Gripa Spirituala(confirmari)

gripa

Am mai scris despre acest lucru si înainte și este un nou mesaj oportun. De-a lungul ultimelor câtorva zile / săptămâni a existat o creștere a ceea ce eu numesc „Gripa spirituală”. Am folosit acest cuvânt, de mulți ani, eu insami am văzut ca și nenumărați alții trec printr-o emisie periodică majora de energie după influențele cosmice. E ca și cum corpul nostru incubează, se încălzește și arde toxicitatea energiei atunci când trecem la un nou nivel de conștientizare spirituală. Puterea personală este re-calibrată …
Ce este Gripa spirituala
– Este posibil să aveți dureri ale articulațiilor / musculare, dureri puternice de cap , oboseală, dureri de ochi, urechi sau nas infundate, senzație de cald in interior (dar nu febra), căldura provenind de la mâini și picioare, furnicături peste tot, palpitații ale timusului. Sunt multe simptome.
– Cu toate acestea, în timp ce ați putea crede ca aveti de a face cu o raceala sau o gripa, nu aveti efectiv decat o durere în gât sau sinusuri inflamate complet, etc. E ca și cum ati avea o gripă de energie, mai degrabă decât una fizică. Există unele simptome fizice (așa cum am spus mai sus), dar ele sunt mai blande decat o gripa fizica normala.
De ce acum ?
Cititi postările de pe perete meu și veți vedea că, incepand cu week-endul din 20/21 februarie, atunci când Venus/ Marte s-au unit, am avut un val uriaș de lumină venit prin Pământ urmat de o săptămână de aliniamente cosmice puternice. Acesta a adus eoni de negativitate și poate că în ultimele două săptămâni,ati fost supusi unor atacuri sau v-ati atacat pe voi insiva sau pe alții. Nu stim intotdeauna ce să facem cu întunericul nostru, atunci când se arată lumina.

ECLIPSELE le aduc la apogeu

Rezultatul este că acum, în sezonul Eclipsei (martie / aprilie) toate dezechilibrele ies la suprafata. Mulți s-au săturat de vechile moduri de nepăsare de pe Pamant. Da? Noi dorim autenticitate, compasiune, iubire, integritate, responsabilitate personala, creativitate … trupurile noastre trec la alinierea cu dorințele noastre personale.
Fiti buni cu voi insiva si cu toți ceilalți în această săptămână. Cu toții trecem prin schimbare. Odihniti-va mai mult dacă aveți nevoie. Aceasta gripă spirituală va trece. Am văzut-o de multe ori înainte. Amintiți-vă cât de buni și strălucitori va veti simti atunci când energia voastră se va fi curatat.”

Sursa: Elizabeth Peru

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Gripa Spirituala(confirmari)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s