ENERGIE HAOTICA …

frumu

Ok, iată o mare provocare, draga mea comunitate … există în prezent o centură care poate fi explicată doar ca o „energie necontrolata comunicanta ” care străpunge Pământul. Nu a mai avut un ritm atât de rapid de ceva vreme încoace. Ați simțit sosirea acestei energii în ultimele câteva ore? Daca nu, o veți simți când vă veți trezi. După o perioadă de acalmie a vibrației, simțeam ca am fost aproape în „uitare” în ultimele câteva zile (chiar ultima săptămână ) dar acum capacul a fost ridicat și puteți simți că haosul domnește suprem … nu intrați în panică. Acesta este o noua cale pentru voi. Viata – asa cum o știm pe Pământ, este diferită de la eclipselor … Ați observat acest lucru ?
URMĂTORUL MERCUR RETROGRAD … va fi din nou aici în luna mai și va fi unul puternic (judecând după acest val). Energia actuală este plină de Mercur. Conversații fulger și schimbătoare, de transformare, la fiecare pas. Primim acum o degustare a ceea ce retrogradul următor va fi. Iubesc Mercurul retrograd și vă învăț, de asemenea și pe voi. De ce? Păi….

E IMPORTANT DE ȘTIUT…

– această energie pune la încercare capacitatea voastră de a decide. Voi va dovediți vouă înșivă cât de ADAPTABILI puteți fi.
– Faceți tot posibilul să nu deveniți frustrați.
– Țineți pasul, moment cu moment cu schimbările de moment care apar.
– Luați-vă câteva momente de liniște doar pentru voi. Faceți ca acest lucru sa se întâmple. De ce? Veți fi uimiți de exactitatea viziunii și de mesajele care vin acum chiar din sufletul vostru.
– Le puteți auzi doar atunci când este liniște.
– Poate ar fi preferabil sa rămâneți acasă, mai degrabă decât sa ieșiți și sa stați în zgomot. De ce? Astfel veți obține aurul din mesajele care vin spre voi acum.

Sursa: Elizabeth Peru

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „ENERGIE HAOTICA …”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”DanielGaucan’s Blog” Data:Ma 21 apr. 2015 la 19:12 Subiect:[Articol nou] ENERGIE HAOTICA …

    danielgaucan posted: ” Ok, iată o mare provocare, draga mea comunitate … există în prezent o centură care poate fi explicată doar ca o „energie necontrolata comunicanta ” care străpunge Pământul. Nu a mai avut un ritm atât de rapid de ceva vreme încoace. Ați simțit sosire”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s