Rezonanta s-a dublat!!!(distribuiti sa afle cat mai multa lume)

shuman

„Martie a fost o lună-reper din punct de vedere energetic, cu câteva alinieri planetare rare, incluzând o Super Luna, Eclipsa solară Echinocțiul, toate în aceleași 24 ore, pe 21 martie ! Venind imediat după Pătrarele in T la 7:7, totul indică către acea zi ca fiind un moment de schimbare a paradigmei – o perioadă de mare Trezire. Strămoșii noștri credeau că Eclipsele deschid un portal către tărâmurile superioare, ceea ce face posibil pentru noi, sa primim descărcări uriașe de informații. De aceea, au construit structuri sofisticate și misterioase: cum ar fi Stonehenge și Newgrange, care au fost concepute pentru a amplifica energiile puternice cosmice ce sunt puse la dispoziția lor.
În ciuda deschiderea puternicului portal Stelar și potențialului pentru noi începuturi oferite de către geometriile universale actuale, cu toate acestea, multe persoane consideră că este greu de crezut ca ceva se schimbă cu adevărat, când haosul încă pare să domnească și dovezi ale mutilării umane continuă sa existe pretutindeni în jurul nostru. Poate că această „nebunie” face parte din curățarea în profunzime a planetei? Și poate ca, rapiditatea cu care putem integra și adapta noua energie, va depinde de nivelul de frecvență vibratorie a fiecărui individ. Cred ca suntem rugați, sa facem tot ce sta în puterea noastră pentru a ne ridica vibrația in afara densității 3D și în frecventele superioare ale Luminii. Acest lucru a fost întotdeauna și este încă, scopul primordial și rațiunea de a exista al „Sunetelor lui Sirius”. Este convingerea mea ca melodiile, sunetele și Limba Luminii care curg prin mine dinspre tărâmurile dimensionale superioare, ne sunt dăruite in scopul cu totul special, de a crește vibrația celor care le primesc, si de a face în așa fel încât să-i reconecteze cu tiparul inițial al sufletului lor.
Există dovezi concrete care să sugereze ca Mama Pământ însăși își schimbă vibrațiile , pentru se adapta la schimbarea paradigmei. Frecvențele Schumann sunt „sunetul” a pământului. Este ca și cum auziți sunetul unei tobe mari, cilindrul fiind cavitatea rezonantă a Pământului. În urmă cu doar câțiva ani Pământul ce vibra în jurul valorii de 7,8 hertzi, dar cu câteva zile în urmă, frecvența Schumann a atins 16,5. Acest lucru demonstrează ca pământul însuși se schimbă … el accelerează, la propriu !

Schumann-resonance-18Mar2015
De ce este numărul 16.5 atât de important?
16.5, 33, 66, 132, 264…. toate aceste numere sunt armonice la tonul Solfegiului 528, care este frecvența exactă folosită de biochimiștii geneticieni pentru a repara ADN-ul rupt – tiparul genetic pe care se bazează viața.Ce sunt aceste frecvente ale Solfegiului ?
Clipul atașat descrie mai multe lucruri despre frecvente.


Dacă frecvența Schumann rezonează la o gama armonica de 528 – frecvența folosita de oamenii de știința pentru a repara ADN-ul distrus – ar sugera, nu-i asa, că ADN-ul nostru s-ar putea fi el însuși repara chiar acum? Poate schimbările vibrațiilor armonice ale Mamei Pământ la 528, este startul de pornire al reactivării ADN-ul nostru, pentru a ne putea sincroniza cu ea, în timp ce ea transcede din densitatea 3D pentru a intra in tărâmurile 4- si 5- dimensionale.
Următorul fragment din cartea canalului și vindecătorului Malcolm Bell – „Călărețul din Ceață” consolidează ideea conexiunii intrinsece dintre ființele umane și planeta Pământ:
“Omul este format din cinci corpuri: fizic, mental, emoțional, spiritual, și sinele superior. Orice schimbare în câmpul energetic al Pământului afectează toate cele cinci corpuri, deci toate cele cinci trebuiesc realiniate – ajustate, în creșteri în funcție de diversele fluctuații ale energie in curs – și readuse in echilibru și armonie. Pe scurt, simptomele pe care oamenii le-au experimentat au fost răspunsul organismului la vibrația schimbării. Organismul se lupta pentru a se adapta la noile si ridicatele niveluri de energie anterior necunoscute și niciodată inainte întâlnite. Momente precum acesta ne sunt necunoscute, organismul caută prin bazele de date ale amprentelor sale străvechi din memoria tribala și genetica, în încercarea de a găsi un model preexistent la care sa se alinieze. Negasing niciunul, trebuie acum să inițieze un Program critic alternativ de dezvoltare și implementare a unui tipar adecvat precis și compatibil de energie, . În timpul acestui proces, toate cele cinci corpuri sufera disconfort și confuzie.”
Cele mai multe și mai variate simptomele pe care oamenii le-au experimentat în ultimii ani, pe masura ce trupurile lor încearca să se alinieze la uriașa „Schimbarea dintre Ere” care este in curs de desfasurare, au devenit atât de răspândite încât au fost denumite „Simptomele Ascensiunii”.
Deci, nu intrați în panică dacă ați simțit un fel straniu, nefondată, epuizati, amețiti, confuzi sau deprimați – nu sunteți singurii ! In timp ce Mama Pământ continuă să isi înalțe vibrațiile la frecventele dimensionale ale Noului Pamant, Soarele nostru asistând si trimițându-ne incarcaturi masive de radiații intense aproape zilnic acum, sunteți in mod instinctiv aclimatizati și încercati sa va acordati vibrațiilor sale, astfel încât să puteți călători împreună cu ea pe calea „Ascensiunii”

