Primavara 2015: Karma prinde viteza turbo(confirmari)

copacei
Data de 17 martie 2015 marcheaza ultima cuadratura la grad perfect dintre imprevizibilul Uranus, aflat in Berbec, si neinduplecatul Pluto, in tranzit prin Capricorn, din lunga si solicitanta serie de 7 asemenea aspecte repetate incepand cu anul 2012. Dar sa nu spunem ‘hop’ pana nu am sarit gardul. Acest unghi de 90 de grade intre cei doi grei ai cerului vesteste necunoscutul care pandeste dupa colt. Si, in functie de parcursul fiecaruia dintre noi de vreo 3 ani incoace, asupra noastra se poate repezi un mare succes sau un pericol iminent.
Totul depinde de gradul in care noi am facut schimbarile necesare in viata noastra in ultimii ani. Daca ne-am conformat, am fost sinceri cu noi, am facut curatenie si am renuntat la situatiile sau oamenii care nu mai corespundeau planului nostru de viata, daca am integrat lectiile trecutului, daca am incetat sa dam vina pe altii si sa pasam raspunderea asupra deciziilor care stateau de fapt numai in puterea noastra, primavara lui 2015 vesteste surprize dintre cele mai dulci. Pentru cine se agata in continuare de orgoliu, de neiertare, de minciuna, de fals, de ceea ce a dobandit in mod abuziv, de influenta conferita de o anume pozitie sau functie, atunci se aude numaratoarea inversa a bombei cu ceas. 3…2… 1… Bum!
Traim o primavara a platilor karmice rapide, cu rasturnari de situatie violente si cu deznodamanturi demne de filmele SF. Cei mai afectati sunt reprezentantii extremelor, atat cei care si-au facut treaba, si-au urmat misiunile personale, au corectat si au curatat ceea ce ii bloca, precum si cei care n-au inteles nimic din faptele lor, perseverand in greseala si chiar prostie. Pentru acestia din urma, trezirea se face cu forta. Rare vor fi familiile care vor ramane neafectate, ele sau anturajul lor, de turnura spectaculoasa din viata cuiva apropiat. Orice viraj se face pe repede inainte, cu rasuflarea taiata.
Venus in Berbec, intre 21 februarie si 17 martie 2015, respectiv Marte in Berbec, intre 20 februarie si 31 martie, au trecut atat peste Uranus, cat peste Nodul Sud, accelerand loviturile de Destin. Venus a deschis usile unor intalniri sortite, aducand in prim-plan relatii cu evolutii fulgeratoare, cu angajamente si decizii intr-un ritm greu de inteles in alte conditii, marcand totodata incheierea multor capitole din trecut. Foarte multi oameni reusesc acum sa iasa din tipare vechi relationale, reusind sa atraga un partener din cu totul alta categorie decat pana acum. Primavara astrologica 2015 are aceasta componenta vindecatoare in iubire sau prin iubire.

