Luna Aprilie 2015 — Sita Universului

 „Prefer gâlceava îngerilor decât armonia deplină a diavolilor!” îmi comunica cineva într-un schimb de emailuri. Dacă o floare sau un copac prezintă probleme, te uiţi ŞI la rădăcini înainte de a pune mâna pe topor sau sapă, chiar dacă sunt ele virtuale!

De unde atâta… zarvă de cuvinte?!?  Aprilie-2015-01JPG

Misterul a fost dezlegat odată cu ridicarea hărţii astrale pentru luna Aprilie. E ca şi cum asistăm cu toţii la o avanpremieră. Spectacolul de-abia de acum urmează! Posibil să şi fi avut loc deja în unele locuri sau relaţii.

E un adevărat „consiliu astral” în Casa IV, în acel loc numit şi „rădăcini”. Sunt ale noastre, indiferent dacă ne place ori displace!

Ce s-ar putea să vedem în decursul lunii Aprilie? Adevărate transformări în ceea ce privesc propriile noastre „rădăcini”, la schimbări în „casă şi familie”, în ceea ce am crezut că este cu adevărat. Avem ocazia de a descoperi şi ceea ce vrem să fie! De data asta, chiar noi înşine!

Deasupra noastră e o adevărată sită energetică astrală care cerne şi scoate la iveală cam tot… Şi de toate!

Ne simţim altfel. Îi vedem pe cei din jurul nostru „altfel”. Sunt priviţi cu alţi ochi atât cei care ne-au însoţit încă de la naşterea noastră fizică, dar şi cei cu care am încercat să ne facem (sau chiar ne-am făcut!) un cuib al nostru, personal. Sunt greu de prevăzut evenimentele ce vor urma, dar unele schimbări se vor petrece, cel puţin la un nivel interior, cel sufletesc!

Se face curăţenie! Se îndepărtează tot ceea ce a fost de prisos, tot ceea ce se potriveşte ca „cleiul de nucă la zidărie” cu noi înşine. Ne este greu să (ne mai) păstrăm cumpătul şi liniştea. Tot ceea ce s-a adunat de ani sau generaţii poate, iese la iveală. Tot ceea ce a fost „bun pentru tata/mama”, se dovedeşte a fi nefuncţional şi pentru noi sau funcţional în parte. Se caută argumente pro sau contra. Se risipeşte mult timp şi energie pentru a ne exprima punctul de vedere. Întrebarea (întrebătoare!) este: Este ceea ce cred eu sau aşa am crezut pentru că aşa a crezut x sau y din familie?!? Sita Universului e deasă, suficient de deasă pentru a lăsa să iasă la „lumină” tot ceea ce ne mai ţine încă legaţi de trecut (şi indirect de karmă)! Nodul Sud în Berbec indică această trecere prin sita universului a tot ceea ce ne mai ţinea legaţi de trecut, de vechi obiceiuri sau chiar năravuri.

Mercur (tot în Berbec) traversează repede de tot acest consiliu astral, lăsând în urma lui o adevărată avalanşă de cuvinte. Se scoate la iveală tot ceea ce simţim, posibil tot ceea ce s-a acumulat poate de ani. Tot ceea ce a fost vechi urmează a fi înlocuit/schimbat cumva. Soarele (în Berbec) ne aminteşte de noi înşine, că avem şi noi un cuvânt de spus. Mercur ne îndeamnă la vorbă, dar ne ridică (şi!) multe piedici în capacitatea noastră de a ne concentra.

Aprilie-2015  Sunt greu puse la încercare mai ales parteneriatele  realizate „pe extreme”, bazate doar pe compatibilităţi. De  unde lipseşte ceva, acum se vede! De unde lipseşte şi  liantul, acum se simte! Rămân pe loc doar cei care ştiu ce  vor, atât pentru ei înşişi cât şi de la viaţă!

