Confirmari…

schimbari

La începutul lui martie, am menționat că ne vom schimba fizic cu toții și literalmente vom arata diferit in luna aprilie ce vine. Ei bine, ați observat asta? De ce nu vă uitați chiar acum in oglinda sau puneti pe cineva care să va faca o fotografie cu voi (nu un Selfie). Cine este aceasta faptura, privind la voi insiva in urmă ? Cum v-ați maturizat ? Va puteți observa sufletul stralucind mai intens?

TRANSFORMARI FIZICE

Eclipsele ne reseteaza inapoi la sinele nostru integral. Înapoi la sufletul cu care ați venit aici pentru A FI. Am fost literalmente scuturati de energia veche a campului nostru, iar acum acesta este procesul de „re-modelare”, isi croieste calea catre corpul nostru fizic.
Ati putea să va confruntati cu:
– Oboseală și senzație de neodihna atunci când va treziti, aproape ca și cum ati fi mahmuri. Corpul vostru se repara și se reformeaza prin noi linii de energie. Pentru a ajuta … faceti bai de sare înainte de somn, mergeti la culcare mai devreme, citiți un carte, reduceti glucidele și stimulentele.

REÎNCĂRCATI-VA „CENTRUL DE ALIMENTARE”
Veți putea avea o senzație incomoda în chakra stomacului. Acesta este centrul vostru important de putere sau „hub-ul = nodul central de energie” al organismului. El alimenteaza toate celelalte centre energetice de deasupra și dedesubtul sau. Asezati-va regulat mâna stângă peste stomac și mâna dreaptă în mijlocul spatelui. Inspirati in acest centru si focusati-va constientizarea sub maini. Simțiți energia formata și ce devine foarte caldă. Când vă simțiți plini, dati la o parte mâinile și scuturati-va corpul cu putere.
Cu toții evoluam!!!

Sursa: Elizabeth Peru.

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Confirmari…”

  1. Personal va multumesc pentru informatii,…percep ca traim vremuri de transformare ,extrem de evidente sub toate aspectele la care incerc sa ma adaptez din mers.
    p.s : multumesc pentru incaltarile de cristal care ma ajuta de minune ,,,centura de siguranta detin.” Cu drag si ganduri bune,de pace pentru toata suflarea unica si splendida in infinita diversitate,

  2. Incaltari de cristaaal? ceva imi scapa aici ..!? eu azi am simtit intens vreo 5minute cum bubuie inima in cap (inima ..Planetei) si am stat si am ascultat-o ..ca o toba uriaasaaa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s