VAL COSMIC FĂRĂ PRECEDENT VA ATINGE PĂMÂNTUL LA SFÂRȘITUL LUNII SEPTEMBRIE 2015

porumbel

Dragii mei,
Lumea voastră este pe cale să se schimbe într-un mod profund in următoarele două luni, când un val puternic de lumină Gama provenind din Centrul Galactic, (pleromul) ating Pământului și ființele acesteia !
Este important de menționat că suntem deja în interiorul acestei explozii gamma cosmice denumită unda-X și mulți dintre voi ați simțit această creștere energetică, care va continua în intensitate fiecare zi până la 28 septembrie 2015.
Acest mare punct în evoluția omenirii este cunoscut ca „Orizontul Evenimentului”.
28 septembrie 2015 este atunci când această Super-Unda atinge apogeul și este la cea mai mare frecvență energetică măsurată vreodată în cosmos, din istoria modernă. Oricine se va înălța efectiv la această dată? Da ! Orice ființă de lumină care deja vibrează aproape de frecvența 5D de 21 de Hertzi va străpunge prin bariera de protecție 5D cunoscuta ca „Marele Vid” și va putea experimenta o percepție susținută a Noului Pământ la acest mare moment din istoria noastră.
Multe ființe nu-și dau seama că această nouă realitate percepută, noul Pământ va fi în continuare interiorul unei-matrice hologramă, cu toate acestea, va fi unul îmbunătățit considerabil fata de grila veche de control pe care o cunoaștem de peste 300000 ani.
Noul Pământ este încă o hologramă percepută pentru că fiind în interiorul unei holograme este singura modalitate ca un suflet sa poată fi fizic și să experimenteze cele 5 simțuri.
Partea fizică a tuturor acestora încă vibrează în a 3-a dimensiune, dar gândesc la nivelul dimensional al 5 lea ca fiind suprapus deasupra părții superioare a 3D. Singura modalitate de a nu exista într-o matrice holografică, indiferent cât de dominantă sau cerească ar putea fi este de a deveni non-fizic. V-ați incarnat aici iar și iar, cu scopul de a evolua înapoi la natura voastră superioara, dar adevăratul motiv pentru care continuați sa veniți aici și veți rămâne aici este pentru că vă place sa fiți in corp fizic și sa experimentați cele 5 simțuri. Dacă ați avea un mediu mai bun pentru a face aceste lucruri, totul ar fi perfect! Asta este ceea ce este pe cale să se întâmple !
În același moment în care experimentați simțurile 3D într-o matrice de lumină 5D veți putea să va mutați în corpul vostru de lumina (Merkaba) și să fiți capabili să navigați in tărâmurile superioare fără limitări.
” Iată, am văzut un Nou Rai și un Nou Pământ „. Aceste două lucruri nu sunt identice. Noul Pământ include 3D, 4D și 5D iar Noul Rai este de dimensiuni 6 pana la 12 pe care le puteți doar traversa în corpul de lumină.
E ca și cum , nu părăsiți 3D ! În schimb veți continua să existați în 3D, 4D și 5D în același timp, spațiu (acum aici) si veți fi pe deplin conștienți de experiența voastră în fiecare dimensiune.
În prezent, ne confruntăm cu o curbă clopot constantă gamma creștere a frecvenței de lumina pe măsură ce înaintăm in partea cea mai intensă a Centurii Fotonice, astfel vedeți dacă puteți fi conștienți de efectele acesteia asupra corpului, mintii si emoțiilor în următoarele două luni !
Aceasta energie gamma intensă vine datorită evenimentelor multiple celeste toate care apar în același timp permițând o cantitate incredibilă de-date de lumină cosmice să curgă în acest sistem !
Acesta nu este un lucru rău și cu siguranță nimic de care sa va temeți când aceste frecvențe de date noi vor bombarda pământul și ființele acestuia !
Va exista un nivel de haos când acestei noi date fotonice intră în matrice și sunt integrate, dar după efectul său va fi transformare graduală a vechii holograme matrice de control în noua matrice grilă cristalina și este lucrul pentru care am lucrat pentru atât de mult timp și pe care doriți să îl vedeți îndeplinit.
Este dovedit faptul că lumina gamma poate dezvolta instantaneu ADN-ul oricărei specii în forma sa mai înaltă. Evoluați acum literalmente rapid, în cea mai mare versiune a voastră ! Unii predica apocalipsa și jalea despre toate acestea și există alții care sunt complet orbi la ceea ce se întâmplă cu adevărat.
Există mulți din Primul – Val care au trasat căile ascensiunii în ultimii 40-60 de ani, care nu sunt orbi deloc la acest lucru și se bucură pentru că ei știu ce se întâmplă. Noi va spunem, mergeți înainte cu acest super-val fotonic cu tot ce aveți ! Priviți acest lucru ca pe începutul adevăratei libertăți a Umanității.