 Spectacolul astral odată încheiat, cei care sunt dispuşi să  plece, pleacă. Se pune punct unor situaţii. Se duc acolo unde se simt ei cel mai bine. Se duc acolo unde se pot mişca în voie, acolo unde sunt lăsaţi să fie ei înşişi, cu ei înşişi dacă aşa simt nevoia, sau unde pot să comunice şi să vorbească liber, fără niciun fel de limite sau de restricţii (mai e nevoie să amintesc şi de bun-simţ?). Iar dacă sunt vreun fel de limite, abia de-acum urmează să cunoască!

De ce totuşi atâta zarvă?

Răspunsul se poate vedea cel mai bine în Casa II, casa banilor câştigaţi prin efort propriu şi prin/cu contribuţie personală. Dezvăţul (inclusiv învăţul) este strâns legat de modul în care se împart finanţele. Urmează să vindecăm şi să ne vindecăm de unele obiceiuri sau tendinţe moştenite şi pe care le-am acceptat din lene (mentală!) sau din obişnuinţă. Cei care au învăţat doar să ia, le vine rândul să şi dea. Cei care au învăţat să dea e rândul lor să se înveţe să primească.

Jupiter (retrograd, în Leu) s-a plimbat destul ca „racul”, îndemnându-ne fie să stăm pe loc, fie să ne dăm înapoi de la provocările destinului. Deci, încă una dintre cele mai importante lecţii de învăţat (sau de dezvăţat!) din această lună este lecţia banului câştigat doar prin forţele noastre proprii! Şi se pare că în Aprilie se acceptă provocările!

O lună (cât mai!) faină şi cu spor tuturor!

Cu drag,

Monica

Sursa: http://vibratianumerelor.com/luna-aprilie-2015-sita-universului/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

14 gânduri despre „Luna Aprilie 2015 — Sita Universului”

 1. eu cred ca s-au curatat multi de multee (constient sau ..inconstient) si mai ales s-a ridicat observabil nivelul de constiinta la cei care erau jos de tot (sau doar ne imbatam cu apa RECE ca asa stau lucrurile ??) .

 2. NAMASTE !!! INTRO ZI MINUNATA PLINA DE SOARE SI SPERANTA….Nu putem fi superficiali sau obturati cand vorbim de evenimentul ECLIPSA 2015-in sensul palpabil.Eu cred ca daca i-ati pune intrebari ceva mai inteligente prietenului Gaucan ,sant sigur ca si raspunsurile ar fi pe masura,dar asa…”usor ironic….draga Luca nu cred sa obtii si un raspuns plauzibil.Ori santeti navigatori cadeti,ori nu urmariti blogurile spirituale de calitate .In unele dintre ele s-a afirmat foarte clar asa cum a facut-o la vremea potrivita si Dan,deci inainte de fenomenul astral 2015 ,sa privim si analizam interiorul acolo unde INIMA ESTE IMPARATEASA iar TRONUL FIIND INSUSI SUFLETUL NOSTRU.Dar pentru asta este nevoie de muulta munca,determinare,dorinta si vointa sincera de A TE CUNOASTE ASA CUM ESTI FARA MASCA CEA DE FIECARE ZI .Recunosc adevarul ca nici eu nu stralucesc in acest interior dar voi vorbi la randul meu si eu cu Daniel sa vedem ce (mai) este de facut. Prezenta postare nu o luati ca pe o „sapuneala” departe de mine intentia -cine sant eu in definitiv sa-mi permit asa ceva ci mai degraba o invitatie la RABDARE,LINISTE INTERIOARA,EXERCITIUL PERMANENT IN IUBIREA NECONDITIONATA-unii o numesc si bine zic-IUBIRE IMPERSONALA. E asa ca si cum l-ai iubi pe DUMNEZEU neconditionat,dar in adanca RECUNOSTIINTA de la care nu ai asteptari si nici rasplata.In iubirea impersonala afli ce inseamna umilinta,iertarea a tot si toate,compasiunea,benevolenta,incredera in tine,oferta fara asteptarea unei recompense….toate virtutile adanc insamantate in sufletul fiecaruia dintre noi.De mai bine de treI-patru ani fac si iar fac aceste extensii si sincer va spun ca multe din ATASAMENTELE care ma tineau legat de forma timp si spatiu incet,incet parasesc primplanul meu de manifestare,constatand cat de firesc si simplu se poate trai taind numai cateva din funiile unde este amplasat corpul dorintelor.O..O…O,dar..iertare,m-a cam luat valul,de fiecare data cand gasesc oameni care sant la inceput de drum ma bucur asemeni unui copil sa ne impartasim trairile interioare care sant de infinite ori mai interesante fata de cotidianul banal pe care am invatat sa nu-l judec deoarece si aici tot omul este cel care ii este artizan. Deeeci ,in consecinta MANCA-VAR RAIUL !!!

