Actualizare 29 Mai 2015

creier
Se pare că tumultul energiilor care pe unii dintre noi ne-a transformat în titireze, s-a mai calmat. Sau ne-am obișnuit noi și am preluat din viteza titirezului și nu mai amețim ca și până acum. Oricum ar fi, astăzi se prefigurează un moment de respiro astfel încât să ne putem ”aduna” în noi și să vedem ce ”treabă” importantă avem de făcut.

Vorbeam zilele trecute de presiunea la nivelul urechilor și de bâzâiturile, deranjante uneori, care au tins să devină sunet de fond pentru unii dintre noi. Parcă volumul sunetului s-a redus sau a devenit suportabil. Noi, oamenii, suntem ființe extraordinare. Asimilăm și ne putem obișnui cu aproape orice.

Un aspect important de care este mare, mare nevoie să ținem cont acum, este stăpânirea gândurilor noastre. De ce? În primul rând ca să le putem recunoaște pe cele pe care noi le-am adăpostit, prin alegerea noastră, și care sunt din conștientul colectiv. Unii dintre noi vor începe să ”audă” gânduri care apar din senin și nu au nici o legătură cu noi sau cu preocupările noastre din acel moment.

Dacă acele gânduri au o frecvență mai înalt dimensională este foarte bine. Dar, din nefericire, vom ”auzi” gândurile trei dimensionale prima dată pentru că acordarea ”urechii” noastre la frecvențele mai înalte este în curs de dezvoltare. Dacă reușim să ne stăpânim gândurile, vom putea ”citi” semnătura energetică a tuturor gândurilor care apar la un moment dat și ști dacă alegem să le găzduim sau nu.

Este un aspect FOARTE important, deoarece știm cu toții acum că GÂNDUL nostru este CREATOR. Noi ne creăm propria noastră realitate prin gândurile pe care le găzduim în mintea noastră umană. Astfel putem fi creatori CONȘTIENȚI, lucru pe care ni-l dorim cu toții, sau putem lăsa ca viața să ne trăiască. Nu este nici ușor și nici greu. Depinde de fiecare dintre noi ce alegem să FIM.

Așa că, NU vă speriați dacă începeți să ”auziți” la propriu gândurile celor de lângă voi sau din preajma voastră. Ceea ce este important este să puteți face distincția dacă ele vă ”aparțin” sau nu. Dar pentru asta, trebuie să știți CARE dintre ele sunt ale voastre. Așa că, este mare nevoie să știți să vă stăpâniți  și dirijați propriul proces al gândirii. Vă/ne doresc mult succes!

Namaste!

Publicat de Monica Poka

Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/05/actualizare-29-mai-2015.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Actualizare 29 Mai 2015”

 1. Dragii mei,
  Incep prin a va multumi tuturor pentru postarile pe care ii urmaresc zilnic cu sufletul la gura si-mi aduc mari foloase. As fi vrut sa pot posta acest comentariu si pe blogul dnei Poka, pe care o respect foarte mult, dar nu stiu cum.

  La meditatia de azi am primit, mi s-a parut, una dintre cele mai frumoase meditatii.
  Sa vedeti !
  Parte din meditatia mea zilnica o fac chemandu-l pe Maestrul Babaji, facand ceva ce cred ca isi are originea in kyria yoga, trecand prin fiecare chakra de jos in sus si de sus in jos, dar repetand in fiecare chakra, de cate 3 ori, o formula. Ca in fiecare dimineata, „astept” „formula” pe care urmeaza sa o repet apoi in fiecare chakra, iar formula primita in dimineata asta cand am inceput cu muladhara a fost „CHristos a-nviat !”. Va dati seama uimirea mea, caci „sezonul” a trecut… Totusi, repet formula in fiecare chakra cu rabdare, cerand sa inteleg si de ce asa o formula. Ajung la sahasrara, cobor apoi, cu aceeasi formula si imi „dau seama” ca apoi, pentru faza 2 a meditatiei, cu „glisarea” in sus si in jos a atentiei si Energiei pe fiecare chakra, inspirand si expirand, trebuie sa zic… CHristos s-a-naltat, iar la coborare… „DUHUL SFANT s-a pogorat!”.
  Si daaa, acum inteleg, mi se pare, totul:
  Intai in noi inviaza Christosul, care este Fiul Perfect, care putem fi si noi, daca vrem. Apoi Shakti, Mama Divina, Kundalini, Substanta Universala, adica Corpul CHristic in Idealitatea, materialitatea si substantialitatea Sa, urca la Tatal, si apoi pogoara DUhul Sfant, SPiritul Divin al Tatalui, inapoi, in planul fizic.

