Calatorie in Infinit

omulet

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Calatorie in Infinit”

  1. Pr.Visarion Iugulescu….presupune si vorbeste doar de pe o fateta a ADEVARULUI. Are dreptate partial.Daca Domnia Sa ar cunoaste si ADEVARURILE SPIRITUALE nu doar cele religioase ar pune sub semnul indoielii doar aspectul religios ! Ar avea puncte de referinta din mai multe informatii ! Ca apoi sa si MEDITEZE,sa INTROSPECTEZE caci numai prin proprie traire sa poata vorbi. Se contrazice cand spune ca nimeni nu stie de unde vine,unde pleaca…ca apoi sa dea pilda MANTUITORULUI NOSTRU ISUS care ne spune de unde vine si unde pleaca,si daca acestea sant pilde si ni le si destainuie,inseamna ca si noua ne sant relevate. Dar eu spun si cred ca toate acestea si multe inca altele nu sant decat spre infricosarea si supunerea sufletului.Ii recomand autorul ROBERT A. MONROE cu a sa „CALATORIE A SUFLETELOR” si inca un autor consacrat care ingemaneaza stiinta cu spiritualitatea SAL RACHELE in „INTEGRAREASUFLETULUI” si multi altii. Deci,in concluzie ,mai poate Domnia sa citi pe CRISTIAN GANESCU in „OMUL IN FATA ETERNITATII”…….si apoi MEDITATIA ,INTALNIREA SUPRAEULUI…… Sper sa nu afectez pe nimeni cu aceasta completare,e facuta cu buna intentie. Fara dogmatizare,atat’ vreau sa spun !!!

  2. NAMASTE !!!
    Personal multumesc frumos pentru recomandari ,intrucat este demonstrat faptul ca numai CUNOASTEREA conduce la aflarea ADEVARULUI care ne face LIBERI sa participam la actul de diversificare al CREATIEI DIVINE in intreaga splendoare si unicitatea FIINTEI noastre care SUNTEM ….parerea mea… care vine din experimentarea si cercetarea proprie cu mentiunea ca pana acum nu am participat la calatorii initiatice ,cursuri,etc ,insa cu siguranta doresc sa-mi extind starile de constiinta si constinenta intre care exista oarecare distinctie . Pace , Lumina …Infinita Iubire !

  3. Exista cateva cuvinte in Evanghelii care spun asa: „CUNOASTEREA DE DUMNEZEU PE MASURA IUBIRII LUI ESTE”. Asadar, cunoasterea este o consecinta, Singura si Adevarata Cale catre Libertate este…..IUBIREA !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s