O străveche profeţie despre Dacia…

Burebista
„Există o profeţie care spune că Înţelepciunea a Daciei Eterne este transmisă din generaţie în generaţie, şi stând bine ascunsă de lume, ea a ajuns chiar până în timpuri noastre. Se spune că ea va începe să fie dăruită de un bătrân dacilor tineri care o caută şi se dovedesc vrednici. Aceştia vor fi îndrumaţi să redescopere, să cunoască şi să urmeze Căile cele Sfinte, ale strămoşilor lor din vechime.

Curând după aceea, dinspre înălţimile munţilor Carpaţi va începe să se audă strigătul Lupilor Albi. E un strigăt de deşteptare. O chemare la Viaţă şi o chemare la lupta cea dreaptă.
Apoi va veni vremea să se reaprindă Flacara Sacră a lui Zalmoxe. Ea se va aprinde deopotrivă în trei locuri: pe vârfurile munţilor, în inimile oamenilor şi pe altarele străvechilor Şcoli ale Misterelor Dacice.
Cu siguranţa se va aprinde, iar strălucirea ei va creşte de la o zi la alta. Apoi, de la un anumit moment, va arde puternic şi stralucitor, şi va purifica tot ce este rău, impur şi nedrept în aceste ţinuturi. Va fi o cerenere a firii profunde, a esenţei caracterului fiecăruia!

În urma acestei cerneri, doar cei curaţi la suflet şi vrednici cu fapta vor mai rămâne pe aceste pământuri Sfinte. Ei nu vor fi foarte mulţi la număr, dar vor fi cu toţii aleşi şi însemnaţi cu pecete Sfîntă.
Se spune că ei vor primi ajutorul strămoşilor, şi prin ei va renaşte şi se va reclădi Dacia Eternă…”

Sursa: http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/2014/03/o-profetie-straveche.html?spref=fb

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

16 gânduri despre „O străveche profeţie despre Dacia…”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”DanielGaucan’s Blog” Data:Du 24 mai 2015 la 7:58 Subiect:[Articol nou] O străveche profeţie despre Dacia…

    danielgaucan posted: ” „Există o profeţie care spune că Înţelepciunea a Daciei Eterne este transmisă din generaţie în generaţie, şi stând bine ascunsă de lume, ea a ajuns chiar până în timpuri noastre. Se spune că ea va începe să fie dăruită de un bătrân dacilor tineri care o”

  2. NAMASTE !!! AŞA SĂ DEA DOMNUL SĂ SE ÎNTÎMPLE CĂ NE-AU ROBIT STRAINII ŞI TARE RĂU S-AU MAI CURVIT MULŢI DIN NEAMUL NOSTRU.S-AU VÎDUT PE-O MÎNĂ DE FIRFIREI,NU AU CREDINŢĂ ÎN PĂMÎNTUL ĂSTA SPURCĂ ŞI SCUIPĂ ŞI PE MAMA CA I-A FĂCUT.SE DEDAU LA TRĂDARE ŞI VÎNZARE DE PĂMÎNT SI DE SUB PĂMÎNT CA ŞI CUM AR FI AL LOR ŞI LE-AR FI APARŢINUT.LE-A FURAT BANU MINŢILE ŞI-S CA LUPU TURBAT .NU MAI AU CREDINŢĂ NICI PUTINŢĂ DE A MAI VREA ÎN AFARĂ DE RĂU CU CARE AU FOST ÎNDÎRJIŢI ÎMPOTRIVA PROPRIILOR FRAŢI ŞI CÎND SE ÎNTORC DIN CELE PUSTIIRI SE FAC ,CĂ AU UITAT PÎNĂ ŞI GRAIU MASII ŞI TATĂLUI SĂU.

  3. „doar cei curati la suflet si vrednici cu fapta” vor ramane pe teritoriul dacilor in viitor….Pai in aceasta situatie,daca profetia este reala si se va indeplini, atunci densitatea medie va fi de 0,000000000000001 locuitori/kmp……Cel mult…..la cata murdarie infecta s-a acumulat in ultimii 2000 de ani……si cu deosebire in cei 25 de ani de la „revolutie”…..

    1. Sunt multi tineri curati si vrednici, dar nu se vad pentru ca nu se lauda, nu vor functii inalte, nu dau din coate sa ajunga sus, ei exista si atunci cand va fi cazul vor raspunde chemarii unui conducator de neam sau isi vor face lucrul lor acolo unde sunt , la locul lor.

  4. DOAMNE AJUTA PPORUL DAC-ROMAN ! AJUTA_NE ZAMOLXE – AJUTATI-NE PARINTILOR STRABINI -AJUTA-NE PARINTE ARSENIE BOCA ! AMIN !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s