Triajul Pamantului

creatie
Dragii mei,
Asa cum stiti deja, au inceput etapele finale ale procesului de triaj. 
Va reamintesc ultimii pasi ai acestui proces, pasi logici, de altfel: in decembrie 2014 s-au separat fluxurile celor 2 dimensiuni care coexistau, dimensiunea a treia si dimensiunea a patra. (Pana nu demult, erau doar fluxurile 3D, de la finele secolului trecut au inceput sa intre in atmosfera terestra fluxurile de 4D, care au coexistat cu cele de 3D, schimband usor-usor raporturile dintre ele: initial erau majoritare fluxurile 3D, pentru ca acum sa fie cele 4D; acum sunt separate si aceasta separare a declansat pasii acestei etape de evolutie planetara).
In martie, concomitent cu eclipsa de Soare, din preziua echinoctiului, s-a activat programul de separare a lumilor de 3 si 4D.
 
Asa cu am vorbit in repetate randuri, cele doua etape s-au manifetat prin schimbari in viata fiecaruia; se fac noi legaturi, se desfac cele care nu mai sunt compatibile vibrational, chiar daca sunt legaturi vechi de prietenie, familie, asocieri etc., se schimba locuri de munca, activitati, profesii, se fac reorientari, mai ales spre ceea ce place sufletului, se schimba colectivitatile, se fac o serie de reorientari care sa inlocuiasca ceea ce era vechi, stagnant, blocant (acolo unde circumstantele erau limitative), pentru a se instala un nou mod de viata, in acord cu noile conceptii 4D, despre existenta si viata.
Este necesar sa intelegem ca trecerea din 3D in 4D nu este asemenea trecerii prin revolutia industriala, care a schimbat enorm fata lumii si a modului de viata; e mai mult de atat; este vorba de a trece de la exterior la interior si a ne transforma in profunzimea fiintei noastre, de a inlocui ceea ce a functionat in 3D, conform programului de lectii de viata din 3D si trecerea la un mod absolut diferit in vibratia 4D si mai sus de aceasta, 
Cutremurele din Nepal, insotite de alunecarile de teren si modificarea configuratiei geografice, fac parte din al treilea set de schimbari de fluxuri: separarea pamanturilor 
de 3 si 4D. De altfel, sunt multe zone pe glob, o frecventa ridicata fiind in SUA, unde se creeaza  subit si aparent inexplicabil vortexuri, care trag in adanc cladiri, strazi… , producand pagube materiale foarte mari, dar si pierderi de vieti omenesti si nu numai.
Cresterea ratei mortalitatii este unul dintre aspecte.
Pana acum, insa, fluxurile care au inceput sa accelereze procesul de trecere in 4D, nu erau configurate asa de ferm, ci erau fluxuri de sansa – prin crearea circumstantelor existentiale, din care fiecare isi alegea ceea ce dorea sa invete si cum dorea sa invete – in lumina sau in intuneric (de regula, alegerile sunt o combinatie de penumbra, dar aceasta e asa pentru ca inca nu am reusit noi sa ne eliberam in totalitate de intunericul din noi si de lumea intunecata, care ne influenteaza permanent).
Separarea pamanturilor de 3 si 4D este procesul care se continua cu Triajul Pamantului.
 
De fapt, inaintea Triajului, a fost Portalul de supravietuire, timp de o saptamana, in care mesajele subtile indicau necesitatea alegerii ferme intre viata si moarte, intre lumina si intuneric.
Dar nici atunci nu au fost schimbari semnificative in interiorul omului. Au fost remarcate stari, trairi, lectii, atentionari… … … nu s-au produs insa efectele dorite…
De aceea s-a impus necesitatea declansarii Triajului Pamantului.
 
