Alte Confirmari…

flori

În momentul trezirii cuantice, schimbarea va avea loc rapid, extinzandu-se de-a lungul suprafeței terestre ca un val. Totul din câmpul gravitațional al pământului va fi afectat cumva. Va fi un moment de schimbare masiva, de schimbare pe o scară care nu are precedent istoric, deși are antecedente în evenimentele preistorice ale acesteia și a lumilor îndepărtate. Schimbările pe care generația ta va le va experimenta înainte să treaca torța de la una la alta sunt mai fundamentale decât cele care au însoțit revoluția in agricultură si acele modificări ce au avut loc in mii de ani. Ele sunt mult mai ample decât schimbările industrializarii, care au avut nevoie de aproape trei secole să apara. Cu toate acestea, profundă și fundamentală, masivă deși aceste modificări prezente se desfasoara, ele vor avea loc în intervalul unei singure vieți.
Înțelese corect, aceste schimbări și sosirea lor au capacitatea de a inspira un grad de speranță și optimism fără precedent în istoria rasei voastrăe; pentru ca ele însemna sfârșitul starii subconștiente a omenirii și, prin urmare prevestesc, asa cum prezic scripturile lumii, finalul vărsării de sânge, foametei, războiului, exploatarii și suferințăei inutile.
În timpul vieții voastre veti asista la revelații care vor arata nebunia multor lucruri care fost odată au fost considerate înțelepte. Veți urmări ca tradițiile și modelele de obiceiuri vechi care se presupuneau odată a fi imperative supravietuirii, sunt descoperite a fi în detrimentul unei vieți și unei societati sănătoase. Comportamentul care avea sens pentru creaturile care si-au imaginat ca erau insule de individualitate este abandonat de cei care au experienta in interconectivitatea tuturor formelor de viață. Constiinta care se trezeste in această lume nu este părtinitoare valorilor lui Darwin. Percepția sa aduce noi valori și noi moduri de a fi. În timpul acestor decenii vedeți coborârea Îngerilor vindecarii. Chiar și acum, ei se reincarneaza peste tot în jurul vostru și probabil, în viața voastra. În unele cazuri, acestea sunt ființe care nu au cunoscut forma umana, înainte de coborârea timpului istoric.
Este posibil sa fiti printre cei care au avut doar o conexiune fragilă și plapanda cu succesiunile reincarnarii tale. Nu este o problemă de judecat. Cei care se incarneaza acum, cei care aduc plinătatea talentele lor veșnice, atributele și perspectivele în oamenii de astăzi, sunt agenții de vindecare. Ei singuri au în puterea lor sa experimenteze acest timp minunat de tranziție, in mod glorios sau traumatizant. Toti sunt invitați să-și amintească esența lor, scopul lor, rațiunea lor de a fi aici, și să aducă, prin în această vârstă de tranziție, sentimentul de sărbătoare care invariabil însoțește o astfel de amintire.
Numărul nostru pe pământ a crescut rapid din momentul primele noastre sosiri pe scară largă care a început la sfârșitul anilor 1960. Cu toate acestea, nu conteaza cantitatea, nu numerele care vor face diferenta, ci calitatea compasiunii noastre, calitatea iubirii care radiaza din inimile noastre. Fiecare individ care devine un canal clar și nedistorsionat pentru iubirea veșnică în aceste vremuri compensează o mie care rămân blocati în valorile dizolvă vechi.
Risipim repede ce rămâne din iluzia umană, ajutându-i pe toți să se identifice cu curenții în creștere, energiile și forțele iubirii și vieții. Deja trăti în zorii vârstei de Trezire Planetară, varsta pacii și construireii comunității. Este aici, acum pentru cel mai sensibili la său parfumul, textura, maretia și viziunea sa. Era a început atunci când pământul trebuie cultivat ca o grădină de flori și darurile ei, prezentate ca ofrande conștiente gradinarilor frumusetii eterne, era cand omenirea intoarce cadourile sale pe pământ, solului ei, fluxurilor ei, munților ei, oceanelor ei, creaturilor ei din apă, aer, foc, și pamant.
Viitorul, ca întotdeauna, deține un element surpriză. Cu toate acestea, unele lucruri sunt la fel de sigur ca și mișcarea stelelor. O mamă nu stie exact ce oră se va naște copilul, dar din moment ce ea are o „data scadentă”, un timp aproximativ când copilul este de așteptat și se va naște probabil. De milenii au existat acelea în diferite tradiții atât de Est cat și Vestce au stiut că pământul are o dată scadenta pentru ceva in al doilea deceniu al secolului XXI. Deși va fi mai multa trezire a persoanelor înainte de prima mișcare unificată a organismului planetar trezit, această mișcare, ca o prima respirație, va avea loc în doar un singur moment. Este atunci ca Creatorul de stele va trezi conștient în toate sistemele din biocircuitul uman capabil susțină conștientizarea universală.
Bebelusii sunt uneori născuti mai devreme, uneori cu întârziere. Astfel încât fiti conștienți, fiti vigilenți. Nu reduceti posibilitatea ca în momentul ar putea veni ca un hoț noaptea. Și nu fiti printre cei nechibzuiti care vor astepta până în ultimul moment să ajungă la acel moment cu conștientizarea în creștere. Acest lucru trebuie să fie o ocazie importantă. Este evenimentul care este esențial pentru întreaga istorie a omenirii. Accentul nostru de multe mii de ani a fost și continuă sa fie acela de a vă pregăti pentru acest moment unic. Pentru că, deși modificările vor fi dramatice, ele nu trebuie să fie traumatice.
Deși acestea vor aduce o reintoarcere umană fundamentală a naturii realității sale, acest lucru nu trebuie să fie percepute ca fiind amenințătoare. În esență, acesta este un eveniment pozitiv si plin de bucurie. Conștiința care vor apărea în cele din urmă va fi conștiința Eterna, Creatorul, Ființa Vieții, trează și conștientă, pentru prima dată într-un univers de materie. Circuitul uman este proiectat să se acomodeze acestei conștiințe. În cam în același fel in care celulele voastre individuale înțeleg relația lor cu voi, fiecare ființă umană trezită înțelegandu-se pe sine în relația hologramatica cu acest camp unificat de conștiinta.
Deoarece această percepție a sinelui diferă semnificativ de perceptia istorică, apariția sa în conștiința umană colectivă prezintă potențialul de dezorientare la cei care ar putea reactiona la venirea ei cu frică. Avem multe de făcut înainte ca pregătirea conștiinței umane sa fie este finalizata. Totuși, chiar dacă trezirea ar avea loc în acest moment, fara nicio alta pregătire, ar fi un eveniment de frumusețe fără precedent. Cu toate acestea, în acest caz, mai puțini oameni s-ar afla în poziția de a il aprecia. Noi dorim să maximizam plăcerea și sa minimizam disconfortul tuturor părților implicate. Dacă ființele umane înțeleg mai pe deplin ce se intampla, ei vor reactiona, mai puțin probabil, în moduri care le-ar provoca disconfort inutil.
Indiferent dacă o persoana acceptă această schimbare sau încearcă să se retragă de ea, acest eveniment va fi de o putere mai mare decât orice pe pământ s-a văzut vreodată. Multă energie va fi eliberată în foarte puține momente decât este de obicei eliberata pe suprafața pământului în mai mulți ani. Aceasta energie va lua forma unei perceptii sporite și unei ample conexiuni emotionale, realaturand individul la Dumnezeu.
Deși, in acest moment fără precedent de radiație de energie intensificată încă se află cu câțiva ani înaintea voastra, sunteți deja destul de aproape de el iar evenimentul va fi atât de puternic încât timpul se va comportă cu creștere a subiectivitatii, barbotare și deformări, crearea de insule alee viitorului oriunde există cei care invoca în mod deliberat energiile conștiinței în crestere și care demonstreaza dorința de a trăi viața în iubire.
Acestea nu sunt deconectate insule dedesubtul mărilor care se retrag din iluzia istorică. Ele sunt unite într-un continent veritabil de conștientizare in crestere. Așa cum noua realitate devine completa in constiinta umană (la acel momentcând câmpul luminos al Creatorului vine în aliniere perfectă cu Mama Pământ), toată iluzie de natură distructivă va fi dizolvata. Deși au existat multe secole inaintea acestui moment, când va veni momentul , va fi decisiv.
Va exista o schimbare mare, apoi, un singur moment de trezire cuantică. În acest moment, cel mai mic interval de timp măsurat în aceste dimensiuni, acest interval, care are loc în fiecare atom între fiecare din miliardele sale de oscilatii pe secunda, va fi prelungit până la infinit. Un interval de non-timp se va extinde. Prin care veșnicia expansiunea va curge. Unii vor experimenta in aceste momente precum minute sau ore, alții ca fiind o viata. Iar altii vor experimenta acest flash de non- timp ca o succesiune de mai multe vieți, iar unii puțini vor, în acestui moment, cunoaște pe Nagual însuși, marea Prezența fără nume care exista înainte și după toată aceste lumi.

