20 Martie – Melchizedek și Marea Frăție Albă

infinit

Dragi copii iubiți ai universului,

Dați drumul eliberării voastre de momentele dureroase în eternitatea fericirii. Lăsați-vă corpul, mintea și sufletul să se îmbăieze în iubitoarele energii ale creației care sunteți cu adevărat! Care într-adevăr deveniți, care într-adevăr ați fost întotdeauna. Permiteți magnificelor energii ale intențiilor divine pure să se reverse asupra voastră.

Lăsați-l pe sinele vostru mai înalt să vă ia de mână și să vă conducă prin ușa către infinitele posibilități ale creației. Permiteți-i minții voastre să elibereze gândurile pe care încearcă cu atâta disperare să le dea drumul. Explorați-vă sentimentele și permiteți-le să treacă prin și afară din voi. Imaginați-vă pentru un moment că sunteți un cilindru fără fund prin care curge și tot curge apă. Deschideți-vă toate chakrele către energiile vindecătoare și iubitoare și priviți-l pe noul voi.

Priviți-l pe noul voi în anticiparea FIinței. În anticiparea marilor schimbări care au loc în mod iubitor peste tot în jurul vostru. Eliberați noțiunile și ideile preconcepute. Și permiteți noilor energii magnifice să vă scalde într-o paradă de glorioasă însoțire a sălașurilor cerești.

Stați drepți ca un pilon de strălucire pură așa cum și sunteți de fapt. Fiți puternici și flexibili în vânturile schimbării care își fac rapid cale în realitatea voastră prezentă. FIți în momentul ACUM și frecventați camera de vindecare atunci când alegeți să o faceți. Amintiți-vă divinitatea pe care o dețineți în inima voastră și în structura ADN-ului FIINȚEI voastre. DAȚI DRUMUL LA TOT.

În ochiul minții voastre urcați pe un munte și din vârful lui strigați că sunteți liberi! Complet și cu totul eliberați de toate programările trecutului, de toate programările viitorului, și de toate programările momentului acum din timp.

Eliberați-vă, și prin libertatea pe care o creați pentru voi înșivă, veți crea și libertatea pentru alții. Plimbați-vă. Plimbați-vă cu demnitate și înțelegere în mersul vostru, cu adevărata înțelegere și totala predare către tot ceea ce va apărea în calea voastră în ritmul ales de voi.

Înțelegeți că sunteți susținuți de tot ceea ce este, și permiteți energiilor susținătoare să vă îmbrățișeze în iubirea eternă infinită a sinelui vostru creator.

Și atunci când eliberați, ancorați-vă nou găsita identitate, nou găsita înțelegere a sinelui, în noile energii ale pământului, în energiile creației cinci dimensionale care voi sunteți. Ancorați acele energii și ancorați-vă pe voi înșivă în momentul în care doriți să rămâneți. Fiți în acel moment și savurați fiecare picătură din aceste energii. Savurați fiecare moment, și veți crea cu putere și vigoare toți astfel de momente.

FIȚI. IUBIRE. ACUM.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.

Notă: Aceasta este doar traducerea mesajului în sine și nu conține și notele personale ale Annei

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/03/20-martie-melchizedek-si-marea-fratie.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „20 Martie – Melchizedek și Marea Frăție Albă”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”DanielGaucan’s Blog” Data:Mie 18 mar. 2015 la 3:59 PM Subiect:[Articol nou] 20 Martie – Melchizedek și Marea Frăție Albă

    danielgaucan posted: ” Dragi copii iubiți ai universului, Dați drumul eliberării voastre de momentele dureroase în eternitatea fericirii. Lăsați-vă corpul, mintea și sufletul să se îmbăieze în iubitoarele energii ale creației care sunteți cu adevărat! Care într-adevăr de”

  2. | danielgaucan posted: „Dragi copii iubiți ai universului,Dați drumul eliberării voastre de momentele dureroase în eternitatea fericirii. Lăsați-vă corpul, mintea și sufletul să se îmbăieze în iubitoarele energii ale creației care sunteți cu adevărat! Care într-adevăr de” | |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s