Mesaj urgent pentru echipajul de la sol. Eclipsa totală de soare din 20 mart. 2015

A.M.

Galacticii: Vă rugăm să fiți conștienți de ceea ce permite psihicul vostru. Perspectiva este incredibil de promițătoare, în sensul că tot ceea ce veți dori să se întâmple, va intra în realitatea voastră, cu o din ce în ce mai mică întârziere. Din acest punct de vedere, societatea voastră începe să funcționeze tot mai evident pe „repede înainte”. Din acest motiv, noi spunem că este momentul de acrea o lume nouă, mai frumoasă și mai fericită, folosind această rarisimă oportunitate.
Planeta voastră trebuie să revină la starea de pământ curat, liber de orice poluare, așa cum a fost cândva, la începuturi, imediat după ce și-a căpătat stabilitatea și echilibrul.
Mulți dintre voi încep să înțeleagă tot mai corect importanța acestor energii magnifice care intră acum pe GAIA.
Încă o dată, atenționăm și vă cerem să vă concentrați pe momentul vostru de ACUM și să nu vă mai lăsați induși în eroare de mass-media agresivă, manipulatoare și bine plătită de forțele întunericului. Observați cum mass-media va încerca tot mai agresiv sau mai insidios să vă hrănească cu idei false, în scopul de a vă deturna de la realele probleme ale societății create în principal de ei.
Rețineți deci că perioada dintre 20 martie și septembrie 2015 este incredibil de importantă pentru viitorul pe care vi-l hotărâți acum. Impuneți-vă să vă păstrați  permanent, sau cât mai mult posibil, o stare de mai mult pozitiv, stați mai mult în Lumină și încercați să o asimilați cât mai profund. Cu cât vă veți apropia de luna septembrie, cu atât veți fi mai capabili să ancorați Lumina Divină care vi se trimite.
Dragilor, ca de obicei, trimitem dragostea noastră în proporții universale, care să vă ajute ca fiecare pas pe care-l faceți să fie unul binecuvântat de Dumnezeu și să vă sprijine în creșterea și îmbogățirea armonicelor vibrațiilor ființei voastre multiple și complete. Suntem siguri că vă veți găsi pacea și echilibrul în orice situație și orice provocare pe care derularea vieții voastre pământene v-o aduce în cale. Primiți nemărginita noastră iubire și vă îndemnăm să fiți fericiți și recunoscători că sunteți dintre cei care faceți această călătorie în corp fizic, acolo, pe Pământ, în aceste vremuri speciale.

A.M.: Iată ce ne-au mai comunicat prietenii noștri galactici:
Galacticii: Prea iubiți copii ai Luminii
Diminuarea continuă capacității umanității de a identifica și aprecia corect problemele reale care stau la baza societății umane a dus la creșterea masivă a neliniștii generale, a fricțiunilor dintre națiunile voastre și a dorinței nejustificate de fărâmițare a populațiilor, la insularizarea lor, considerându-se mereu că neajunsurile și suferința sunt cauzate de alții. Mulți au început să ceară o din ce în ce mai largă autonomie, pe baze uneori nejustificate. Această adevărată atomizare a societății umane, nu poate duce decât la pierderea adevăratei identități și la destructurarea grupurilor de oameni care, din cauza diminuării resurselor locale, accentuării lipsei de colaborare cu vecinii, sărăcește tot mai mult și-și diminuiază șansele de progres și bunăstare. Mânați de lipsurile tot mai accentuate din societate, conducătorii voștri au devenit tot mai lacomi, mai hrăpăreți, încercând mereu să rupă din bunurile acumulate de colectivitate, o parte cât mai mare pentru ei și familiile lor. Frica de sărăcie a dat naștere la lăcomie, fărădelege, corupție, egoism, minciună și nedumnezeire.  
Structura societății umane actuale nu este în concordanță cu legile universale stabilite de Înalta Conștiință Universală Colectivă. Putem afirma că actuala voastră structură organizatorică, politică, socială etc. are destule componente toxice pentru civilizațiile avansate ale universului. Dar și reciproca este valabilă, anume că voi nu ați putea rezista în climatul și condițiile oferite de aceste dimensiuni superioare. Acesta este și motivul pentru care proiectul de creștere și unificare a conștiințelor se va derula foarte rapid, astfel încât ființele pământene   să se poată adapta perfect noilor cerințe.
Un nou set de identități, ființe de lumină se vor naște pe planeta voastră, foarte multe dintre ele fiind deja intrate în planul Pământului. Conștiința pământenilor va începe să schimbe rapid, impulsionând creșterea conștiinței colective.
Tot mai multe vor fi adresele de pe internet unde doritorii vor putea afla noutăți despre stadiul realizării programului Divin al Înălțării. 
Răspândirea și generalizarea acestei conștiințe înaintate pe planeta voastră va îndepărta cu maximă eficiență întunericul care și așa s-a retras în mare măsură în locații unde întunecații cred că vor fi mai greu depistați.
Crizele de identitate vor începe să apară în masă, în rândul celor care încă mai operează pe vechile sisteme morale și de conștiință. Sufletele întârziate în evoluție vor fi deconectate de la vechile sisteme și ejectate în planurile superioare unde vor trebui să se dezmeticească rapid și să se alinieze noilor câmpuri de frecvență.
Aspectele cu care fiecare dintre pământenii umani s-a identificat sau se identifică ca fiind false, integral și complet, le-a dobândit în viețile petrecute în densitățile grele și restrictive ale joaselor dimensiuni. Această puternică amprentare începe acum să fie ștearsă, ființa revenind încet la structura sa de bază ancestrală, neîncărcată cu ceea ce a acumulat negativ în multele existențe pe care le-a avut. 
Multele răsturnări de situație, iminentele stări de dezorientare și neînțelegere, ocazionate de tranziția de conștiință vor accentua multora starea și sentimentul de pustiire. Revine Lucrătorilor în Lumină sarcina de a-i ajuta pe cei dezorientați, unii aflați la limita nivelului de panică. Acești lucrători vor coopera cu toate echipajele noastre de la sol ajutați fiind, la rându-le, de agenții grupurilor aliate sosite pe planetă. Pentru a asigura o bună colaborare și eficiență a acțiunilor, Lucrătorilor în Lumină li se va crește corespunzător frecvența de vibrație pentru a atinge un nivel de înțelegere și de conștiință compatibil cu cel al echipelor cu care vor colabora.
Fiți pregătiți pentru a accepta o nouă fază de purificare colectivă și individuală  care se va realiza în această perioadă, mare parte, înainte de eclisa de soare.
Cei care vă aflați acum pe Pământ și care experimentați creșterea frecvențială a energiilor precum și restructurarea componentelor ADN-ului, veți trece la următoarea etapă de purificare, mai profundă și mai completă. 
 Așteptați-vă ca evenimente miraculoase și sincronicități, cu care nu v-ați mai întâlnit, să va inunde psihicul și întreaga ființă. Prin aceste manifestări, trebuie să înțelegeți că ați trecut deja dincolo de coridorul de tranzit. Aceasta va însemnă că deja v-ați găsit noul echilibru, pur și simplu prin integrarea voastră în căile pământești ale vieții, caracterizată prin bunăvoință, lumină și iubire.
Stați cu hotărâre în convingerile voastre și nu renunțați la calea pe care deja v-ați ales-o. Conectați-vă energetic cu sufletul Pământului (Gaia) și păstrați-vă conștiința și prezența în ACUM.
Asta a fost tot ce doream să vă comunicăm în acestă conexiune. Noi suntem cu voi și vă iubim. La revedere și pe curând, într-o altă legătură telepatică..
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s