Acest proces, denumit si Anul Negru, este estimat a dura cca un an. I se spune Anul Negru, deoarece negrul este reprezentarea simbolica a golului si a fortei de atragere spre sine; este noaptea, femininul, dar acum este si lumea intunecata.
Semnificatia majora a acestui an este de alegere ferma fie a Luminii, fie a intunericului. Adica nu mai sunt variante de compromis, in care am vrea lumina, dar pastrand in noi energiile de 3D, care sunt generate de legatura cu intunericul si permanenta influenta a acestuia in viata noastra.
Inaintea oricarui urcus, sta o coborare.
Omenirea, la nivel global, a ajuns la un nivel de decadenta nemaiatins pana acum.
Stim cu totii din istorie cum marile imperii se autodistrugeau tocmai din cauza decadentei. Dar nu era o situatie generalizata la nivel planetar. Vibrational, insa, erau etape ale actualei situatii, pasi spre lumea autodistructiva a prezentului.
Continuarea vietii in acest stil, duce la colaps generalizat, pentru ca omenirea a fost condusa si s-a lasat condusa spre final…
Colapsul ar putea afecta grav intreaga planeta, deci triajul se face mai ales pe specia cea mai distructiva planetar – omul – , care primise Pamantul in grija, nu??!
Pentru ca oamenii sa poata trece din 3D in 4D,
E foarte probabil sa conectati aceasta informatie de stirile despre asteroidul care … ar putea duce la sfarsitul civilizatiei actuale.
Vreau sa fac doua sugestii (le spun asa, ca nu imi permit sa impun nimanui nimic, dar, in atare situatie ar fi indicat sa fie cotate ca imperative).
1. Orice informatie vine cu mesaj apocaliptic, de final de civilizatie – este bine sa fie nevalidata energetic. Oamenii cauta spectaculosul, totul trebuie sa fie uluitor, misterios, miraculos sau dezastruos, infiorator, cataclismic…. se folosesc numai superlative, pentru a se atrage atentia, care este oricum distribuita in prea multe directii. Stirile despre sfarsitul lumii sunt transmise cu mult prea multa usurinta,, preluate cu usurinta si fara sa se acorde atentia cuvenita asupra a ceea ce ar insemna acest proces.
Experienta lui 2012 dezarmeaza. Oamenii cred ca nu se va mai intampla nimic niciodata.
Ceea ce va rog insistent, este sa nu mai dati din energia voastra pentru a crea si intretine fluxurile negative, de distrugere. Cand se gandeste asa la nivel planetar, se creeaza vortexuri de asemenea putere, ca se pot atrage asteroizi in ele.
Productia cinematografica americana abunda in scenarii apocaliptice, in distrugeri cataclismice care urmeaza sa se produca iminent, in lupta pentru suprematie globala (daca nu cosmica)… … chiar daca au final fericit… daca se poate numi fericit… dar crearea lor pleaca dintr-o minte si capata puterea tuturor celor implicati, ca si a celor care le vizioneaza… si astfel de scenarii pot prinde putere…
Deci, incepeti sa vizualizati mereu variantele pozitive, care exclud distrugerea si orice manifestare a intunericului!
Daca noi toti am fi uniti si am crea imaginea unui Pamant locuit de oameni minunati, care traiesc in armonie, cu ei si cu intreaga natura, asta s-ar crea!
Ganditi-va doar ca societatea in care traim este ceea ce am creat toti, cu aportul fiecaruia dintre noi!
De fapt, noi nu am ascultat Decalogul, ci am facut taman pe dos si a iesit ceea ce vedem! si traim!…
Deci avem puterea de a crea!
Asa ca, putem crea si BINELE!
2. Fiecare dintre noi a auzit de multe evenimente negative traite de alti oameni. Procesul de informare ne-a adus la cunostinta tuturor,  producerea de cutremure de mare magnitudine, tsunami-uri, inundatii, alunecari de terenuri, avalanse, accidente… si pierderi de vieti, ca si pierderile materiale.
In mod normal, acest gen de informatii este menit sa sensibilizeze. Efectul asupra multimii, a fost oarecum invers – s-a produs o desensibilizare graduala, pentru ca omul tinde sa se apare de ceea ce il poate afecta. \Iar manifestarile acestea distrugatoare, puteau indurera, speria, panica… deci, gandul celui informat a fost, in multe situatii, ca e bine ca nu lui i se intampla, bine ca e la altii ghinionul, suferinta, pierderea, boala…
Este o aparare a noastra sa credem ca noua nu ni se poate intampla nimic.
Dar este… daca imi pot permite o comparatie, ca si cum ne-am baga capul in nisip, ca strutul, si am spune ca nu vedem nimic!…
Din acest punct de vedere, oamenii nu s-au schimbat in interior atunci cand au fost cataclisme, decat daca erau direct implicati si nici atunci nu s-au schimbat toti sau in directia cea mai inalt vibrationala.
Deci, este bine sa traversam evenimentele in mod uman. Trairea cu sufletul a ceva, a unei experiente de viata, chiar daca nu este personala, aduce in sine solutia, rezultatul final si nu mai este necesar sa fie traita in realitate.
Motivul pentru care ni se arata fluxurile este sa luam masuri si sa facem in noi schimbarea necesara. NU poate nimeni din exterior sa o faca. Si nici nu mai avem timp de negociat cu viata. Noi alegem cu claritate acum ceea ce dorim cu adevarat.
 
Ceea ce va pot dori este sa fiti in interiorul vostru in permanenta si sa va regasiti!
 
Este timpul sa se intensifice lucrul cu sine! Este timpul sa ne asumam sa FIM NOI INSINE!!!
 
 
Va transmit toata iubirea mea si va doresc sa faceti alegerea cea mai potrivita sufletului vostru! (care imi doresc sa fie alegerea Luminii)!!!
 
