Noi Confirmari-Aprilie 2015

tunel

Despre urmatoarea perioada ( pentru cei avizati)
Dragi ascensionati, sunteti anuntati prin channeling sa eliberati toate resturile de negativitati din celule, pentru ca urmatoarea perioada dintre 4 si 9 aprilie energiile va vor activa toate ramasitele lasate neeliberate din celule . Se insista si pe eliberarea tuturor juramintilor facute in alte vieti ( de casatorie, de tribunal, de medicina, de armata sau de politie, de a nu mai dori sot/ sotie, de saracie, de castitate, etc, etc), a tuturor gandurilor potrivnice voua insiva sau celorlalti, a tuturor emotiilor negative. Nimic negativ nu poate fi dus cu noi in noua dimensiune. Deci, toate bagajele negative trebuie lasate jos din toate celule noastre , pentru ca acestea sa fie umplute cu lumina noii dimensiuni,
Ne previn maestrii ascensionati ca, dupa 4 aprilie vom materializa instantaneu sau la interval de maxim 1-2 zile, iar tot ceea ce gandim trebuie sa fie benefic noua, nu negativ, pentru ca ne vom confrunta cu propriile noastre negativitati. Si ne sfatuiesc sa cream lucruri mari pentru noi ( orice vise ce va puteti imagina si dori: calatorii, case, masini, vacante, joburi noi etc, etc. ) , nu doar marunte, fara frica de neimplinire.
Apoi, ne mai sfatuiesc maestrii ascensionati ca in urmatoarea perioada SA ASCULTAM de noile oportunitati care vor veni pentru noi, odata cu noua lume ( de schimbare a locului de munca, de mutare in alt oras, de schimbare a relatiilor personale), pentru ca sunt acolo pentu ca noi sa putem incepe o cu totul alta viata.
Sunt informatii dintr-un channeling de grup. Multumim si binecuvantam!
Sa va fie cu folos!
Va iubesc infinit pe toti, exact asa cum ma iubesc pe mine!

Sursa: Ioana Farama

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

6 gânduri despre „Noi Confirmari-Aprilie 2015”

  1. „Ne previn maestrii ascensionati ca, dupa 4 aprilie vom materializa instantaneu sau la interval de maxim 1-2 zile, iar tot ceea ce gandim trebuie sa fie benefic noua, nu negativ, pentru ca ne vom confrunta cu propriile noastre negativitati. ”
    -Daca asta-i voia lui Dumnezeu, cu placere!!!!!

  2. Personal cred ca fara programe noi de gandire pozitiva ,ne pierdem ,pornind de la faptul ca ,gandul despre care am invatat ca este energo-informatie , activitatea cerebrala emitand in permanenta unde in diferite frecvente confirmate prin EEG si alte investigatii si studii,amprenteaza campul energetic ,se citeste in Univers ,rezoneaza si se infaptuieste …am mai invatat si testat pe propria-mi piele … traversam un stadiu pe care musai trebuie sa-l trecem cu totii ,ca la scoala ,aceasta fiind ,scoala vietii pe minunata si splendida noastra planeta…,,bine faci,bine gasesti” si invers,asa ca va transmit ganduri bune,curate,de pace ,intelepciune ,armonie ,Lumina si Iubire si Iertare daca am suparat cu ceva ,pe cineva ,acum sau altundeva ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s