 3. „lăsând în urma lui o adevărată avalanşă de cuvinte.”

  -Adevarat ca sunt doar cuvinte, cine pune botul ca se intampla ceva palpabil este crunt dezamagit.
  Asa a fost si in decembrie 2012, sa spus ca asa si pe dincolo….cand colo… nimic, nada.
  O mare fasaiala, s-a dezumflat balonul profetilor.
  -De fapt Domnul nostru Iisus Hristos a anticipat de acum 2000 de ani ca vor fi multi profeti …

  1. Oare nu s-au intamplat lucruri in plan real? S-a spus ca vor fi arestari in masa. Ei bine, sunt. Putem considera ca este doar praf in ochi. Dar important este ca praful s-a miscat. S-a spus ca cei care au facut rau mult si intentionat oamenilor vor fi suprimati fizic. Si au fost cazuri destule (din pacate). Din ce in ce mai multe persoane acorda interes laturii spirituale a vietii (sub diferite forme). Prin urmare, se intampla lucruri, dar adevarat este faptul ca suntem atat de insetati incat ne apuca un pic revolta ca primim apa cu lingurita …

   1. Nu va mai auto-amagiti.Totul,absolut totul este planificat,programat,calculat si implementat pentru cel putin 50-100 de ani de-acum inainte.Intrebati-ii pe Henry Kissinger sau pe Zbigniew Brezinski ….Ei si nu numai ei stiu exact ce si cum va fi….Intr-un singur caz sunt „depasiti” complet de situatie: daca se intorc Pleiadeenii sa faca ordine pe planeta.Pleiadeenii,creatorii ramanilor,pelasgilor,dacilor……

 4. Personal percep o trecere la un nou stadiu evolutiv al vietii pe Terra la care cuvantul de referinta este ADAPTAREA la noile conditii …blocajul global actual de la toate nivelele si sistemele ,schimbarile climaterice ,tulburarile geo-politice,calamitatile naturale ,epidemiile felurite ,conflictul dintre generatii etc.sunt o dovada a faptului ca se impune sfarsitul unei ere si inceputul alteia …de cand e lumea au disparut civilizatii ,teritorii si au aparut altele care au rezistat atata vreme cat au respectat legile universal valabile …percep ca traim vremuri de schimbare binecuvantate…va salut cu drag si cu ganduri bune ,de pace …

