Actiune!!!

fractal

Este timpul să actionam din nou! Este timpul să luam destinul lumii noastre și a Sistemului Solar în mâinile noastre!Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi sau cupluri, pe 30 mai a.c. Mulți dintre noi se vor reuni și vor asista la descoperirea Operatiunilor Multidimensionale ale Sistemului Solar (MOSS), pentru a sprijini forțele luminiicare sunt acum in procesul de eliberare a sistemului nostru solar de ultimele vestigii ale întunericului.

În trecut, mulți oameni trăiau ca ostatici în sclavie în multe dintre coloniile din intreg Sistemul Solar care au aparținutdiferitelor programe spațiale secrete. Puteți citi un rezumat relativ exact a acestor programe aici:

http://exopolitics.org/corporate-bases-on-mars-and-nazi-infiltration-of-us-secret-space-program/

http://exopolitics.org/multiple-moon-bases-u-s-military-space-shuttles-as-cover-programs/În 2012 forțele Luminii au curatat Sistemul nostru Solar de toate programele spațiale secrete și coloniile lor, care nu au fost protejate în mod direct de către grupul Chimera.

Din păcate, un număr relativ mic de colonii și stații de implant din întreag Sistemul Solar erau protejate de bombele strangelets ale Chimera și încă mai există oameni care trăiesc acolo în sclavie si în general, amploarea abuzului înaceste colonii depășește ceea ce  au trăit oamenii pe Pământ.

Aceste colonii sunt acum in procesul de eliberare de catre forțele Luminii în faza actuală a MOSS (Operațiuni Multidimensionale ale Sistemului Solar) și oamenii care au fost capturati, sunt eliberati și primesc ajutor medical.

Chim

O parte foarte critică și sensibilă a operațiunilor de eliberare se vor întâmpla sâmbătă 30 mai. Forțele Luminii au solicitat sprijinul populației umane de la suprafață, astfel încât operațiunile de eliberare sa decurga cat mai lin și pașniccu putință.

Vizualizarile și meditația noastra vor fi sprijinite de catre forțele  Luminii, care opereaza  pentru atingerea acestui obiectiv. Putem face asta! E necesar ca informatia sa fie raspandita! Trebuie sa ajungem la cat mai multe persoane,astfel încât masa critică de oameni care fac acest lucru sa fie atinsă. Vă rugăm să postati articolul pe site-uri web sibloguri. Dacă știți o  alternativă media, puteți trimite informatia la ei. Puteți crea un grup pe Facebook pentru localnici  din aceeasi  parte a lumii. Puteți crea un film despre acest lucru și-l puteti posta pe Youtube.

Studii științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor
in masă asupra societății umane, asa ca ceea ce facem noi chiar  influențeaza:
http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/proof-that-group-meditation-can-change-the-world/

Meditația noastră se va desfasura pe 30 mai, care este punctul de tensiune maxima pentru Sistemul Solar, după cum puteți vedea în această diagramă astrologica heliocentrica:

FreeColonies

Vom face toti aceasta activare, în același timp, la ora 2 si 11 minute pm Pacific Daylight Time. Aceasta echivalează cu15:11 MDT in Denver, 16:11 CDT în Chicago, 05:11 EDT în New York, 10:11 BST la Londra și 11:11 CEST dinEuropa Centrală și  Duminica 31 mai la ora 5: 11 am CST în Taipei.

Puteți vizualiza ora exactă a activării pentru mai multe locuri aici:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=FREE+THE+COLONIES!&iso=20150530T141111&p1=137
Instrucțiuni:

1. Relaxați-vă mintea si corpul urmarindu-va respirația pentru câteva minute.

2. Vizualizati fortele  Luminii eliberand toate coloniile ramase din programul spațial secret din intreg Sistemul Solar, eliberând toate ființele constiente capturate acum, acolo și eliminati toate entitățile intunecate din toate acele locații.Vizualizati cum acest proces are loc de-a lungul întregului Sistem Solar, in mod pașnic și fără probleme. VizualizatiSistemul nostru Solar în cele din urmă,  eliberat din întuneric și sclavie, liber, fără toate ființele malefice și entitățilecorupte.

3. Vizualizati un nou viitor luminos pentru Sistemul nostru Solar, cu diferite rase cosmice care trăiesc acolo în pace șiarmonie. Vizualizati omenirea fiind introdusa vastitatii Sistemului nostru Solar, oameni bucurăndu-se de frumusețe,călătorind de pe o lună pe alta și de pe o planeta pe alta cu navele de Lumina.

Am așteptat acest moment mai mult de 15 ani. Atât de mult timp a trecut de la eliberarea planetei X! Cu bucurie, pottransmite în sfarsit  acest mesaj codat pentru persoanele cheie din colonii:

L4/Light is ON

După ce toate coloniile sunt eliberate, forțele Luminii vor transforma clădirile și infrastructura acestor locuri în beneficiul și bucuria omenirii, care vor avea posibilitatea sa viziteze aceste locuri după Primul Contact. Coloniile vor fi astfel transformate din locuri de suferință în locuri de bucurie. Există deja proiecte ale forțelor Luminii din spatele scenei sa pregăteasca omenirea pentru acest lucru:
http://www.cnet.com/news/spacex-posters-space-tourism-vintage-nasa/

http://www.examiner.com/article/spacex-to-create-mars-colony-antigravity-technology-makes-possible-a-decade

Strapungerea Sistemului nostru Solar este aici/a sosit, Pământul urmeaza!

Actualizări despre Eliberarea Coloniilor! activare:
http://2012portal.blogspot.com/

Sursa: http://mesagerulluimihail.blogspot.hu/2015/05/cobra_22.html?m=1

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Actiune!!!”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”DanielGaucan’s Blog” Data:Sâ 23 mai 2015 la 21:47 Subiect:[Articol nou] Actiune!!!

    danielgaucan posted: ” Este timpul să actionam din nou! Este timpul să luam destinul lumii noastre și a Sistemului Solar în mâinile noastre!Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi sau cupluri, pe 30 mai a.c. Mulți dintre noi se vor reuni și vor asis”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s