Noi Frecvente Quan Yin(confirmari)

super2

„Până acum multi dintre voi se întreabă ce se petrece. Realitatea și felurile de a fi pe care le știati înainte se schimba. Pentru unii dintre voi, aceasta este la fel de schimbare masivă va mutati in aliniament cu cursul vostru firesc. Pentru altii schimbările sunt mici, dar profunde timp ce va aliniati fiecare respirație, fiecare gând la binele vostru suprem. Multi dintre voi ati putea simți exploziile solare cand acestea au loc, ati putea simți schimbările din corpul dumneavoastră și ati știut exact reactia pe care le-ar produce. Acum este posibil să simțiti reacții similare, dar mai intense atunci când nu eruptiile solare au mai fost emise. Aceasta a lăsat pe mulți confuzi și nesiguri cu privire la ce se schimbă în lumea voastra. Soarele nu este singura sursă de coduri de lumina, frecvențe, și de programare, pentru a ajuta la accelerarea evoluției omenirii. Primiți informații de la sistemele stelare Sirius și Lirei.
Aceste descărcări fi simțite diferit pentru fiecare persoană. Pentru cei care lucrează prin credințe vechi, atașamente, și limitări acestea pot fi simțite greu și emoțional. Acestea vă va ajuta să eliberați aceste amprente de carbon aratandu-va ce să modificați în lumea voastra. Dacă sunteți atenți și conștienți de faptul că tot ceea ce aduce emotii si durere pentru beneficiul dumneavoastră, vă va fi arătat exact ceea ce trebuie vindecat. În orice moment vă puteți declara in interiorul vostru ca ati rezolvat intr-un anumit set de al mintii voastre, credință sau circumstanță. Odată ce ați inteles foarte clar în interiorul vostru că nu mai aveți nevoie să credeti sau să simțiți intr-un anumit fel, universul va va ajuta prin aducerea unei noi alegeri în calea voastra și vă va ajuta să să va decuplati de la căile care nu au fost în aliniere cu binele vostru suprem . Înțelegeți că schimbare radicală, rescrierea convingerilor au nevoie de timp și dăruire din partea voastră.
Fiți blânzi cu voi, multe dintre limitative convingerile, comportamentele și programarea sunt profund înrădăcinate în psihicul vostru. Seamana foarte mult cu dezgroparea straturilor din interiorul vostru. Gândiți-vă la o săpătură arheologică. La stratul superior un mic os poate fi expus vederii, dar in curs ce mai eliminați mai mult nisip, puțin câte puțin, veți vedea că osul este atașat mai multor oase. În cele din urmă, după scalarea profunda a mai multor straturi, puteți vedea în cele din urmă întregul schelet și il puteti scoate complet. Noi cerem să nu va descurajati și să nu va opriti doar după descoperirea a unei mici parti. Înțelegeți că fiecare bucată pe care o vindecati și prelucrati este parte a întregului și nu veti gresi daca va fi nevoie să reexaminati aceeași problemă de mai multe ori. Voi pur si simplu expuneti toate fațetele unei probleme astfel încât să poată fi îndepărtată complet.
Pentru unii dintre voi frecvențele lui Sirius și Lyrian se resimt ca usoare și sclipitoare. Ele ajută organismul vostru să se transforme literalmente de la unul pe baza de carbon pe unul cristalin. Cu cat mai mult carbon, mai multa densitatete, care paraseste vehiculul vostru, cu atat mai radicale sunt schimbările care vor avea loc în mediul dumneavoastră. În timp ce aceste modificări pot fi dificile sub forma de afectiuni digestive și dureri de cap sunt comune, există un sentiment subtil de emoție și asa ar trebui să fie. Pe masura ce corpul vostru se transforma, începeti să va amintiti cat de puternici sunteti. Manifestarea va veni mai ușor, sincronicitățile vor deveni norme și va vor ajuta in calea voastra. Multi dintre voi nu v-ați simțit inspirati și ghidati de-o lungă perioadă de timp, deci este mare amânare chiar dacă simptomele fizice persistă. Sistemul vostru de chakre, de asemenea, se afla în curs de actualizare precum corpul vostru de lumina. Cele mai mari chakre – ale inimii, gatului, chakra celui de al treilea ochi si chakra coroana pot avea senzatii ciudate, chiar dureroase. Nu este absolut nimic rau, sunt doar realinierea fiintei voastre cu cine sunteți cu adevărat.
Pentru mulți dintre care intra primii in val, aceasta este o perioadă incredibilă, un sentiment de completare pentru unii și pentru alții senzatia de început al unei călătorii incredibile. Cu toate acestea, pentru valurile ulterioare și pentru o parte din primul val este încă doar unei perioadă de mare transformări și schimbări. O parte din rolul primelor valuri este să aprinda o lumină în întuneric pentru valurile ulterioare. Acest lucru se face prin compasiune, înțelegere, și reamintindu-le cum a fost pentru voi.. Împărtășirea a ceea ce ati lucrat pentru voi este util, dar retineti că călătoria fiecare persoană este diferită. Ce a functionat pentru voi poate să nu funcționeze pentru alții. Sarcina voastră este pur și simplu de a arata dragostea si compasiunea pentru alții și sa aprindeti o lumină.

Cu mare dragoste și respect,
Quan Yin

Sursa: https://channelingthemasters.wordpress.com/2015/03/12/receiving-new-frequencies-quan-yin-galactic-brotherhood-3-11-15/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s