MESAJ URGENT: SCHIMBARE MAJORA

floare

OK, ultimele 24 de ore au fost cum era de așteptat …. intense. Am trecut acum peste ele și ne indreptam in directia spiralei ascendente, catre eclipsa totală Solara si Super Luna Noua in doar 48 de ore … Energia este acum de POTENTARE.

SFATUL MEU – INTARITI-VA

Negativitatea s-a retras. Mesajul puternic este să va asumati întreaga responsabilitate pentru intarirea voastra.

RENUNTATI LA MINCIUNILE CU PRIVIRE LA VOI INSIVA

De-a lungul ultimelor 24 de ore am lansat o multime de vinovății vechi, rușine și minciuni ce ne privesc pe noi insine. V-ați putea simți mai ușori din punct de vedere fizic (ca un adolescent gata să ia lumea in piept). Ce este o minciună despre noi insine? Atunci când tu însuți isi spui că a fost / este vina altcuiva pentru ca relația ta nu a funcționat sau motivul pentru care nu ai făcut acel pas în carieră, atunci când vroiai să il faci etc., etc. Acest tip de discutii cu sinele vostru va tine blocați și in afara responsabilitatii voastre. Am spus de ani de zile, „Responsabilitatea personală = Libertate”. Recunoașteți adevărul voua insiva. Nu este nevoie să spuneți altcuiva, doar recunoasteti-va asta voua insiva.

RESETAREA A INCEPUT

Am vorbit despre asta săptămâni întregi iar sezonul de resetare cosmică a acestui sezon ecliptic tocmai a demarat acum (în mod serios). Trebuie să renunțam la atât de necesarele vechi minciuni și paradigme și sa ajungem acum sa cream noul.
URMATOARELE 2 ZILE SUNT ULTRA -IMPORTANTE. Nu este timpul pentru vaicareli și auto-compatimiri . Vi se cere să va ridicati și sa porniti înainte prin viața (orice ar insemna asta pentru voi, conteaza si pașii mărunți).”

Sursa: Elizabeth Peru

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „MESAJ URGENT: SCHIMBARE MAJORA”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”DanielGaucan’s Blog” Data:Mie 18 mar. 2015 la 10:10 AM Subiect:[Articol nou] MESAJ URGENT: SCHIMBARE MAJORA

    danielgaucan posted: ” OK, ultimele 24 de ore au fost cum era de așteptat …. intense. Am trecut acum peste ele și ne indreptam in directia spiralei ascendente, catre eclipsa totală Solara si Super Luna Noua in doar 48 de ore … Energia este acum de POTENTARE. SFATUL M”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s