  1. ” Noul stadiu evolutiv al vietii pe Terra” definit prin NOM(Noua Ordine Mondiala) este,sau mai bine spus va fi sclavia absoluta si perfecta.Trebuie sa fi orb,surdo-mut si analfabet ca sa nu sesizezi rapiditatea cu care ne indreptam spre controlul absolut al alimentatiei,apei,sanatatii,resurselor de orice natura,climei si,mai nou al gandurilor,trairilor,senzatiilor si sentimentelor oamenilor de pretutindeni.Disparitia banilor fizici(bancnote si monede),cipurile implantate chipurile pentru avertizare,identificare si controlul persoanei si a taxelor,urmarirea continua si totala a intregii umanitati prin intermediul telefoanelor mobile si sateliti,programele de tip HAARP,etc.,toate semnifica faptul ca nu mai este mult pana ce o „mana de oameni” numita Elita vor avea controlul absolut si total,inclusiv al numarului oamenilor de pe Terra….Vremurile de schimbare de care vorbiti nu sunt deloc binecuvantate iar pentru a intari afirmatia va rog sa precizati in ce domeniu(nivel de trai,putere de cumparare,nivel somaj,perspectiva de viata,salariul obtinut,etc.) am avansat in ultimii 100 de ani….Cu exceptia capacitatilor,tehnologiilor si modalitatilor de distrugere a vietilor si bunurilor precum si al modalitatilor si tehnologiilor de urmarire si control global nu veti gasi nimic in avans….Dimpotriva….Gandurile Dvs bune si de pace nu-si au locul in aceasta lume din ce in ce mai grabita spre distrugere….Sunt absolut convins ca daca nu va exista in viitorul apropiat sau mediu o reintoarcere pe Terra a creatorilor nostrii(-Ramanii,Pelasgii,Dacii-)PLEIADEENII aceasta lume va dispare in iarna nucleara,la fel ca pe Marte….
   PS.
   Romanii aveau o vorba: „Si vis pacem,para bellum”…..

   1. Avans in ultimii 100 de ani: medicina (descoperirea penicilinei si a vaccinurilor ce au redus puternic mortalitatea prin epidemii); alimentatia ( introducerea plantelor hibride, conservantii si frigiderul); confortul de acasa: wc, apa curenta, electricitate), si multe altele. Iaca asa am ajuns sa fim 7 miliarde sau cati om fi…

 5. toti aveti dreptate, cred ca cel mai important lucru care ne deranjeaza este” frica”, de ceea ce vine si nu stim daca putem face fata,de tabieturile sau viata la care trebuie sa renuntam incet -incet sau foarte brusc, daca reusim sa dam frica la o parte si sa privim „frica „in fata si sa mergem mai departe, atunci suntem invincibili, cel puti asta ma omoara pe mine, chiar daca incerc sa-i fac fata: frica.

 6. Singura constanta in Univers este Schimbarea , ca atare nimeni din cei vii de pe Pamant nu detine adevarul absolut si toate se vor intampla cand se va implini ceasul cosmic tinandu-se cont de legea liberului-arbitru in acord cu Planul Divin ,desigur in cooperare cu rudele noastre-fiinte stelare ,in contextul misiunii universale spre atingera desavarsirii creatiei in parcursul sau infinit ,la nivel individual si colectiv deopotriva …ca ce s-ar face primavara cu o singura floare ?!…cu cati mai multi ne descoperim originea prin intoarcerea in interiorul nostru splendid extinzandu-ne starea de constiinta ,anihiland programele vechi,negative de manipulare ,robotiozare,indobitocire sistematica prin frici diverse,cu atat mai repede se realizeaza transmutarea in noua energie cu conditia implementarii Binelui concomitent la nivel personal,general si suprem …asa ca imi iau fricile personale care m-au cuprins in egala masura ca pe multi pamanteni si le transmut prin grija Gratiei Divine in emotii inalte,energii creatoare, cu speranta si credinta ca ASA ESTE si ASA SE INTAMPLA ACUM IN ACEASTA SFANTA CLIPA !…cu Pace ,

  1. Adevarat Este, Gina. Noi suntem multi dar suntem UNUL . In orice film pe care l-am vazut de cand eram mica STIU ca Binele invinge intotdeauna. Sa fie asta al treilea razboi Mondial : intre Bine si Rau, intre informatii proaste si mincinoase si informatii pline de Adevar care conduc Oamenii (cei care au urechi sa auda) pe Calea Buna spre Victoria Finala !!! Iubire si Lumina !!! Am zis.!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s