SUNTEȚI SUPRA ÎNFOMETAȚI ? …NE FACEM PLINUL PENTRU LUNA PLINA ALBASTRA CE URMEAZĂ !

ups

CINE SE SIMTE SUPRA ÎNFOMETAT în această săptămână?

OK, ați mâncat în ultimele zile mai mult decât de obicei ? V-ați întrebat de ce? Nu faceți nici o greșeală crezând ca, ne îndopăm ca niciodată având șase corpuri planetare în retrograd până în 2 august (doar în aceasta săptămâna a lui 2015 se întâmplă acest lucru ). Este posibil să observați că ați simțit ca trebuie sa va faceți plini și să consumați mai mult „combustibil” ca sa va mențineți într-un ritm interior amețitor pe care sufletul îl cere acum …

DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTA ?
In această săptămână, prelucram experiențele din timpul vieții. Cele mai multe se întâmplă în timp ce dormiți. De ce? Pentru că atunci când suntem adormiți avem mai puține obstacole în calea atingerii adevărului nostru. Tema acestei săptămâni este „eliberarea” și este vorba în special despre eliberarea în cadrul relațiilor….Relația principala din viata voastră fiind cea pe care o aveți cu voi înșivă.

Deci … urmați chemarea corpului vostru. Trecem cu toții printr-o schimbare radicală a energiei. O mare parte a acesteia va culmina în lumina intensă a următoarei Luni Pline Albastre din această vineri, 31iulie.

Voi organiza un eveniment global live online pentru a sărbători și a vă călăuzi prin procesul de eliberare. Detalii anunțate în curând. Va iubesc și continuați aceste schimbări. Veți ieși cu totul strălucitori și noi.”

Sursa: Elizabeth Peru

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „SUNTEȚI SUPRA ÎNFOMETAȚI ? …NE FACEM PLINUL PENTRU LUNA PLINA ALBASTRA CE URMEAZĂ !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s