În imensitatea intervalului non-timp, ființele umane vor avea tot timpul de care au nevoie pentru a realiza, experimenta, și aminti conștiința deplină a spiritelor lor eterne și pentru a-si reaminti originea individualității lor în domeniile primordiale de a fi. Toți vor avea suficient timp pentru a-si reîncărca identitatea de forma și proiecția lor biologica cu constientizarea a cine sunt, de ce s-au individualizat, și de ce au ales să se asocieze cu expresia umană a planetei. Fiecare va avea posibilitatea de a alege să se întoarcă la forma biologica sau să rămână în câmpurile constiintei neincarnate.
Cei care aleg să se întoarcă la forma umană vor face acest lucru pe deplin constienti de cine sunt ei. Nu mai vor fi pusi parțial întrupati; ei vor relua șederea biologică cu memoria plină și conștiința naturii lor eterne, partajand capacitățile lor creative ale Creatorului , ale caror celule de reflexie vor afla atunci ca sunt chiar ei înșiși .
Orientare subconștientă în frică va fi înlocuită de orientarea conștientă in iubire. Eliberarea bruscă a puterii, in timp ce polaritatea colectivă schimburi umană câmpurilor emotionale de la exterior catre interior orientarea, nu poate fi evitata, indiferent de cât de ușor vom căuta sa ghidam tranziția. Toți vor simți un val inconfundabil de putere în momentul trezirii cuantice. Acest lucru este la fel de inevitabil precum este rotația zilnică a continentelor pământului în și din lumina soarelui.
Dar efectele? Implicatiile? Nu există nici o modalitate de a le prezice. Ele depind de alegerile pe care le faceti astăzi. Prin extrapolarea tendințelor actuale ale conștiinței putem stabili o gamă probabilă de efecte. Dar pot fi la fel de multe cat opt miliarde de oameni întrupati în acel moment, fiecare cu deplină libertate de alegere. Și, deși alegerile pe care fiecare le face în timpul vieții lui sau ei, înainte de acel moment vor predispune cu siguranță acea persoană într-o direcție sau alta, nu există garanții, nici o asigurare.
Polaritatea spirituală a conștiinței umane colective a facut trecerea odata înainte, declanșând o inversare a câmpurilor magnetice terestre, o deplasare în poziția polilor, și o mare distrugere. Cu toate acestea, acea schimbare a fost o trecere de la conștiință la subconștient.
Vom avea un anumit control în această schimbare conștientă, care a fost absent atunci și așadar nu așteptați ca același tip de unde de șoc catastrofale. Totuși vor subestimate variabilele de a presupune că schimbările pământului nu vor însoți acest eveniment. Aproape sigur vor fi. Acestea vor fi pentru cea mai mare parte a naturii binevoitoare-o topind calotele polare, de exemplu, aducând ploaia în regiunile aride și ajutând la curățarea toxinelor din lacuri și râurile poluate, o încălzire și umezire simultană a climei, care va deschide catre agricultură câmpiile întinse și văile râurilor fertile din Groenlanda, Antarctica, și unele dintre deserturile lumii.
Pentru a minimiza trauma acestui moment pentru voi si ceilalti membrii ai familiei umane, este important să va pregătiti bine din timp, sa va stabiliti obiceiurile care va lăsa fluidul vostru de auto-înțelegere, relaxat, și avand încredere în bunăvoința totală a universului și inteligenței lui rezidente.

