ȘTIRI FOARTE IMPORTANTE: JUPITER ne impinge înainte…

jupiter

Va salut, comunitatea mea frumoasa ! Este un eveniment cosmic pe care mulți dintre noi l-au așteptat și planificat cu nerăbdare, pentru ca am vorbit despre acesta inca din decembrie. Poate ati observat că, de la început săptămânii, viața s-a accelerat. Va apar oportunitati mari și rapide … In următoarele 24 de ore, Jupiter isi începe mișcarea înainte fata de Pământ, după o perioadă retrograda lunga, de la începutul lunii decembrie 2014.

DIRECTIONAREA LUI JUPITER

Cea mai mare planeta din sistemul nostru solar are o mare influenta și ne impinge inainte. În ultimele cinci luni am inceput usor, usor sa lucram la proiecte apropiate de inima noastră. Da? Ați depus mult efort pentru acestea, iar acum recompensele se vor face cunoscute. Este posibil să va fi întrebat oare când ați lucrat la planurile ce urmeaza sa demareze ? Ei bine … a început mișcarea înainte.

IESIREA DIN ECLIPSE …

Miscarea directa a lui Jupiter fata de Pământ, chiar incepand cu eclipsa recenta, ne suprasolicita prioritățile. Știu că mulți dintre voi ați simțit o mica gripa spirituala (a se vedea postarea mea anterioara de pe wall) iar acest ajutor cosmic vă va inviora. Aveti încredere în acest sens.

CE SE SCHIMBA ?

– Abundența. apreciati-va la justa valoare, traiti generos.
– Carieră și ocupație.
– Lucrati pe cont propriu ? Este anul perfect în 2015 „Anul Acțiunii” pentru a întinde aripile și a face saltul de a va pune pe picioare…

Te iubesc Jupiter … să pornim, oameni noi !!!

Sursa:  Elizabeth Peru.

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

6 gânduri despre „ȘTIRI FOARTE IMPORTANTE: JUPITER ne impinge înainte…”

  1. mă bucur și sper să observăm toți valurile de oportunități ce vin spre noi, deci, zile bune tuturor, și calde îmbrățișări 🙂 !

    1. Valul de care vorbesti este de fapt un „tsunami” devastator si sa speram ca va veni cat mai curand pentru a pune capat agoniei ,chinurilor si mizeriei uriase in care se „scalda” acest popor……In rest,numai de bine…..

  2. da, unii mai lucram si pe cont propiu,dar rezultatele sunt invers proportionale cu marimea planetei Jupiter, care mai este si planeta mea directoare,insa tot continuam sa vedem ce „vine”.

    numai bine

  3. Îmi place foarte mult toate informațiile pe care le găsesc pe acest site,sunt sagetator si astept cu nerăbdare toate schimbările in bine de care vorbiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s