Alinierile Planetare din 28/29Mai – FARA FRICA

aliniere

Draga mea comunitate,

As avea cateva de spus cu privire la un subiect pe care eu de fapt, nu aveam de gând să-l menționez, pentru ca nu vroiam să-i dau mai multa atentie sau energie decat are deja, dar atât de mulți oameni sunt preocupați și mă întreabă, asa că voi vorbi.
Voi fi succintă …
Există un videoclip care se invarte si care spune ca echilibrul Pământ – Lună va fi disturbat in 28/29 mai , de Ditrianum Media. Aceasta a creat o mulțime de tensiuni, menționand un cutremur uriaș pe coasta de vest a SUA în această dată. Având în vedere recentele cutremure nepaleze mari și cele din jurul Insulelor Solomon, mulți oameni sunt speriati și preocupați.

Între timp eu sunt sigura că, creatorul acelui videoclip este bine intentionat în interpretarea sa, având în vedere că ne aflăm sub influenta unui Mercur retrograd și opoziției anuale a lui Saturn din weekend-ul trecut, „butoanele” noastre sunt deja apasate iar nervii deja uzati ai oamenilor au izbucnit. Consider ca, cu cat vorbim mai mult despre ceva ce nu a avut loc, cu atât mai puțin exista posibilitatea de a se produce, deoarece energia a fost deja consumata în jurul acestuia. Extragem ceea ce avem nevoie, fără a trece la propuneri. Poate că acest video ii ajută pe unii oamenii să se conecteze cosmic ? Alții, care au fost conectati de ceva timp, nici nu-l vor observa.

Se intampla adesea ca evenimentele despre care nu vorbim sa ne ia prin surprindere. Este unul dintre motivele pentru care am scriu prognozele de peste unsprezece ani, astfel încât să putem fi conștienți de planetelor impactului potențial asupra Pamantului noastre vieții și atunci putem decide cum să folosim aceste influențe în avantajul nostru. Suntem mereu ajutați și asistati de cosmos din care facem parte.

Pe scurt, este important să nu va temeti. Utilizați-va energia valoroasă pentru a va concentra pe ceea ce este corect în fața voastră și pe ceea ce excelati in viața. Faceti tot posibilul sa va continuati drumul prin viata, chiar acum în această foarte interesanta fază, pentru a ne descoperi și utiliza în fiecare zi potențialul. Până la sfârșitul lunii mai, avem de a face cu o faza provocatoare de acțiune, pe masura ce ne deplasam la jumatatea traiectoriei lui Mercur retrograd.

Va iubesc si va transmit binecuvantari infinite !

Sursa: Elizabeth Peru.

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s