul trezirii colective – cu această etapă următoare.
In timp ce marea declanșare cosmică prezintă o eclipsa solară / Echinoctiul din 20 martie (apogeul Eclipsei la 02:45 PT si al Echinoctiului la 15:45 pm PT), iar Eclipsa Rosie de Luna din 4 aprilie (Luna Plina/Apogeul Eclipsei la 05:06 AM PT, de asemenea, cu o zi înainte de Paști), toata atenția noastră trece la fuziunea cu niveluri mai ridicate ale constiintei. Factorii cosmici, incluzând valuri puternice de plasmă fotonică, în prezent trimit multor inițiați în experiențe superioare ale fuziunii. Paznicii care sunt conectați energic la Porți, se confruntă cu fuziunea profundă cu aceste energii. Este posibil să simțiți ca o cochilie care se rostogoleste pe tarm și valurile țărm in timp ce Portile ajusteaza și respira cu acest nou lumină.
Ce se intampla ACUM?
Pentru mine personal, comunicarea lineară este dificilă. Sinele meu inferior funcționează ca un insert holografic pe pilot automat pentru a avea grijă de treburi pământ, conversații scurte, sau sarcini scurte. EU SUNT conștient de modul în acest lucru functioneaza acum, și învăț cum să-mi concentrez atenția în mai multe dimensiuni simultan. Zilele zboară ca prin vis, intensificand secvențe ale fuziunii. Cum soarele începe să se echilibreze, mă pregătesc de lucru. Meditații, lucrul in Portale,, iar Starea Superioara de visare 4 D sunt foarte lucide. Este un angajament complet fata de necunoscut.
Există un co-creație grandioasa in curs de desfasurare odata cu această trecere a Echinoctiului; Alinierile Cosmice oferi o oportunitate de a utiliza fire mai puternice ale undelor fotonice pentru a accelera calea initiatilor. Cu o lună în urmă, când echipa mea a comunicat că am fost pe cale de a deveni Noi, cei Regali am înțeles că totul era pe cale să alunece în pâlnia Echinoctiului. Suntem acolo, și este ceva ce voi veti experimenta sau nu. Nu am simțit Divizia Lumilor atât de puternic de ceva vreme. Binecuvântati pe oricine se isi asuma acest nivel de Ascensiune.
În prezent, prezentarea fuziunii Christice cuprinde:

• Sinele Superior 5D și straturile 5D / 6D ale conștiinței noii Gaia
• straturile 6D – 8D ale Sufletului și Galactice
• straturile 9D UMane / tiparele lui EU SUNT / straturile SUPRA Slnelui
Echipa meu spune că realitatea noastră colectivă nu are capacitatea de a gestiona chiar acum, mai multe intrupari dincolo de 9D. Sclipiri ale acesteia in viziunile voastre și călătoria personală, da. Desi, se apreciaza ca frecvența din interiorul vehiculului corp este o permanentă schimbare , aceste intrupari nu pot de folos în acest moment. Mii de oameni care întruchipează o stare completă Christică (asta reprezentand toate cele12 dimensiuni inferioare și fiecare expresie a fiecarui strat dimensional). explodează literalmente realitatea inferioară 4D. Asa ca o facem în etape, fapt care protejează colectivul ascendent, precum și nivelul holopuntii realității 4D. Acest lucru va mentine trecerea între lumi, experimentand mai multe dimensiuni simultan. Ne permite astfel, să demonstram ce este disponibil înainte de intruparea Cristica completă, care la această etapă v-ar scoate din spectrul vizibil colectiv (și pierderea trupului fizic).
Odata ce senzatiile de balon / ridicare / expansiune devin mai puternice, amintiți-vă că este doar un efect secundar al deținerii conștiinței superioare în interiorul corpului (spre deosebire de părăsire). Mulți dintre noi au vise sau viziuni cu camere goale, de indepartare de calea vietii noastre, de închiderea unei afaceri, sau o repetare a viselor in care apar trenuri (privindu-i pe alții se lupta sa prinda trenul, conducand trenul, care zboară in sensul invers cursului trenului). Aceasta deplasare metaforica este o indepartare de la stări inferioare, ușor de recunoscut ale constiintei.
Rețineți efectul Lucratorilor de Lumina (acesta este motivul pentru care folosim Servitorii Luminii, mai degrabă decat Lucrători ai Luminii, dragii Gardienii ai Luminii noi): Va comportati ca un server de calculator cablat la Schimbare, Ascensiune, și Constiinta Superioara, trimitand noi frecvențe de lumină prin rețeaua a inimilor umane. Având în vedere că fuziunea poate fi covârșitoare, păstrați acest lucru în inimă in timp ce ne aventurăm într-un taram necunoscut.
Misiunea: Fiti atenti
Misiunile noastre cresc mai exact în timpul fuziunii. Nu vă faceți griji dacă pasiti departe de căile clasice de aratare a caii. Alții pasesc în rolurile pe care noi le părăsim. Slava Domnului, deoarece intruparea este destul de bizară de realizat. Cei care au avut un dificultăți fizice sau mintale de-a lungul ultimilor ani se tarasc afara din pestera, si pot păși într-un mod de atelier / video / blog și pot ajuta noii initiati, și există multi. Sunt onorat să avem mulți profesori care participă la Calea Ascensiunii chiar acum.
Energiile din acest an fac o treaba buna de sortarea nivelelor de constiinta. Fiți sinceri cu calea și vocea voastra unica. Dacă aveți un sentiment de a fi nepregătit, faceti ceva ce cu privire la asta. Învațati și continuati-va expansiunea si serviciul.. Zero Punctul devine tot mai provocator, aveți grijă să țineti pasul.
