Actualizare 27 Martie 2015(confirmari)

aris

După o scurtă pauză, o pornim din nou la drum. Și ziua de azi este o zi de ”lucru” cu și pe noi înșine. În Școala Kryon am învățat să ne ”confecționăm ” niște pantofi/papuci imaginari de împământare.  Am ”încărcat” imaginar acei pantofi/papuci cu cristalul Aris, Cristalul Împământării. Vă puteți, de asemenea,  imagina că acești pantofi/papuci devin una cu piciorul vostru și că nu mai este nevoie nici să-i dați jos nici să-i încălțați, ci pur și simplu să-i conștientizați că sunt acolo.

Azi vom avea mare nevoie de ei. De asemenea, vă recomand să nu vă uitați placa de surf acasă pentru că vor fi valuri mari. Sau dacă vă plac ”aventurile” mai palpitante, luați-vă și centura de siguranță.

O zi minunată și plină de bucurie și veselie. Nu uitați că modul în care percepem lucrurile este cel care ne determină viața, trăirile, gândurile, emoțiile. Și putem alege TOT ceea ce trăim butonând puțin percepția. Și, și mai important, nu uitați că suntem TOȚI în asta. Dacă știți cine sunteți, ajutați-i și pe cei care încă mai bâjbâie. Cu un zâmbet, cu o încurajare cu pur și simplu un gând plin de iubire, nimic spectaculos. Vă va schimba și vouă starea, garantat!

Namaste!

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/03/actualizare-27-martie-2015.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Actualizare 27 Martie 2015(confirmari)”

  1. Multumesc pentru tot ,inclusiv pentru papucii care ma ajuta sa mai filtrez din fricile grijile,revolta,agonisite ce m-au impodobit precum bradul de Craciun ! Gratia Divina sa fie cu voi cu toti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s