Confirmari din exterior…

Cosmic-Energy-and-Disclosure-650

Potrivit unor surse independente, Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice impactand soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Se prezice ca acest lucru va conduce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv dezvăluiri majore ale tehnologiilor avansate, programe spațiale secrete și ale vieții extraterestre. Dr. Simon Atkens este CEO al Advanced Forecasting Corporation și a făcut predicții uimitoare despre energiile cosmice care intra și impactul acestora. Printre acestea sunt:
… O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare și altor energii cosmice care va construi în special de la sfârșitul lunii august la sfârșitul lunii septembrie în care se va determina, circa 23-24 septembrie, ceea ce el descrie ca o „schimbare de frecvență”, în conștiință.
El se referă la schimbări evolutive emergente din dezvăluirile din lumea agitata ca rezultat al energiei cosmice primite pe care acesta o descrie ca fiind o „unda X ‘:
.. O „undă a evoluției. Ce suntem pe cale de a afla la un nivel major, nemaiauzit în istorie la scară largă este adevăratul răspunsul la „Cine suntem noi?”, „De unde venim?”, Și „Care este scopul nostru?” . Planeta va decola în moduri incredibile. ”
Potrivit Dr. Atkins, exercițiul Jade Helm, care a început la 15 iulie și rulează până la 15 septembrie are de fapt scopul de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanșează in umanitate:
Simon afirmă că acest exercițiu este foarte mult legat de deplasarea frecvenței prin care stările joase unde exercițiile sunt efectuate se vor confruntă cu un câmp cu frecvență mai ridicată în iulie și august – scopul fiind de a învăța și gestiona efectele rezultate asupra populației de acolo înainte ca frecventele de stare superioara sa crească si mai mult în luna septembrie.
Dacă Dr. Atkins are dreptate, atunci serviciul de informații din SUA este conștient de efectele potențiale ale energiilor cosmice primite și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Serviciul de informații din SUA, nu este, foarte probabil ,singura entitate globală conștienta de energiile cosmice ce vin si care iau măsuri pentru a gestiona acest lucru.
Predicția Dr Atken că o schimbare de frecvență va avea loc în septembrie intervalul de timp 23-24 este foarte importantă. Acesta este, de asemenea, momentul în care Papa Francis se va întâlni cu președintele Obama la Casa Albă (23 septembrie), și va vorbi în fața Congresului SUA (24 septembrie). Pentru pune capac , Papa Francis se va adresa unui grup de lideri politici ai lumii la Adunarea Generală a ONU Sept 25. Serviciul de informații propriu al Vaticanului este, de asemenea, foarte probabil conștient de aceste energii cosmice primite. E mai mult decât o coincidență faptul că, în același moment în care energiile cosmice primite sunt prezise sa atinga apogeul pe planetă, liderii religioși și politici cei mai puternici ai lumii se vor întâlni.Vaticanul pare a fi conștient de energia cosmică intrata și de efectul puternic de transformare pe care acesta il va avea asupra omenirii, și se pozitioneaza ca si cum ar conduce unda cosmică, ca să spunem așa.
Pentru un număr de ani, astronomii Vaticanului s-au aflat în fruntea speculațiilor științifice despre descoperirea vieții extraterestre. Astronomii, cum ar fi Guy Consolmagno (un iezuit ca și Papa Francisc) au pregătit drumul cu declarații îndrăznețe despre botezul extratereștrilor și despre compatibilitatea cu teologia catolică. Consolmagno a lucrat îndeaproape cu organizatii de știința din SUA, cum ar fi NASA și Biblioteca Congresului, unde a discutat despre botezul formelor de viața extraterestre. Pe 27 octombrie 2014, Papa Francis a emis o declarație unde s-a referit la „ființe ale universului” (extratereștrii) ca o mare parte din planul evolutiv al lui Dumnezeu. Dacă a fost dezvăluit faptul că extratereștrii, mai degrabă decât un Dumnezeu atotputernic, au fost creatorii umanității prin genetica avansate, Papa ar putea pur și simplu acum susține că aceasta este o parte din planul lui Dumnezeu și nu o preocupare majoră pentru comunitatea religioasă.
O altă sursă independentă susține, de asemenea, că energiile cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa dezvăluiri majore. Corey Goode susține că a lucrat pentru programe spațiale secrete intre 1987-2007, și, mai recent, a fost numit în funcția de delegat al unui grup de extratereștrii numit Alianta Ființelor Sferice. Potrivit spuselor lui Goode,Alianta Ființelor Sferice a apărut de ceva timp , aproximativ intre 2012-2013 cu sfere imense de dimensiunea lui Neptun, care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și soarelui. Una dintre cele mai importante rolurii ale acestor sfere a fost aceea de a regla cantitatea de energie cosmică, ce intra în sistemul nostru solar și pe Pământ astfel incat omenirea sa le poată integra mai bine și să se pregătească pentru schimbările majore:
Alianța Sferelor s-a concentrat în principal pe schimbările energetice care au loc în grupul nostru local de stele datorită zonei din Galaxie in care acestea intră. Ele au folosit mai multe mii de sfere, care sunt echidistant dispersate în întregul nostru sistem Solar și Sistemele Solare învecinate (electric conectate în „Rețeaua Cosmica” și a Sistemului Portal Natural) pentru a neutraliza și difuza undele tsunami de energie venite extrem de puternice, care au schimbat starea vibratorie a spațiului / timpului, energiei și materiei, provocând-o sa se ridice la o stare mai înalta în „Spectrul Densității”.
Printre schimbările ce vor fi declanșate de energiile cosmice este emiterea de informații privind tehnologiile avansate, programele spatiale secrete si viata extraterestra in ceea ce Goode a descris ca fiind un “eveniment al dezvăluirii totale.” Goode a anunțat sâmbătă ca aceste sfere de mărimea lui Neptun vor părăsi Sistemul nostru Solar pentru ca si-au îndeplinit scopul principal:
Sferele par a se apropia de finalul scopului lor deoarece acestea încep să tamponeze din ce in mai puțin energia, permițând astfel din ce in ce mai mult intrarea ei în sistemul Solar interior și cu efect direct asupra Soarelui, planetelor și FIINȚELOR UMANE, care sunt atât de ușor puse de aceste energii, în modul de declanșare. La un moment dat Sferele vor fi plecate și vom fi considerați pe deplin o Civilizație de tranziție cu densitate 4/5. Există, desigur, destul de multe altor EVENIMENTE care vor avea loc, înainte de acest ultim EVENIMENT care ne va face sa stam pe cont propriu, în cele din urmă.
Goode nu a dat nici un fel de termene anumite pentru aceste evenimente și susține că acest lucru este posibil datorita conștiinței colective a umanitatii de a manifesta cum modificările ce vor avea loc. Cu toate acestea, el pretinde că energiile cosmice ating punctul maxim și că „sferele” anihilează din ce ince mai putin, aceste suporturi iar predicția uluitoare a lui Atkin il sprijină. Toate acestea sugerează că la sfârșitul lunii septembrie ar putea fi un moment când un apogeu de energie cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel evenimente ale dezvăluirilor, coincizând cu vizita papală in SUA. Orice eveniment al dezvăluirilor de informații privind programele spațiale secrete și viata extraterestra vor fi revoluționare, și va împinge întreaga omenire nerăbdătoare sa devina cetățeni ai unei comunități galactice.

