A treia lună roșie – 4 aprilie 2015

A treia lună roșie – 4 aprilie 2015

Termenul de “luna rosie sau sângerie “ descrie o eclipsa totala de luna plină în care, datorită  fenomenului de difuzie a luminii solare prin atmosfera Pământului, radiaţiile roşii predomină în lumina pe care o percepem iar luna pare roșiatică. Nu e nimic mistic sau supranatural aici.

Din 15 aprilie 2014 a început agitația  în jurul “tetradei lunilor sângerii” = o serie de patru eclipse totale consecutive. Cele din 2014-2015  coincid de fiecare data cu o mare sarbatoare a poporului evreu. ( Tetradele nu sunt nici ele rare, în secolul nostru, de exemplu,  vor fi 9) . Există însă anumite profeții care consideră ca acest fenomen ar prevesti a doua venire a lui Iisus sau niste schimbari dramatice pe Pământ.

Blood-Moons-tetrad-april-4-2015

Nu rezonez deloc cu aceste interpretări, în schimb aș vrea să vă spun că, la nivel de energie se întâmplă totuși niște lucruri. De la intrarea în Centura Fotonică  (amanunte aici) suntem expuși unui influx energetic unic , se pare că intrăm efectiv într-o zonă din Univers în care nu am mai fost până acum și în care chiar și legile fizicii sunt … diferite.

Astrologii, inițiații și mulți liderii spirituali consideră cea de a treia eclipsă totală de lună de pe 4 aprilie 2015 ca fiind un portal spre liberatea noastră, mai ales la nivel de conștiință.

Intreaga perioadă se caracterizează prin schimbări radicale, fie că e vorba de dietă, stil de viață sau de schimbari de locuință, oraș/țară, loc de muncă, prieteni, parteneri, etc . Suntem ajutați de aceste energii să ne amintim cine suntem cu adevărat și să ne identificăm din ce în ce mai mult cu Sinele nostru divin.

Probabil ați observat că nu mai puteți mânca ce mâncați odinioară, că vă orintați instinctiv spre mai multe legume și fructe crude sau că timpul pare că nu mai are răbdare. Mulți experimentați scurte pierderi de memorie – e greu să vă amintiți lucruri care s-au întâmplat cu doar o zi –două în urmă sau vă simțiți foarte obosiți, parcă ați tot dormi… Toate acestea sunt semne ale schimbării.

Ce este cel mai important acum este să aveți încredere în proces, să fiți curajoși și să nu vă lăsați influențați de tot felul de știri apocaliptice, de zvonuri despre catastrofe iminente, de circul politic  sau altele asemenea. Tot ce se întâmplă în jurul vostru e doar menit să scoată la suprafață și să vă facă conștienți de acele aspecte asupra cărora mai aveți încă de lucrat.

Nu vă îngrijorați! Ingrijorarea si frica vă seacă de energia, vă scade vibrația și vă împiedică să vă îndepliniți misiunea personală.

Ce ați putea face în schimb?

  • Trăiți în prezent, atenție doar la momentul de acum. Nu vă lasăți energia să plece nici spre trecut , nici spre viitor. Oricum acestea sunt doar niște concepte mentale, momentul de acum e tot ceea ce există;
  • Lăsați trecutul în pace – s-a dus vremea în care am tot săpat în traumele din trecut doar ca să aflăm de unde ni se trag anumite credințe limitative care ne pun frână în evoluție;
  • Deveniți din ce în ce mai conștienți de Spiritul care sunteți cu adevarat și acceptati că voi v-ați propus anumite experiențe cu scopul de a evolua;
  • Decideți că vreți să vă amintiți cine sunteți voi cu adevărat și așteptați-vă să se întâmple;
  • Stați departe de orice lucru negativ : stiri TV, bârfe, judecăți, certuri ;
  • Rămâneți mereu împământați, păstrați legătura cu Pământul (amanunte aici), Mama Gaia vă menține echilibrați , focusați , prezenți;
  • Ascultați de voi înșivă, de intuiția voastră, de inima voastră, căutați răspunsuri în voi, nu la prietene, în reviste sau la TV.

Acestă energie nouă ne face să ne desprindem de vechea paradigmă, de vechiul mod de a trăi pe Pământ și ne pregătește pentru a deveni proprii noști mentori sau șamani.

Până în septembrie, când va fi cea de a patra lună roșie ( și, se pare că și  primul val de ascensiune în conștiința 5D), avem un timp pentru transformare , pentru lucrul cu noi înșine, pentru acceptarea și întâmpinarea cu bucurie a tuturor schimbărilor.

Ce urmează după, e doar alegerea noastră! Curaj și bucurați-vă!

Sursa: http://www.quantumcoaching.ro/a-treia-luna-rosie-4-aprilie-2015

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „A treia lună roșie – 4 aprilie 2015”

  1. Minunat, omule, ai scris exact ce simtim sau ce simt cei care au devenit „involuntar” constienti ca lumea se schimba. Fenomenul 11:11 il traiesti? De aproape un an ma lovesc de 11:11 33:33 iar in ultima perioada zaresc toate cifrele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s