CEA MAI BUNĂ MODALITATE DE PREGĂTIRE PENTRU VIITOR ESTE ACEEA DE A FI CU ADEVĂRAT IN ….ACUM

Singurul obicei pe care trebuie să il cultivati, chiar daca astfel puteti fi contra programării și tradițiilor societății voastre, este sa ii permiteti constiintei voastre, fluxul relaxat de atenție care va aduce o imagine clară și corectă a lumii fenomenale și conștientizarea continuă a Prezenței Eterne din care s-a desfășurat. O astfel de stare de conștiență va va permite să vă bucurați de curenții de energie ce curg cu repeziciune iar conștiinta sporită, care va va traversa prin pământ în timpul extinderii intervalului non- timp și va maximiza influența stabilizatoare care radiază din voi în împrejurimile voastre locale.
Cu mult înainte de momentul trezirii colective a fost instituit un nucleu suficient de oameni care funcționează pe frecvențe mai mari ale conștiintei, pentru a permite curenților armonici a radiatii lor amplificate respective să înlocuiască influența celor care pot reacționa în frică, atât la momentul trezirii colective și înainte. Radiațiile de frecvențe sau emisiile de vibratii ale fricii nu sunt armonioase. Efectul lor asupra conștiinței umane colective creste intr-un ritm aritmetic (1,2,3,4, etc.) pentru fiecare persoană suplimentară al cărei comportament este centrat în frică, dar acestea nu se construiesc în tipul de progresie geometrică (2,4, 8,16, etc), caracteristice radiațiilor armonice ale iubirii.
Înainte de momentul final al trezirii finale, radiatiile iubirii vor constitui influența vibrațională predominantă asupra conștiinței umane colective chiar și în timp ce o majoritate numerică rămân centrati în orientarea istorică. Această stare este acum foarte aproape. Voi care sunteti motivati de raspandirea iubirii sa aduceti conștiintei colective umane, o influență mult mai mare decât ar putea fi presupusul motiv istoric.
În mod individual aveți un impact asupra predispozițiilor colective ale speciilor voastre mult mai mare decât cea a celor care bat, pur și simplu, pasul pe loc pe cărările timpului uzat de egoism. Voi, cei care faceti tot posibilul sa luati deciziile cu iubire, cei care refuzati să fiti controlati de către mașinațiunile subconștiente ale fricii, cei care își asumă timp, în cazul în care este necesar, în situații dificile pentru a continua încet, conștient, cu iubire, sunteti cu adevărat printre ai nostri. Conștientizarea voastră despre aceste lucruri va fi in curand pe deplin. Voi sunteți cei de care putem depinde în timpul schimbarii ce vine.

Sursa: http://firstcontactgroundcrewteam.com/this-message-is-speaking-about-the-moments-we-are-in-now/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Alte Confirmari…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s