Astazi 15 Iulie 2015

zamo

Incepand cu orele 19, simt cum curge un Val imens de energie catre Pamant, catre Oameni.

Are un rol benefic pentru noi, chiar daca apare o senzatie de „mahmureala”, dureri cumplite de cap.Suntem cu totii intr-un fel de anestezie.Ni se scot din subconstient, programe subliminale de control, care stau acolo de vreo 26.000 de ani.

Deci ar cam trebui sa sarbatorim si nicidecum sa ne panicam.

Recomand iesirea in mijlocul naturii si multe exercitii de respiratie.Nu va impotriviti Schimbariii…am cerut-o, am primit-o 🙂

Fara frica,Tot Inainteeee…!!!

Daniel Gaucan

Iata ce scria Cobra saptamana trecuta:

PROTOCOL DE CURATARE A IMPLANTURILOR – de la COBRA si echipajul FREDDY de la sol

Anomaliile cuantice primare Pământului precum fluctuațiile, sau in alte cuvinte vortexul acumulării anomaliilor primare ale Pământului, menținute de rețeaua implantului de plasma si ajutate de plasma mecanismelor represive cu bombe – Strangelet si Toplet este meta-strategia de culise a Himerei, care menține starea de carantina a Pământului si împiedică încă Evenimentul, Dezvăluirea si Primul Contact.

Porțiuni de vortex structural plasmatic, au fost recent detectate de știința in masa.

Implanturile plasmatice au fost prima data puse in populația umanității de la suprafața cu 26.000 ani in urma. De fiecare data, chiar înainte ca un individ sa fie reincarnat, era reimplantat din nou.

In acest mod, populația de la suprafață a fost ținută in amnezie pentru întregul ciclu de 26.000 ani.

Doua implanturi pe frunte: întreaga populație umana le are; acelea distrug procesele gândirii si cel al luării deciziilor si țin persoana separata de Sursa.

Implanturile din cortexul creierului reptilian țin persoana blocata in temerile de supraviețuire si in cele susceptibile de a deveni sclav ce lucreaza pentru sistemul bancar central.

Implantul din plexul solar: toata populația umana o are; este situat cu doua-trei degete deasupra ombilicului. Interferează cu energiile kundalini si cea sexuala.

Implantul separa Cerul de Pământ, bărbatul de femeie, emoțiile de minte si iubirea de sexualitate. Ele fragmentează personalitatea si blochează fluxul forței vieții – kundalini. Suprima emoțiile, scăzându-le frecventa vibraționala de la bucurie la tristețe, apoi in frica, apoi in apatie si apoi in inconștiența. Acesta este motivul pentru care unii oameni nu simt nimic.

Al patrulea implant este situat in ceafa, conectat la coloana vertebrala. Emanațiile de Lumina de la Soarele Central Galactic dizolvă implanturile. Pietrele (rocile) Cintamani servesc ca lentile de focalizare pentru acea Lumina si facilitează procesul de dizolvare a plasmei.

Va voi prezenta aici un protocol foarte eficient pe care l-am creat pentru a sprijini toate Forțele de Lumina in procesul de îndepărtare a implanturilor, l-am creat folosindu-mă de intuiția mea, de mintea mea rațională, de cunoștințele mele combinate cu conexiunea cu sinele meu.

Este important de specificat ca, făcând acest protocol/vizualizare, o singura data, implanturile nu vor fi îndepărtate dar, făcându-l-l in mod regulat, vom sprijini in mare măsură operațiunile Forțelor de Lumina vizate sa îndepărteze definitiv acele implanturi.

Este de asemenea important de specificat ca vorbim aici despre implanturi eterice/plasmatice si nu unele fizice.

PROTOCOL/VIZUALIZARE:

Vizualizați ca țineți in mana 2 bastoane de lumina aurie; apoi vizualizați o structura geometrica solida.

Aceasta structura este o încăpere (cavitate) electromagnetica cu scopul de a proteja implantul, așa ca noi intervenim acum la îmbinările sale, dezlegându-le cu bastoanele noastre, destructurând cavitatea (încăperea) si făcând-o sa se prăbușească.

Odată ce implantul, care este o micro-gaura neagra, va deveni neprotejata, om vizualiza Lumina alba strălucitoare venind de la Sursa si lovind implantul pana ce acesta dispare.

Eu lucrez pe fiecare implant separat, odată ce primul implant dispare, trec la următoarea structura geometrica.

Sugerez sa începeți cu cel din ceafa, apoi cele doua din frunte si la final, cea din plexul solar.

Puteți face de asemenea, aceasta vizualizare împreună cu sufletul vostru pereche; in acest caz, vizualizați-va lucrând pe implanturile sufletului vostru pereche si pe el lucrând pe implanturile voastre. Când lucrați pe implantul din plexul solar, vizualizați-va făcând dragoste cu sufletul vostru pereche după ce cavitatea s-a distrus, vizualizați Lumina venind de la sursa, coborând pe implant in timp ce va contopiți cu sufletul vostru pereche.

VOI TOTI FACETI PARTE DIN PLANUL DIVIN DE CREARE A ASCENSIUNII PLANETEI PAMANT

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Astazi 15 Iulie 2015”

  1. M-am trezit la 3 dimineata exact cum ai zis cu o stare de mahmureala-ameteala. Intuitiv am știut ca nu are cauze fizice asa ca am băut o cana cu apa și mi-am reluat somnul. M-am trezit la 6 la fel de amețită, dacă închid ochii parca se învârte totul mine, predominant în sens trigonometric..
    Sper sa reușesc sa ajung la serviciu
    Mulțumesc pentru sfaturi! Ies la aer chiar acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s