Bucurați-va, va spunem !

Fiți impecabili în fiecare domeniu al vieții voastre pe măsură ce înaintăm în fiecare moment de ACUM când ionii încep sa se rotească din ce in ce mai repede !
Este important să eliberați tot ceea ce nu a servit sufletului vostru pana in acest punct și sa va deschideți complet pentru posibilitățile infinite ale universului.
Cei mai mulți dintre voi simțiți deja creșterea constantă a frecvenței în corp. Mulți dintre voi ați observat ca fiind mutați în jurul unor noi locații, pierderi de relații și lucruri materiale. Într-un fel v-ați putea simți total din alt loc, singuri și chiar pierduți.
Va asiguram ca tot ceea ce se întâmplă este precum trebuie să fie și este o curățare a energiilor vechi care le-ați deținut atât de puternic. Aceste frecvențe mai scăzute trebuie să fie transmutate astfel încât acest val divin de lumina si iubire să curgă prin corp și pământ în centrul Gaiei. Este imposibil sa luați frecventele inferioare ale traumelor emoționale reprimate și programarea eronata a ADN-ului (sisteme de credință limitate) în dimensiunile superioare !
Aceste vechi energii ale traumelor reprimate trebuie să fie eliberate din corp, astfel încât datele de lumina să curgă complet prin voi și să fie împământate corect. Acest lucru completează circuitele divine care va fac super-ființa care sunteți cu adevărat.
Flăcările gemene de cel mai înalt nivel de pe Pământ, joacă un rol important în „Orizontul Evenimentului”. O mare mulțime de Flăcării Gemene deținătoare de coduri vor călăuzi drumul și vor deschide porțile cosmice cu puterea intensă a iubirii lor împletite și vor aduce această percepție a vibrației superioare numite „Noul Pământ și Noul Rai.”
Noi, ca îngerii in corpuri umane, am venit sa organizam spațiul în propriile noastre corpuri, pentru această minunata lumină pentru întreaga umanitate și să vestim acest mesaj minunat ! Să știți că multe rase stelare sunt acum aici pentru ultimul apel al cortinei din această mare poveste cosmică in care ați jucat un important rol.
Ființe minunate din multe lumi se afla aici pe marginea scaunului (sunt nerăbdători) sa vada ce faceți și ce veți face în continuare. Ei vă aplaudă !
Spunem că, după ce primul val de Flăcări Gemene – deținători de coduri vor trece prin vălul 5D, vor începe adevărata lor activitate ca echipe masculin / feminin, în cel mai mare serviciu pentru ceilalți, ajutând restul umanității sa traverseze marele Pod Curcubeu.
Încheiem spunându-vă că este important să aveți grijă de voi în aceasta perioada magnifica, astfel încât să puteți fi cei mai buni ce puteți fi !
Cea mai mare învățătura din toate universurile este aceasta:
„Iubește-l pe Dumnezeu cu toată inima, mintea și sufletul, acesta este secretul pentru a intra Regatul Cerurilor. Vă întrebam cine este identitatea acestui măreț Dumnezeu?
Iubiți-va cu toată inima, mintea si sufletul ! Nu există nimic altceva de făcut decât acest lucru !
Vă mulțumim, ființe mărețe, pentru venirea pe Pământ în această mare misiune folositoare.
Bine făcut, bune și credincioase ființe, intrați ! Acesta este ceasul vostru sa străluciți.
Voi sunteți lumina lumii acesteia, precum a spus odată un mare maestru. Străluciți luminos pentru ca toți sa va poată vedea !