Sursa: http://earthweareone.com/earth-ascending-schumann-frequency-resonance-of-the-earth-has-doubled/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

18 gânduri despre „Rezonanta s-a dublat!!!(distribuiti sa afle cat mai multa lume)”

 1. Confirm informatia legata de numarul 16.5 printr-un vis pe care l-am avut cu vreo saptamana in urma. Un batran imi arata ca strugurii s-au copt, au fost transformati in vin alb(nu intamplator specific culoarea) butoaiele erau pline ochi iar cantitatea era 16568(ultimele 2 cifre le-am intuit a doua zi deoarece in somn tin minte ca tot incercam sa retin toate cifrele dar mi s-a spus ca important e sa retin numarul in ansamblu). Asta ar cam avea legatura cu numarul de aur(16,18) de care mi s-a mai pomenit intr-un vis cu vreo doi ani in urma, perioada in care aveam dureri in zona occipitala. In acel vis mi s-a spus sa nu ma ingrijorez ca se lucreaza pe ,,Medulla oblongata” prezentandu-mi-se si poza, surprinzator identica cu ce am vizualizat a doua zi pe internet. In acel vis eram avertizat sa fiu atent la cifra 6 si numarul 16. Visul de acum se incheia printr-un omagiu la care participau un grup de batrani (eram prezent impreuna cu sotia) in cinstea celor sacrificati de-alungul timpului in toata aceasta ,,batalie” fiind evocati chiar cu denumirea de generali. Toti tineam in maini multe lumanari aprinse in cinstea acestora iar concluzia era ca a sosit timpul. Semnificatia viselor mi-o completez in general si cautand cuvintele cheie in dictionarul de vise(Sigmund Freud).
  In general sunt cam retinut in a prezenta astfel de experiente dar intr-un mesaj recent mi s-a atras atentia ca ar trebui sa ies un pic mai in fata.
  Numai bine!

 2. De vreo 2 luni sunt răcită continuu. De obicei când răceam mai rău luam antibiotice pentru că apăreau complicații. Acum îmi curge nasul continuu, dar nu am luat deloc antibiotice. De vise nu mai vorbesc pentru că sunt aiurea rău de tot. Pe ultimul mi-l amintesc destul de bine, era o navă metalică deasupra mea care mă îngrozea și căutam să mă ascund .Dimineața eram de-a dreptul îngrozită.

   1. :))) la mine a inceput din sept 2014. Am tusit cum nu am tusit niciodata in viata mea. S-a mai potolit prin februarie. Din sept si pana pe la mijlocul lui martie nu am mai ras pt ca daca radeam incepea imediat tusea. Analizele au iesit perfecte. Vibratia mea a fost jos de tot o perioada f lunga. Acum sunt racita praf insa macar pot sa lupt. Energiile le simt tip tsunami. Interesant e ca in tip ce unii sunt la pamant, altora le merge incredibil de bine..e drept ca sunt putini aceia. Si culmea e ca nu sunt din categoria „treziti”

  1. Draga Mihaela, visele care produc teroare, panica, frica sunt de la cel „viclean” (ca si extraterestrii – mancaiar Raiul lor, sa stea acasa la ei unde io nascut muma lor, stalear rasa lor in Paradis!).

 3. Draga Dan, azi ai postat acest articol (cu „În urmă cu doar câțiva ani Pământul ce vibra în jurul valorii de 7,8 hertzi, dar cu câteva zile în urmă, frecvența Schumann a atins 16,5. Acest lucru demonstrează ca pământul însuși se schimbă … el accelerează, la propriu !”)
  ..iar eu joi ti-am scris asta : ” elal / aprilie 2, 2015
  Incaltari de cristaaal? ceva imi scapa aici ..!? eu azi am simtit intens vreo 5minute cum bubuie inima in cap (inima ..Planetei) si am stat si am ascultat-o ..ca o toba uriaasaaa.”
  Asadar ..se confirma ! Stiam CA E INIMA PLANETEI ! Ca a mea batea firav nu ca ….”BASUL SI TOOBA MARE” pe care am auzit-o .

