11 si 12 martie, zile cu potential major de schimbare. Igiena mintii este esentiala

moshu

Astazi si maine sunt doua zile importante pentru ceea ce vom crea pe termen lung. Marte il intalneste pe Uranus in Berbec, ambii fiind infruntati de Pluto care ne cere transformarea profunda a convingerilor, viziunii si perceptiilor. Sunt zile provocatoare, dar ele contin esenta unei schimbari si a unei innoiri substantiale a intregii fiinte si a vietii noastre. Numeste-o revolutie, daca vrei.

Alegerea pe care o avem de facut, acum si mereu, este intre a sta in drame si povesti, sau a planta in mintea si fiinta noastra ganduri curate, intentii binecuvantate aflate la inaltimea constiintei si sufletului, idei cu care putem construi ceva diferit in viata noastra.

Cu alte cuvinte, creatia vietii sta in gandurile noastre si mai ales in constiinta. Putem alege sa ne razvratim impotriva realitatii prezente, sa imprastiem agresivitate, sa preluam puncte de vedere ale altora, sa ne agatam de orice ocazie de a suferi, sa judecam, sa tot (re)povestim drame, sa ne plangem sau sa recurgem la masuri disperate pe fondul victimizarii.

Sau putem sa acceptam ceea ce suntem si avem in momentul de fata, ceea ce apare, ceea ce exista in jurul nostru si in lume, iar din spatele emotiei generate de ganduri ostile, adica din spatiul de pace si creativitate al profunzimii fiintei infinite care suntem, sa ne indreptam atentia catre tot ce putem mai frumos, curat, autentic, creativ. Putem acum sa facem un shift in realitate, urmare a unui salt in constiinta. Pentru asta, avem nevoie de o igiena permanenta a mintii, nu doar a corpului. E nevoie sa pastram spatiul mintii curat, sa fim atenti ce ganduri cultivam, ce cuvinte repetam, pentru ca acestea devin comportament, apoi obicei si apoi experiente in realitate.

Sa pregatim terenul, asadar, pentru momentul echinoctiului de primavara, adevaratul inceput de an, in care ne putem alinia la un nou start in viata!

Minte eco ne doresc! 🙂

Cu drag,

Nicoleta Svârlefus

Sursa: http://www.astrocafe.ro/articole/analiza-0/articol-11_si_12_martie_zile_cu_potential_major_de_schimbare_igiena_mintii_este_esentiala-4980

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „11 si 12 martie, zile cu potential major de schimbare. Igiena mintii este esentiala”

  1. Nu stiu cum sa-ti multumesc mai bine pentru ajutorul primit prin aceste mesaje, decat dorindu-ti tie si frumoasei tale familii numai lumina, iubire, prosperitate. Am lipsit din oras in perioada 1 martie – 8 martie si abia asteptam sa ma intorc si sa am ocazia sa citesc totul, pe indelete. Esti un OM BUN, o fiinta de lumina care ne ajuta si pe noi. Iuliana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s