Relatiile bolnave rabufnesc prin conflict, scandal, irascibilitate continua, lupta, mergand, cu sprijinul lui Marte si al lui Uranus, pana la semne pe corpul fizic prin boala, accident sau interventie chirurgicala. Relatiile care se formeaza acum intre partenerii care intra in cuplu cu ranile trecutului vindecate nu sunt deloc inedite, ci sunt reintalniri, reeditari ale unor experiente de alta data, intre suflete apartinand aceluiasi grup, care isi dau seama ca se stiu dintotdeauna si se recunosc. Relatiile sunt oricum explozive. Cele suferinde rasufla si parjolesc totul in cale, ajungand la psiholog, astrolog sau avocat, iar cele proaspete stralucesc ca focurile de artificii, arzand etape si dovedind ca magia se poate crea in trei zile si poate dura o viata intreaga.
Tovarasia lui Marte cu Uranus si Nodul Sud rastoarna si ea toate calculele. Vointa noastra pare de-a dreptul paralizata. Lucrurile nu ies cum vrem noi sau ni se intampla ceva ce am cerut de mult, dar pana acum nu am primit, si suntem luati pe nepregatite sau, pur si simplu, nu mai stim ce vrem si ce e mai bine pentru noi. Haosul se tempereaza inainte si dupa Paste, odata cu tranzitul prin Taur al lui Venus (17 martie – 11 aprilie) si al lui Marte (1 aprilie – 12 mai). Alerta generala isi mai diminueaza sonorul, iar bataile inimii isi reiau cadenta. Abia in preajma Pastelui se mai aplaneaza furiile, rezistentele, momentele de revolta, respingerile, luptele, reactiile negative, respingerile categorice.
Atmosfera generala astrala este una extrem de puternica, cu accente abuzive: alegeri categorice, hotarari definitive, puncte de vedere impuse cu forta, situatii care ne pun in fata faptului implinit. Foarte tensionate sunt relatiile cu autoritatea. Autoritatile publice au tendinta de a manifesta exces de zel si de a-si exercita disproportionat dreptul de a aplica sanctiuni. E foarte greu de colaborat cu reprezentanti institutiilor Statului fara a intra in vreun conflict sau in vreun joc de interese. In cadrul firmelor, sefii (si nu liderii!) se pot da in spectacol cu arogante care nu fac decat sa traduca frustrari aflate in spate si o stima de sine indoielnica. E foarte la moda tendinta de a-l umili pe cel asupra caruia crezi ca ai vreun drept. Aici intra si relatiile dintre clienti si furnizori sau prestatori de servicii. De fapt, asistam la un test al puterii si al relatiilor cu autoritatea. Si foarte rari sunt cei care nu au de a face acum in vreun fel cu functionarii publici, pastratorii legii si ordinii lumesti, sau cu evaluari din partea superiorilor ierarhici.
Orgoliul se plateste rapid cu umilinte care vin pe cele mai ciudate cai, de la cei mai neasteptati oameni. Cine-l umileste pe altul pentru simplul motiv ca poate si ca se descarca pe el calcandu-l pe cap, cu capul va plati. La nivel personal, relatia cu tatal sau cu barbatii in general, consuma timp, energie si atentie. Desigur, daca lectiile relatiei cu autoritatea sau cu tatal sunt invatate, darurile care vin la pachet iau forma unor relatii implinite. Cine nu respecta autoritatea si nu isi stie locul, va suporta fel de fel de sicane pe care le va cataloga cu mintea drept nedepte sau incorecte. Cine respecta autoritatea, cine isi cunoaste locul, acceptand ca fiecare isi are propriul sau loc intr-o ordine de necontestat, are parte de beneficii sub forma de recunoastere, de crestere a veniturilor sau a reputatiei.
Intr-o primavara karmica si vitezomana a unui an 8 nu exsta decat doua variante: sus sau jos. Directia este data de orientarea si perspectiva fiecaruia. ‘Plus’ sau ‘minus’ e o alegere la indemana oricui. Cea mai buna urare in acest context este mesajul pe care parintele meu duhovnic il imprastie prin Biserica atunci cand tamaiaza in timpul slujbei: ‘Doamne, ajuta-ne sa ne schimbam!’ In Lumina, Iubire si Constiinta.
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Primavara 2015: Karma prinde viteza turbo(confirmari)”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”DanielGaucan’s Blog” Data:Mie 18 mar. 2015 la 6:12 PM Subiect:[Articol nou] Primavara 2015: Karma prinde viteza turbo(confirmari)

    danielgaucan posted: ” Data de 17 martie 2015 marcheaza ultima cuadratura la grad perfect dintre imprevizibilul Uranus, aflat in Berbec, si neinduplecatul Pluto, in tranzit prin Capricorn, din lunga si solicitanta serie de 7 asemenea aspecte repetate incepand cu anul 2012. Da”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s