Explozii Solare…

zi

Soarele este activ după o perioadă recenta de acalmie. Ați simțit escaladarea exploziilor solare ? Mi se pare ca acest lucru se întâmplă, de obicei, înainte de eclipse. Miscarea Pământului (cutremure), de asemenea, crește. Este de mirare? Sa luam in considerare ca Pământul, Soarele și Luna ajung acum toate lent într-o linie dreaptă, pregătite pentru Eclipsa Solara Totala de săptămâna viitoare…
Oamenii sensibili simt eruptiile pe măsură ce acestea apar. Atunci când sunteti intuitivi și puterea voastră consta in dimensiunile invizibile și spirituale vă veți simți si veti fi afectati fizic de eruptii pe masura ce acestea au loc asupra Soarelui, mai degrabă decât atunci cand acestea ar avea sau nu impact asupra campului Pamantului. Mulți oameni cu gandire liniara, ce folosesc mai mult emisfera stanga a creierului – oamenii fizici, ne vor spune că suntem nebuni și că eruptiile Soarelui nu ne afectează. Cu toate acestea, noi știm mai bine
Energia este pretutindeni. Noi suntem facuti din ea. Noi suntem Soarele si Soarele este in noi. Suntem plamaditi din lumina stelara…fiecare dintre noi.
Lumina Cosmica
De-a lungul ultimelor zile o succesiune de eruptii de Clasa M, au izbucnit din petele solare 2297 (cu probabilitatea de a mai aparea si altele in continuare ). Ele trimit valuri de lumină cosmică în sistemul nostru solar. Această lumină evidențiază întunericul și prin urmare, există de obicei, o creștere a negativității in aceeasi masura cu pozitivitatea atunci cand Soarele este activ. Am simtit cu totii, citiți puțin mai jos pe peretele meu și veți afla activitatea mea utila pe el.

Auto-Care
– Beti cantitati suplimentare de apă curata / purificată.
– Practicati și creșteti aportul de alimente curate și vegetariane.
– Descaltati-va pantofii de pe în interior sau în aer liber (pe pamant).
– Evitați începerea sau obtinerea de argumente și persoanele care doresc sa initieze o luptă.
– Meditați. Vorbiți cu Ghizii vostri angelici. Veți primi răspunsuri și informații din această lumină cosmică.
– Pot aparea de asemenea, bâzâit in urechi si intensificari ale durerilor de cap. (citiți posturi mele din săptămânile anterioare).
– Rămâneti pozitivi. ATENTIE la monologurile interioare negative !”

Sursa: Elizabeth Peru

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s