  E ca intr-un articol foarte tare de saptamana trecuta care explica ca are loc o Ascensiune-in-Descensiune (stiu,ultimul cuvant nu exista :-)).

  Adica: intai se trezeste CHristosul in noi – „CHristos a inviat” in noi, fizic, literalmente, devenim din noi insine, imperfecti – CHristosul, adica Fiul Perfect, apoi CHristosul care suntem se inalta la Tatal, si apoi pogoara Duhul Sfant de la Tatal, in jos, in planul nostru fizic, concret.
  La faza urmatoare, cand mergeam pe inspiratie si urcam din chakra in chakra, am urcat, cu formula „CHristos s-a inaltat”, purtand in formula si ideea ca avem aici de a face cu Kundalini=Shakti =Mama Divina=Substanta Universala si cu Corpul CHristic, formula 2-in-1, mai sus, la chakrele transpersonale, rand pe rand, pana la Tatal – evident 🙂 – caci AICI urca Fiul, nu-i asa ?, la Tatal. Si apoi coboram, frumusel, cu formula „Duhul Sfant se pogoara”, din Inima Tatalui pana – da, ati ghicit – in Inima Gaiei – caci literalmente si chimic vorbind, chiar SUNTEM si una cu Gaia (adica alta dovada mai pragmatica ca si noi si Ea suntem „fiinte” pe baza de Carbon si H2O, nu cred ca putem gasi). Uau, si iata Unitatea ! Planurile Fizic si Spiritual se intrepatrund, cumva, misterios si e greu spus unde incepe si unde se „termina” fiecare.

  Pentru urmatorul pas, eu, de regula, fac aceeasi schema ca la chakre, dar pentru fiecare corp: fizic, mental, spiritual, emotional, karmic/cauzal, eteric si astral. Ceea ce am facut si azi. Dupa ce am terminat cu corpurile mele, personale, am simtit, evident, ca trebuie sa ma expasionez, ca energie, corpuri, dar si constiinta, repetand aceleasi formule, devenind, incet-incet, din nou, una cu Gaia, dar si cu umanitatea, la modul cel mai fizic, devenind „impreuna” intai CHristos, inaltandu-ne apoi la Tatal, pentru ca apoi, de la Tatal, sa Pogoare DUhul Sfant, paaana in Inima fizica Gaiei si a fiecaruia dintre noi.

  Toate astea m-au incitat cu atat mai mult, cu cat a „venit”, iata, inainte de Rusalii, adica inainte de sarbatorirea Pogorarii Sfantului DUh. In conditiile in care Duminica, adica exact in ziua Pogorarii, la ora Romaniei 00:11:11 are loc acea configuratie astrala atat de speciala… aspura caruia planeaza, cred, mai mult Mister decat ne inchipuim.

  Invierea si Inaltarea CHristosului si Pogorarea Duhului Sfant sa fie cu noi, cu toti !

  Si cand spun „cu noi, cu toti” am in vederesi Gaia, si Soarele nostru si Sistemul Solar, si Galaxia si Soarele Ei Central si Universul intreg. Sa indraznim: CHristos a cucerit Lumea pentru noi si a-nviat in Noi, in Toti ! Sa ne Inaltam odata cu El si Prin El, pentru ca Pogorarea Duhului Sfant sa aiba loc !
  Si asa este ! Amin !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s