MESAJ IMPORTANT de la Elizabeth

white-wolf

In ultimele 24 de ore s-a perceput unul dintre cele mai mari schimburi de energie din 2015. Totul in jur s-a starnit. Intr-adevăr și pe bună dreptate haos si confuzie, suflete curioase. Ați putea crede ca viața nu are sens în prezent, dar aceasta se datoreaza de fapt energiei puternice necesare, pentru a zgudui vechile paradigme și a va trezi. Chiar si persoanele care si-au urmat calea spirituala de ani sau zeci de ani sunt provocate acum. Nu se intampla asta doar oamenilor novici în cresterea conștiintei. Animalele, vegetația, vremea, Pământul … totul este zguduit.

O mulțime de oameni citesc și împărtășesc munca mea zilnica din Preciziunile Energiei Globale și de aici, din media de socializare. Imi desfasor activitatea in fiecare zi ca autor și profesor cu toată inima și intenția.Trec prin ceea ce treceti si voi. Va inteleg. Imi desfasor activitatea în fiecare zi și am văzut in mod direct că, atunci când va aliniati cu energia despre care va vorbesc, aceasta este o forță foarte puternică pentru o schimbare pozitivă. Prin urmare, acesta este unul dintre cele mai importante mesaje pe care vi-l impartasesc.

In timpul următoarelor șapte zile, vom fi in continuare provocati sa renuntam la comportamentele noastre vechi, limitative. Ințeleg că, celor mai multi dintre noi, modurile noastre vechi sunt programate in profunzime, la un nivel. Chiar și atunci când nu vrem să le expunem, acestea apar atunci când cineva „ne apasa butoanele” si ne declanseaza o amintire stocata a durerii sau rani.

Sfatul meu pentru voi (de folosit asa cum doriți în acest portal al eclipsei) nu este de a va lupta cu butoanele conectate. Lasati vechile reacții sa iasa la lumină. Observati-le, și pe moment decideti-va să le transformati, răspunzând diferit astăzi. Dacă simtiti nevoia să plângeti, faceti-o. Este o parte a eliberării și acceptarii. Vor fi multe situatii de-a lungul saptamanii viitoare, care va vor ajuta să realizati ce energie dureroasa ati deblocat. Când veți vedea aceste amintiri vechi ca ceea ce sunt, aveți posibilitatea acum să luati propriile decizii și sa va resetați calea.

Nu veti pierde calea, sunteti pe calea cea buna. De ce sa doriti să prelucrati aceste lecții? Pentru ca astfel, va veti putea trăi viața aici pe Pământ, impliniti si fericiti, fara durere și frică. Accesati amintiri din toata viata voastra. Ce sufletel curajoase și hotarate „.

Toată dragostea și puterea !

Sursa: Elizabeth Peru

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s