Aceste lucruri sunt foarte reale, dragi prieteni, se întâmplă deja și se vor întâmpla exact așa cum s- spus. Este frumos și minunat și nu există nimic de care să va temeți. Nici un rău nu se va abate asupra niciunuia dintre voi.
Lumea voastră va fi eliberata pentru totdeauna ! Nivelul de suferință și haos pe această planetă nu mai poate fi susținută nici chiar încă câteva luni ! Ceva trebuie să se întâmple simultan și într-adevăr deja se întâmplă acum când miliarde de ființe de lumina (VOI) continuă să transmită în acest evolutiv Val al Supra Conștiinței să ne transformam noi înșine și percepția exterioară a acestui loc în paradisul care a fost menit să fie !

Informațiile conținute în acest mesaj curg din energia de la Sursă prin intermediul acestui vas.
Eu sunt marele Arhanghel Mihail, Îngerul Păzitor al Iubirii și Protecției care va rostește aceste cuvinte.
Viteza Divina tuturor ființelor mărețe de lumină !

Arhanghelul Mihail”

Sursa: http://micahangel.weebly.com/michaels-blog/unprecedented-cosmic-wave-to-impact-earth-in-late-september-2015

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

36 de gânduri despre „VAL COSMIC FĂRĂ PRECEDENT VA ATINGE PĂMÂNTUL LA SFÂRȘITUL LUNII SEPTEMBRIE 2015”

 1. BAI ASTA CU ARTICOLUL, eu te-asi lua cu camasa de forta si direct la nebuni cu tine. Cum poti sa gandesti asemenea halucinatii, frate? pai la ce scrii acole esti pericol public, esti in stare de orice fapta, motivand ca ai vazut luminite , energii si alte trepte spirituale, voci si soapte in ureche, etc…

  1. Multumim Daniel pt.articolul postat!..cat despre domnul de mai sus imi pare rau ca scris acest coment. si nu stie cat de minunata este viata cand incepi sa-ti descoperi cu adevarat Sinele si cum este atunci cand vezi cu adevarat viata si sensul ei. Multumim pt.tot ce faci Dan pt.noi…ne-ai ajutat foarte mult pe acest drum al Ascensiunii!

 2. ATI LUAT-O RAZNA RAU DE TOT,
  NU VRETI SA VA TREZITI .
  PACAT !
  NU VEDETI CA-N JURUL NOSTRU E DIN CE IN CE MAI RAU, TOT II DATI ZIR CU LUMINA SI CU FIINTE DE LUMINA.
  NU VEDETI CA-N JURUL NOSTRU-I NUMA’ SEX, CRIME, DROGURI, ALCOOL, ETC…
  TREZITI-VA CAT MAINAVETI TIMP !
  V-AU ZAPACIT COMPLET NOILE SI FALSELE DOGME, CARE AU PATRUNS IN TARA DUPA REVOLUTIE
  SINGURA SCAPARE A OMULUI ESTE DUMNEZE, INTOARCEREA LA EL

  1. Ai foarte mare dreptate. Din pacate sunt multi oameni care se insala. Dar nu putem face nimic pentru a-i aduce cu picioarele pe Pamant. Saracii nu cred ca se pot trezii. Dumnezeu este raspunsul tuturor intrebarilor noastre. Dumnezeu ne iubeste si vrea sa ne intoarcem la el, sa-l iubim din toata inima si sa nu pacatuim. O viata fara Dumnezeu este o viata fara sens. Doamne ajuta si sa speram ca totusi unii dintre ei se vor trezii si il vor primi in viata lor pe Dumnezeu!