Sursa: http://exopolitics.org/cosmic-energies-predicted-to-trigger-dna-changes-disclosure-events-in-september/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Confirmari din exterior…”

  1. NAMASTE DRAGĂ DANIEL ! MINUNAT…ÎN SFÎRŞIT SE ÎNTÎMPLĂ CEEA CE AŞTEPTĂM -conştienţi fiind de această veste ,cel puţin eu personal , de mai bine de 13 de ani-cînd pentru prima oară am citit întro carte „BLYSS” de Maurren Moss,apărută la ed.For You ,despre ivirea unui EVENIMENT care va schimba definitiv tot ceea ce ştia umanitatea despre ea ! După care bineînţeles ulterioarele cărţi -channelyng-uri ale diverşilor mediumi. După care ,bineînţeles sturi-le spirituale ….. E O ADEVĂRATĂ SĂRBĂTOARE ŞI NU MĂ VOI SFII SĂ O FAC CUNOSCUTĂ ! CÎT MAI CUNOSCUTĂ,contraponderînd şi în acest fel gunoiul informatic al mediei ordinare manipuativ insidios care ne vrea aceleaşi animale în poziţie bipedă.E NECESAR CA ŞI TU SĂ NU TE OPREŞTI AICI-ŞTIU CĂ-ŢI SÎNT INUTILE OPINIILE MELE ,DAR CEEA CE VREAU SĂ SCOT ÎN EVIDENŢĂ ESTE DE A CREEA O MASĂ DE „CONŞTIENŢI” CARE SĂ „ducă vorba mai departe” Şi asta nu se poate face doar în mod individual,eu cred că trebuie CREEAT UN CURENT DE INFORMAŢIE CU TRIMITERE LA SURSĂ,pentru Toma necredincioşii ce permanent sînt în serviciul altora rău intenţionaţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s