Readucem puterea inapoi la Noi si in Romania

drapel
Respiram si ne constientizam prezenta Eu Sunt.Avem a duce puterea inapoi la noi din locuri unde am trimis-o. Aducem puterea din zona Bruxeles.Este vorba de puterea data de romani in acest spatiu european. Respiram si ne aducem aceasta putere inapoi la noi.( pauza de respirat )Constientizam ca puterea este acum la noi, in spatiul Romaniei.Tot ce romanii au daruit ca natiune sau institutie sau individual ca putere si predare de responsabilitate este adus constient inapoi. Daruim tarii noastre tot ce am instrainat ca valoare culturala, capacitati creatoare, iubire si diferite energii care sunt de drept ale acestui spatiu( pauza de permitere ca toate sa se intoarca).
Permitem refacerea arealului traco-dac la adevarata sa valoare.Revine la firescul sau. Constientizam aceasta si permitem.( pauza )Fiecare isi poate aduce puterea din locul sau oamenii catre care a instrainat-o. Sunt parti ale noastre. Le aducem pt a deveni intregi si nu pt a folosi puterea ca dominare sau manipulare. In Noua Era aceasta este o iluzie. O aducem pt a ne responsabiliza si a nu pleca capul catre alte porti intelegand ca suntem la fel de valorosi ca orice popor si tara.
    -Umplem cu constiinta noastra Romania.Umplem pana simtim ca aceasta constiinta a umplut acest spatiu. Umplem cu iubirea /pasiunea noastra pentru Planeta – acest spatiu romanesc este parte din mare trup planetar.Simtim pasiunea in orice creatie a noastra si aceasta este o creatie.
Binecuvantam Creatia!!!
Ii oferim libertate deplina.
Permitem energiilor sa  serveasca aceasta lucrare…
Multumim.
Sursa: mail

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Readucem puterea inapoi la Noi si in Romania”

  1. Ce vrei D-ta,sunä a nationalism islamic.Noi oamenii suntem fäcuti sä träim unul cu altul in armonie. Dacä am ajuns aici cu clädirea convietuirii pasnice in europa,dece acum sä däm inapoi? Ne consideräm noi romanii mai buni decat europenii? Si apoi cand dai dragoste si iubire altora,in inima ta nu rämane un gol ci din conträ universul de inzestreazä cu mai mult. Cred cä ai inceput sä slujesti forte de dezbinare,nu de unire in U.Europeanä. Nu uita ce a spus Cristos; se va ajunge la O TURMÄ SI UN PÄSTOR. Räspunderea este a D-tale. …

    1. Turma asta care spui este adusa la unire cu viclenie, se vrea o contra la SUA, dar este numai de fatada pentru ca se incearca unirea tuturor cu o singura moneda.
      -Asta este vrerea lui satan nu a Lui Hristos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s