VA APAREA O SURPRIZA GALACTICA

zi

Tocmai când credeam că știm ce se întâmplă în această matrice, ni se amintește în fiecare zi că noi nu vedem cu adevărat decât vârful icebergului. In fiecare moment suntem vii într-un corp uman, purtam lupta cu conștiința iar rezultatul va fi mai mult decât vă puteți imagina vreodată.
Se întâmplă în spatele scenei, evenimente energetice transformatoare ale conștiinței și realităților care provoacă termenele multidimensionale să fuzioneze sau disipe. Sunt făcute pur și simplu corecții ale transmutării noastre de energie în momentul ACUM, care afectează tot timpul.
Acum mai mult ca niciodată, este imperativ să fi observator și să te concentrezi pe un rezultat pozitiv pentru toți ai tai și pentru omenire.. Mulți dintre voi, citind acest articol, veți fi conștienți de faptul că acesta este mesajul meu principal în ultima vreme și de faptul ca activitatea energetică pe care mulți o finalizează în acest moment ne va împinge dincolo de margine pentru a crea schimbarea pe care o intenționam.
Atunci când va confruntați cu o provocare dificilă în fata voastră, sunt importante conștientizările provocărilor precum și reacția la aceste declanșatoare. Responsabilitatea pentru gândurile și energiei voastre emise, va păstra echilibrul energiei pozitive mai mari decât celei negative. Amintiți-vă să faceți acel „pe locuri, fiți gata și start”, înainte de a reacționa la o situație care este fabricata în această iluzie, pe măsură ce vom trece la polaritatea extremă care se va încheia în echilibru momentului zero. Respirați de câteva ori adânc și numărați până la 50 înainte de a reacționa la ceva care simțiți ca va declanșează baza pattern-urilor voastre emoționale de furie și de teamă.
Ne confruntăm cu cea mai sălbatica călătorie a tulburărilor emoționale pe care le-am avut vreodată. Pentru fiecare situație pe care o gestionați cu calm, va transmutați energie negativa catre cea pozitiva și o adaugați schimbării globale a energiei. Deși ati putea crede ca nu e mare lucru, puterea aceasta este dincolo de capacitatea noastră de înțelegere din acest moment. Probabil din această cauză trebuie să ne ștergem memoria, pentru a face ceea ce facem acum, pentru că doar concentrarea pe a fi responsabil energetic este tot ce trebuia într-adevăr să învațam ca sa facem o diferență imensă.

Pentru cei dintre voi lucrători de energie care doresc să fie mai mult decât pic responsabili păstrați-va împământarea energiei pozitive care se apropie de la marele soare central prin soarele nostru în conștiința umană colectivă, precum și pe planetă. Odată ce știți ce se întâmplă la fiecare nivel pe planetă vă dați seama că acest lucru ar trebui să fie obiectivul vostru principal, mai degrabă decât soarta și tristețea pe care stirile și câteva surse alternative de știri le raportează. În timpul acesta a fost important să se identifice controlorii observând ce se întâmplă cu neutralitate este punctul central de intenție in acest moment.
Daca am fi stiut tot ce se intampla la nivel multidimensional ar strica surpriza pentru noi. Aspectele superioare ale Suprasufletului nostru au colaborat cu conștiența în corpurile noastre fizice pentru a crea o nouă realitate pentru cei care sunt gata să dizolve matricea impusă in care ne aflam . Pentru că gândurile noastre pot fie ușor de citit de către inamic am putea să nu fim conștienți de ceea ce era următoarea mișcare până cand sinele nostru superior a fost gata să pune în aplicare această acțiune, în momentul acum. Miscari de război strategice de bază au fost implementate pentru a opri inamicul de la a ști ce îi va lovi. Aspecte superioare ale noastre înșine au curatat taramurile astrale fapt care a permis mai multor poduri să fie extinse de la această conștiință spre destinația noastră finală.

Când vom face în sfârșit trecerea catre un taram al conștiinței superioare, nimic nu va fi asa cum v-ați așteptat vreodată. În timp ce câțiva oameni au spus în ultima vreme că se va intampla pentru omenire in ani de zile, eu cred cu tarie că în mod individual, se poate întâmpla într-o clipă. Aceasta este partea care va fi o mare surpriza pentru voi, atunci când veti lua contact din nou cu conștiința cosmică de la care am fost deconectati. În acest loc, sunt accesibile si instrucțiunile finale pentru a realiza ceea ce am venit aici să facem. Accesarea acestei părți superioare ale noastre in „niciun timp” ne permite să ducem conștiința într-o percepție care poate dura zile în timp ce am putea dispărea pentru micro secunde de aici de pe Pământ.
Reîntregirea familiei galactice va avea loc și felicitările vor fi aproape. Vom învăța cum să integram această stare multidimensională a punctului zero, în corpul nostru fizic și ne vom aminti cum să devenim imuni la tehnologia și boala cu care ne suntem în prezent bombardati.. Acest loc a fost întotdeauna în interiorul nostru, dar era în mare parte inaccesibil. În fiecare zi suntem tot mai aproape de a fi în măsură să fuzionam această realitate în starea noastră de trezire de a fi în Acum.
Ne vom aminti cum sa ne re-cream realitatea asa cum ne dorim sa fie. Vom fi capabili să manifestam tot ce trebuie pentru a supraviețui. Ne vom aminti cum ne vindecam trupurile și să-i vindecam pe ceilalți. Aceasta este marea surpriza acelora dintre noi care suntem semințe stelare și ambasadori galactici și am convenit să venim aici pentru a accesa acestea pentru a ajuta aspectele pierdute ale monadei noastre, precum și restului familiei sufletului nostru în acest moment.
Timpul necesar întregii omeniri sa aibă șansa de a se vindeca și de a avansa depinde de noi. Nu ascultați de cei care vor spune ca acesta va dura mult timp. Este gândirea liniară care ne distrage neintenționat atenția de la apropiata noastră Misiune. Deja s-a întâmplat și tot ce trebui ca noi sa facem este sa ne punem intenția să călătorim în timp și sa fuzionam acel timp cu ACUM. Noi fuzionam complet cu sinele nostru superior. Fiți siguri că prietenii noștri cosmici și familia lucrează sa ne creeze spațiul în care noi să pășim. Depinde de noi să ne conectam cu acel spațiu, pur și simplu fiind cine suntem cu adevărat și având intenția de a face acest lucru. Tot ceea ce am învățat despre curățare și fuziune a fost doar pregătirea pentru timpul ce va veni. Ne-am pregătit foarte mult timp iar această viață va fi cea în care ne deschidem cadourile pentru a găsi cea mai frumoasa surpriza a întregii noastre existențe !

Sursa: http://in5d.com/a-galactic-surprise-is-coming/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „VA APAREA O SURPRIZA GALACTICA”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s