Seniorii Intunericului parasesc Planeta

Nave imense peste Romania si nu numai culori intunecate ale „norilor” ascund acest exod al Seniorilor Intunericului cu care am coabitat atit amar de vreme… In gestiunea divina multe din intelesuri, pentru noi, inca nu ne sunt clare in toatlitate de aceea  – mesajul care vine este ca orice amestec de orice natura la nivel nemarginit Stim ca are rostul sau!
Azi ne bucuram de acesta despartire care nu ar fi putut avea loc daca noi nu am fi fost pregatiti si daca aceasta pregatire n-ar fi insemnat: iertari reciproce, iubiri reciproce, multumiri reciproce si eliberari reciproce in Masa!
Logica noastra ne spune Sananda este deschisa catre o alta perspectivaacum  cea a iubirii pure din ce in ce mai mult – de aceea ACEASTA PLECARE este posibila fara…cataclisme planetare.
Saminta divina este si in ei si stim ca au avut rolul lor aici cu noi…in noi…si ca acest melanj de „interese ” cosmice in latura sa constructiva a intensificat deschiderile fiecaruia si ca unime nemarginita – planetar cosmica…
De aceea azi le  uram drum drept spre LUMINA asa cum ne uram noua insine –
Iubirea care creste din uriasul izvor planetar cosmic din fiecare si nemarginit e cea care vorbeste , gindeste si actioneaza in noi din noi catre noi fiecare si Unime nemarginire…
Aceasta este trezirea, vindecare, impacarea, luminarea si inaltarea fiecaruia – impreuna.
Parintele Zamolxe ne ajuta sa ne aliniem cu gindul suprem al planului dinainte de orice nastere sau cum spunem uneori nenascutul nemarginit in nemarginitul coagulat din noi insine unime care a existat din totdeauna in ESTE ca mod de izvor fara inceput si fara de sfirsit al vietii vesnice..care suntem ESTE.
Suntem rugati de Metatron, Zian, Melckizedec, Uriel si intreaga scara angelica, Geea si Lumea noua sa raminem focalizati in alinierea aceasta permanent. Si chiar daca aveti si alte activitati Sananda spune, cereti ca aceasta aliniere  sa ramina permanemt – Pamintul si Lumea noua care suntem are anevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi ce il si o formam. Suntem in fata unei porti din nou, putem sa o deschidem prin aceasta stabilitate a gindului suprem nemarginit aliniat cu el insusi in noi ce il formam.
Suntem in acesta realitate si aceasta realitate doar sa o lasam sa se stabilizezein alinierea noastra in armonia sa desavirsita!
in smerenia care suntem ne multumim pentru aceasta lucrare si tuturor care au generat-o si cu care suntem IMPREUNA!
Pamintul se…Lumineazaaaaaaaa
Sursa: Elena Florescu-Iasi
Ceva se intampla in Cosmos.Sursa fotografiilor este Anatol Basarab
nasa1nasa2nasa3nasa4nasa5
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Seniorii Intunericului parasesc Planeta”

 1. Confirmare: noaptea trecută s-a lucrat din greu, la nivel eteric. 🙂
  Într-un vis lucid, am lucrat personal, alături de mai multe ființe, la trecerea în Lumină (cel mai probabil dezintegrare dpdv atomic și molecular) a multor entități de joasă frecvență.
  Practic, eram într-o sală de concerte gen Ateneul Român (această sală a reprezentat asocierea mentalului propriu, cu planul eteric în care s-a lucrat) și, printre cei prezenți erau destul de multe ființe „întunecate”. Nu erau deloc întunecate, dimpotrivă…erau aidoma nouă (ca formă fizică, desigur).
  Cum am lucrat?
  Mă duceam lângă ei (la cei mai puternici), individ cu individ și le spuneam așa: „Arzzzziiiii în focul Iubirii”! Cu cei care nu percutau la acest îndemn, continuam cu „Nu vrei în focul Iubirii?! Atunci arzzziiiii în Lumina Pură a Sursei”! Alți luptători îi convingeau pe cei mai puțin puternici (cu ăia se rezolva destul de repede). 🙂
  Interesant a fost că dizolvarea lor începea din zona ochilor, care căpătau o strălucire aparte, luminoasă (gen 2 becuri incandescente)…apoi începea descompunerea corpului fizic. La un moment dat, la îndemnul cuiva, orchestra a început să presteze o arie muzicală (deci Sunet-Armonie-Frecvență) foarte săltăreață care pur și simplu îi ardea pe cei mai „mici” dintre ei. Am conștientizat în vis că era vorba despre o arie a lui Ciprian Porumbescu (fiu de preot și teolog).
  La un moment dat, „întunecații” din sală au cerut și au chemat ajutoare mai puternice. S-au materializat „2 Puternici”, la început în forme energetice asemănătoare cu chipurile PC. Apoi au luat formă umană și, într-adevăr, chiar erau „forțoși”. Nu au percutat deloc la îndemnurile vocale pe care le folosisem cu cei „mari” din sală, și a fost nevoie de „o luptă” telepatică pentru că nici nu mai puteam să vorbesc (îmi blocaseră exprimarea vocală). La nivel telepatic, a durat ceva până când au fost convinși să „se dezmembreze” și m-am trezit instantaneu…începea să se lumineze de ziuă. 🙂
  Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s