Cu mult drag, 
Flori Mateescu
Florentina Mateescu

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „Triajul Pamantului”

 1. Minunat articol . Eu spin asta de mult ca atragem gratiilor nenorociri dacă numai la asta ne gândim , cine ne vrea distrugerea știu cum se lucrează cu frica respectiv întunericul este un semnal de alarma tot ce se întâmpla iar oamenii unii dintre ei parca nu vad . Toți vad bani si cum sa mai i-a de la oameni . Treaba eu mi-o fac ridicând Vibratia dat parca sunt singura intr-o mare plină cu rechini. Cum imi pot găsi oamenii mei care vor asista la ridicarea vibratiei???

  1. Stimata doamna Oana,
   daca imi permiteti, cu astfel de conceptii de tipul „sunt singura intr-o mare plina cu rechini”, nu o sa ridicati vibratia nimanui (nici a Dvs, nici a Planetei, nici a Omenirii). „Rechinii” la care va ref Dvs SUNT copiii Iubiti ai lui Dumnezeu, care ii priveste cu dragoste si cu blandetze. Cu atat mai mult noi ar tb sa-i privim cu tolerantza si iubire. Asa se ridica Vibratia. O terapeuta mi-a dat o lectie pretioasa odata: „priveste-i pe toti in potentialul lor cel mai inalt”. Trebuie sa ne deprindem sa ne gandim NUMAI de BINE, oricand, in ORICE situatie, inclusiv formuland mereu, exclusiv la modul POZITIV, ceea ce ne dorim si ignorand cu blandetze acele manifestari care am dori sa dispara.
   Cat despre articolul postat, mie, una, mi-a inspirat teama si suferinta. Nu mi se pare deloc ca suntem o lume decadenta: eu vad o omenire minunata, superba, care a inregistrat niste progrese uimitoare si va inregistra in continuare progrese si mai mari in domeniul Iubirii si respectarii aproapelui. Daca pronuntam numai concepte ca sclavagism, „prima nocte” sau Inchizitie ne dam seama cat am progresat, totusi. Toate acestea reprezentau norma acum cateva sute de ani, iar masele de oameni traiau intr-o mizerie si o ignorata inimaginabila pt noi, cei care facem acum cu totii carte si avem libertate si acces la informatie in prezent. Stiu ca mai sunt inca destui oameni saraci, ignoranti sau chiar sclavi pe glob. Dar reprezinta un procent infinit mai mic decat acum 300 de ani. Plus ca exista zeci si sute de oameni in lume care militeaza pentru ca si acestia sa ajunga la acelasi nivel de trai ca noi, cei norocosi. Eu iubesc omenirea. E minunata. Si va fi si mai minunata.
   Numai bine.

 2. Bun gasit ! Se confirma din ce in ce mai mult faptul ca acum ,mai mult decat oricand,exista o putere enorma a constiintei comune colective treze pe care o simtim in felul nostru unic fiecare dintre noi ,la toate nivelele ;singura cale pentru aducerea energiei pe planeta este prin intermediul conexiunilor care se fac prin noi ,invatand impreuna cu planeta noastra sa ne vindecam trecand impreuna ciclul de inaltare …doar impreuna ascensionam la cea mai inalta frecventa vibrationala si numai prin iubire care ,iata,este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul,caci numai prin ea omul cunoaste ca e una cu totul .Daca exista in lume o forta care sa depaseasca frica pe deplin,sa nimiceasca orice pericol,sa ramana nepasatoare fata de orice paguba chiar si fata de moarte ,aceasta forta ,dupa cum ne transmite peste ani R.Tagore ,este iubirea = cea mai inalta frecventa vibrationala posibila si-apoi ea iubirea ,este singurul lucru care se poate imparti la infinit fara sa se micsoreze ( ieromonah Hrisostom Filipescu ) ..si ei bine,da ,acea parte de rechin din mine pur si simplu trebuie sa invete sa iubeasca ,acea parte de lucifer din mine trebuie sa invete sa faca pace prin iubire …singura cale pentru vindecarea si inaltarea planetei impreuna cu omul din fiecare dintre noi ; impreuna facem trecerea de la lupta pentru adevar ,lumina care presupune oricum am privi-o conflict la toate nivelele ,la instaurarea pasnica si instantanee a pacii prin iubire care ne lumineaza de la cea mai indepartata steluta din univers pana la cel mai indepartat coltisor din adancuri …personal cred cu tarie ca ascensionarea in absenta unei frecvente inalt vibrationala nu este posibila si acest lucru s-a demonstrat de-a lungul vremurilor prin insasi jerfa lui Iisus care a venit sa ne invete tocmai acest lucru : iubirea … care presupune iertare,acceptare ,lipsa conflictului ,a criticii ,minciunii manipularii sub toate aspectele ,arogantei,tradarii,coruptiei ,santajului,agresivitatii,abandonului depresiei , nebuniei , bolii ,nefericirii ,neputintei ,incapatanarii,egoismului etc.la toate nivele…cu drag,o zi frumoasa ,mareata !