 4. Draga elal daca te preocupa in continuare treaba cu papucii,intoarce-te la ,,Actualizare 27 martie 2015 ( confirmari ) si sunt convinsa ca ai sa intelegi …ce mai la deal la vale ,trebuie sa constientizam ca ne primenim pentru un alt nivel si ne adaptam din mers la informatiile primite intocmai ca la scoala ,scoala vietii pe Terra . Oare nu suntem obisnuiti de mici sa ne innoim de Pasti ?! ….pe parcurs,conform evolutiei firesti ,am invatat sa ne innoim cu vestimentatie celesta …Cu drag ,

 5. [?]NAMASTE DANIEL ! Multumesc pentru acest articol. Nu sant singurul care a simtit pe propria-i piele to evantaiul de deranjamente,distorsiuni,dureri mai mult sau mai putin suportabile,furnicaturi,amorteli,senzatia mult timp ca in aprul meu s-au aciuat o colonie de insecte…asta ani la rand.Si cand ne-am intalnit la deva la domnul Bold ,treceam prin astfel de disconfort. Dar cea mai si cea mai alarmanta situatie mi s-a intamplat in intervalul 26 februarie 5 martie anul curent cand dureri de cap insupartabile in zona encefalica mi-au zguduit din temelii siguranta ca a doua zi nu voi mai trai.Toate acestea insotite de un ritm cardiac ce a atins 21/ 17 in seara de doi martie,cand eram pe punctul de a fugi la „URGENTA” desi la inima nu aveam nicio nemultumire dar niciodat nu am avut boli cardiace…Nu simteam decat pulsatii puternice in spatele capului si dureri greu de descris care incepeau in zona tamplelor[?]. Dupa ce totul a trecut asa cum a si venit mi-am simtit zona encefalului ca pe un desert arid,pustiit,ca si cum in urma unui bombardament ar fi ramas ruine si fum.Si acum mai am aceste senzatii de pustiire.mai rar ,e adevarat. De-a lungul timpului nu m-au lasat durerile de articulatii,la antebrate,apoi furnicaturi dinspre coccis pe coloana vertebrala pana in varful capului,care continuau-asa cum am mai zis cu sentimentul ca toate insectele pamantului imi gadila si-si fac cuib in parul meu.Desi sotia mea-cadru medical fiind- sa incercat sa ma „indoape” cu medicamente ,stiind cauza ,am evitat administrarea acestora.Nu-ti mai spun „bulbuceala”ochilor ,doctoritei mele de familie…a sarit pursisimplu de pe scaun ,mi-a luat tensiunea,care atunci era ok-11 cu 7,dar -ce sa faca decat ceea ce stie -mi-a prescris o reteta ………. Nu ti-as fi zis toate astea daca n-as sti ca si altor amici de-ai nostri n-ar fi trecut sau nu trec prin disfunctii asemanatoare,si nici nu ti-as fi facut cunoscute toate astea dac te-as ruga ,ca in cazul in care-ti semnaleaza aceste probleme temporare sa nu faca apel in nici un caz la pastile daca ei nu se stiu cu reale probleme.Eu cred ca -asa cum ai intarit si tu aici ,corpul fizic se autoregleaza in vederea alinierii la inaltele energii care actualmente guverneaza MAMA GAIA-GLIA- cum ii spuneau si tot asa spunem si noi,stramosii nostri. SI ASTA ESTE DE B.I.N.E. Vai de cei care nu inteleg fenomenul,poate si asta este un motiv pt.care am inserat cele de mai sus. SA NU LE FIE FRICA !!! Multumesc GeorgedeDrobeta.[?]

  1. Atentie ca hipertensiunea arteriala se poate instala treptat dar apare de multe ori si in pusee, exact ca cel descris de dumneavoastra. E dificil de diagnosticat si tratat, pt ca nu se poate da medicatie zilnica, insa in criza trebuie intervenit neaparat pt ca este risc mare de accident cerebral. Cel mai bine este sa o monitorizati zilnic cu aparatul de tensiune si sa ii cereti medicului de familie sa va dea pastile pt crizele de tensiune, pe care le luati numai cand si cat timp tensiunea e marita.

 6. De cateva zile am dureri de cap si ameteli . cred ca asta e solutia . am constientizat-o , memorat-o si continui evolutia spirituala . Multumim Daniel , esti un adevarat maestru.
  lumina si iubire . george

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s