De Paste…

  Vineri 17 aprilie anul 33 la dupa orele15.30 sangele lui Hristos lua contact cu nisipul de la picioarele crucii pe care a fost rastignit si acesta a marcat momentul Nasterii Eului, pentru fiecare om in parte. Din acel moment fiecare am primit un dar nepretuit, o bucata de suflet cu care, prin desavarsire putem intra in Imparatia Cerurilor.
      Tot atunci am scapat de responsabilitatea pacatelor comise la nivel de grup, instituindu-se odata cu Liberul Arbitru si raspunderea individuala asupra propriilor fapte. A fost pastrat tot ce se putea identifica ca si greseala comisa individuala si din acel moment raspundem fiecare pentru cazierul personal.
     ”…Si tuturor celor care au crezut in Fortele Eului le-a dat putere sa se faca Fii ai lui Dumnezeu.” asa scrie in capitolul 1 din Evanghelia lui Ioan.
     Vineri 17 aprilie anul 33 orele 15-17, Soarele, Luna si Nodul Nord se aflau in zodia Berbecului, era moment de Luna Noua si era si Eclipsa de Soare.

Asa se poate vedea intr-o astrograma alcatuita pentru acel moment.

Incepand din npoaptea de vineri spre sambata,17-18 aprilie anul 33, Luna a trecut din Berbec in Taur si astfel s-a declansat si Momentul de Nunta Cosmica, cel care a fost utilizat de Hristos pentru a-si reface corpul fizic si a-L reumple de fortele de viata.

    Hristos stia ca venise vremea si a folosit fluxul Fortelor Cosmice pentru a putea sa ne demonstreze ca omul poate foarte mult!
      ”Si voi puteti! Si chiar mai bine decat Mine!
     Incercati sa ”omorati” tot ce poarta umbra negativului in corpurile si in viata voastra si renasteti curatati, cu Eul plin de Forte de Iubire.
Sa fiti fericiti oameni buni!
Paste Fericit! 
11.04.2015
Alexandru Nicolici
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s