 3. Da, multumesc So, multumesc Gina!
  Articolul o fi bun, dar, cu sau fara voia autorului, produce frica, care scade frecventa, deci, nu cred ca e cel mai bun mod de a ajuta, dar asta e doar parerea mea.
  Si da, ar fi bine daca am reusi sa nu mai judecam „rechinii”, cu ego-ul urias ca doar eu sunt bun…
  „Eu sunt cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept, cel mai intelept si toate astea eu singur le-am descoperit”
  Sau poate si asta e tot o judecata…
  Iertare deci…

 4. Pot spune cu maxima sinceritate ca nimic din ce e scris in articolul asta nu e adevarat. Nu e nici un triaj, nu ne judeca nimeni si nimeni nu ne pune sa facem nimic. Liberul nostru arbitru e in continuare sef absolut. Tot ceea ce se intampla pe planeta e foarte normal si firesc sa se intample. Noi am trecut pragul 2012. Iar asta a fost alegerea noastra la nivel colectiv!!!! Asta inseamna ca pe planeta este momentan mai multa lumina decat intuneric. Tot ceaa ce vedeti la stiri sunt reactii ale energiei negative din fiecare dintre noi. Energia asta negativa isi pierde puterea si incearca cu orice pret sa tina lucrurile sub control asa cum au fost pana acum, in frica, in manipulare, in „siguranta”. Cu totii ne indreptam spre pace pe pamant, chiar daca acum nu pare asa. Gandeste’te inainte sa fie curat, trebuie sa cureti gunoiul, iar asta facem noi acum. Ies din noi tot felul de energii blocate de ani si ani, care isi cer curatarea. Nu va mirati ca toti avem in noi putin „intuneric”…Daca nu ne’am distrus pana acum, e putin probabil sa o facem de acum incolo. Iar decalogul ala despre care se tot vorbeste, legile sfinte ale lui dumnezeu, sunt extrem de aiurea interpretate de oameni si noi le’am luat ca atare.

  Sa va dau un exemplu: Prima poruncă dumnezeiască spune: „Eu sunt Domnul Dumnezeul tău; să nu ai alţi dumnezei în afară de Mine, să nu îţi faci chip cioplit, ca să te închini lui”. S’a inteles la nivel colectiv, ca nu cumva sa „slujesti” pe altu’ ca te pedepsesc de nu te vezi si te bat la fundic. De fapt porunca inseamnacu totul altceva si anume: „Deagaba ai alti dumnezei la care te inchini, pentru ca toti acei dumnezei, tot eu sunt, iar cand vei intelege asta, iti vei da seama, ca eu si cu tine una suntem.” exista o singura sursa creatoare, iar noi o numim, in diferite feluri. E de fapt acelasi dumnezeu…aceeasi sursa creatoare. Fiti pe pace oameni buni, suntem in grafic.

 5. Buna ziua, tuturor!
  Sunt Florentina Mateescu, autoarea articolului de mai sus, scris si publicat pe site-ul meu in 2015, cu informații obținute din citirea fluxurilor energetice planetare, dar și umane, ca și observații din practica de psihoterapie, bioterapie și hipnoză, care mă ajută să învăț multe, dar și să văd cum sunt structurile energetice ale multor persoane, cu care interacționez la tratamente, cursuri, seminare etc.
  In primul rand, iti multumesc, Daniel, pentru publicarea articolului!
  De asemenea, multumesc tuturor celor care au citit articolul si celor care și-au spus părerea.
  Ca sugestie, este bine să îi acceptăm pe ceilalți așa cum sunt, pentru că este varianta lor perfectă pentru momentul trăit. Matricile noastre sunt unice și ne manifestăm in formule absolut personale.
  Este important să înțelegem că fiecare are punctul lui de vedere și să îl respectăm, dar și să înțelegem că psihicul uman funcționează cu oglinzi, ceea ce înseamnă că reacțiile noastre sunt reflexia a ceea ce este în noi. De aceea, este minunat că așa se află punctele nevralgice din noi, cum este frica și putem începe să lucrăm cu acestea, pentru a ne elibera cu adevărat de factorii frenatori din structurile noastre.
  Am simtit nevoia să raspund darurilor voastre cu darurile mele și cu toată iubirea, pentru că voi sunteti adevărații mei maeștri!
  Vă doresc zile magice!
  Cu mult drag,
  Flori Mateescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s