Ruperea sistemelor de credință si vechilor tipare – chiar și de invatare / aratare a caii – sunt pe ordinea de zi chiar acum. Interpretarea greșită a ceea ce este și nu se întâmplă tind să o ia razna in timp ce vălurile se subțiaza. Magnetii permit o încăierare mare in timp ce planurile astrale se prăbusesc. Aceasta servește Ascensiunii prin revelație personală și colectivă, sfârșitul divin al credințelor rigide a ceea ce este sau nu este adevărat. Moartea dualității pare a fi o precum un macel lent al nivelurilor inferioare.
Aceasta este motivul pentru care comandam nivelurilor noastre Superioare să valorifice avantajele fluxului vital și sa le dirijeze; sinele inferior se confruntă doar cu umbre a ceea ce a fost, în beneficiul colectiv. Acest lucru este foarte limpede in timp ce fuziunea implica straturile 7-9D . Ascensiunea este în mod constant fin reglată, pentru a se adapta la ceea ce este necesar. Noi optimizam acesta fereastră de oportunitate, și este genial să participam la aceasta.
Noua Constiinta va pasi unde la aceasta este neasteptata, în moduri de nerecunoscut, în scopul de a dizolva chiar si cea mai densă dintre convingerile colective. Noi o facem cat mai puternic cat este posibil intregului colectivului, astfel încât acestia să învețe pe deplin și sa realizeze ne-judecarea și iubirea necondiționată.
Amintiți-vă ca Iubirea este o Tehnica de Lumină, o inteligență la nivel de Sursa, care poate fi experimentata în formă umană în moduri profunde. Fiecare amprenta veche a stereotipurilor lui Hristos vor fi răsturnate; prezente angelice, predici la amvon, urmele din Babel Galactice, intruparea Masculinului,câmpuri energetice strălucitoare si miracole. Toate vechi constructele de lumină vor fi atacate, împreună cu multe sisteme de furnizare a Intelectului, activări sau inițieri New Age (deja de cativa ani – Old Age) . Caile clasice de rationamente bazate pe decizii catre Hristos se vor dizolva în călătoria creativă a Luminii Noi a Inimii. Așteptați-vă la neașteptat. Și onorati-l.
Descrierea fuziunii
Cu toate acestea, fuziunea conștiinței va este prezentata voua (Doamne, există atât de multe expresii diferite ale aceluiași lucru, cu adevărat un efort creativ), senzația de a părăsi stările inferioare de Constiinta permanentă este fizica, mentala, punct de vedere emotional si aparent. Aceste structuri sunt transformate în noi mecanisme ajutatoare, iar transformarea lor este de necontestat.
Există o mare unitate telepatică fapt care își propune întrebări și carora le raspunde instantaneu. Legiunile de Lumina implicate sunt imense și ochii-deschisi vizibile. Personal, eu nu mai pot transforma deloc acest lucru. Cei care au avut în trecut inițieri strălucite (de obicei sunt 3: expandarea minții, deschiderea inimii, experiențe-de explozie a Portalului intern al taramurilor Superioare care ne blochează pe calea catre Hristos) se pot confrunta cu fuziunea de conștientizare dimensională prin glanda pineala. Portaluri, viziuni, porti, ființe, câmpuri de energie și Echipe Divine vizibile cu ochii deschiși; închideți ochii și veti avea de asemenea, astfel de viziuni si în al treilea / al patrulea / ochi. Fuzionarea cu Unul. Cu cat spectacolul pineal este mai fascinant și mai util, se bazeaza pe inimă, pe sentimentul de comuniune cu taramurile superioare care au blocat și nu se vor mai clinti niciodată. Nivelurile inferioare (egoul, mintea, emoția), s-au predat iar Sinele Superior începe să rescrie conștiința în aliniere cu Voința Divină.
Voința Divină, care nu mai este legata prin constrângerile aspectelor inferioare sau acordurilor vechi, se deschide în mod constant posibilităților mai inalte necesare fluxului vital.Fuziunea ajuta Ascensiunea colectivă prin utilizarea atât a posibilităților prestabilite cat și fluxului constiintei colective prezente.Fuziunea ajusteaza cu călătoria, se adaptează acesteia.
Am avut o discuție cu un coleg Pazitor al Portilor și amândoi am primit îndrumare de a proteja acesta trecere. Acest lucru nu s-a prezentat într-un mod viu de ceva vreme. Porțile insele mi-au atras atenția în ultimele câteva săptămâni, iar intensitatea este dramatică, superbă, profundă. Nu numai privind la nivel colectiv ca TOT ci de asemenea si la nivel de poartă stelară personală. Echipa mea imi solicită ca toată constiinciozitatea să se concentreze pe consolidarea fuziunii. Corpul și conștientizarea nea se simt complet diferit de la un moment la altul; există o înțelepciune profundă dezvăluindu-se, care nu are nimic de-a face cu ceea ce a fost, sau este. Datorită fuziunii la nivel superior, există calmitatea și înțelegerea transformarilor in orice moment, ale oricarui lucru.
Toate cer predarea la un nou nivel, și respingerea a ceea ce apare sa intervină. Nu judeca interferența la fel-mai puțin sau bun / rău; este pur Discernământul. Discernământul Pur este adevaratul aratator al Cai; deciziile sunt luate pentru a completa cel mai mare scenariu posibil care va avea cel mai mare efect asupra Ascensiunii colective.”

Sursa: www.sandrawalter.com/the-depth-of-the-equinox-pull-into-light/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s