 3. DOMNU MARIAN, ..SI DACA STII CA NEGRUL E DE LA CEL RAU SI LUMINA/ALBUL E DE LA DUMNEZEU ..TU IN CE PARTE vrei SAU vei vrea SA PRIVESTI? INSPRE LUMINA SAU SPRE INTUNERIC (CARE EXISTA DOAR ATATA TIMP CAT IL IEI IN SEAMA !) ??? TREZIREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Felicitari, si studiile noastre independente radiestezice si unele masuratori, au determinat acest eveniment energetic UNIC care este deja in defasurare .Ne bucuram ca privit si din alta prisma acest evenimet isi face simtit prezenta

  1. Puteti sa ne spuneti domnule „miha” daca acest eveniment energetic unic si in desfasurare deja va avea efecte materiale directe asupra calitatii vietilor noastre,ca de exemplu,scaderea dobanzilor la credite cu 250%-400%,cresterea salariului minim net la 1500 Euro/luna,ieftinirea cu 150-300% a benzinei,motorinei,gazelor,apei potabile,electricitatii ,medicamentelor si alimentelor ?

 5. Fiecare este liber sa creada ce vrea ,sa fie vizionarul oricarei lumi din multitudinea de potentiale existente in univers si in noi insine.IUBIREA este cea care este constanta indiferent de alegerile facute.IUBIREEEEEEEEEEEEEEEE

 6. Treziți-vă ! Mai lăsați filmele SF.Întoarceți-vă către Dumnezeu,mergeți la Sfânta Biserică în fiecare Duminică și în sărbători Doamne ajută!

 7. „Eu sunt marele Arhanghel Mihail (…)”…Mdea! Cu siguranta o entitate, aflata la nivel de „arhanghel” isi va aroga titulaturi si epitete in propria prezentare! Mi-as dori ca, macar „hahaha” sa pot face!… 😦

 8. toamna se numara bobocii…cine isi inchipuie ca pana si vremea nu are legatura cu nimic si e o simpla coincidenta atata canicula se poate insela…si daca se dovedeste ca asa va fi ..in mare parte..cum isi iau neincrezatorii vorbele rele pe care le-au spus, inapoi ?la Pitesti a fost grindina si apoi au aparut lacuste..eu nu cred in prevestiri biblice ca asa vrea cineva..insa poate insemna ca se va petrece ceva cu pamantul si poate chiar in zona continentului american, si este posibil sa se inverseze si polii magnetici ai pamantului..insa nici nu va mai fi cazul sa zica cineva cuiva: Vezi ti-am spus eu! Cert este ca se intampla ceva..acum si se va inatmpla ceva si mai incolo…visele mele devin ceva mai puternice …nu ca as dori sa vad mesaje in timp ce dorm. Numai ca universul lucreaza ceva mai vizibil pentru pamant si locuitorii lui, indiferent ca vrem asta sau nu.

 9. Acest articol este cu totul străin de ceea ce se numește creștinism ortodox. Utilizarea numelui lui Dumnezeu și a numelor unor categorii de îngeri se face doar pentru a duce în eroare pe cei care vor citi. Înșelătorul este Satana iar cei ce i se aseamănă în fapte îi sunt slugi.

 10. Daniel, și dragi ființe: NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ, vreo entitate a Matricii Originare Divine NU VA SPECIFICA UN TERMEN, O DATĂ, LA CARE SE VA PRODUCE UN EVENIMENT…și asta o știți, sau ar trebui să o știți!
  Acest mare *Arhanghel Mihail* care a transmis respectivul mesaj este, cu certitudine, una dintre entitățile Falsei Matrici și, evident, dorește ca cei care achiesează conținutului acestui mesaj să *trimită* de bună-voie și nesiliți de nimeni (să-și *folosească* liberul-arbitru) Energia Interioară către EI!
  Cum puteți să cădeți în această capcană?! Știți prea bine (sau nu prea, observ eu) că se preconizează ca la sf lunii septembrie să SE ÎNCERCE deschiderea unui portal, cu planeta Saturn! Se VA ÎNCERCA, astfel, re-crearea legăturii cu biblicii *Îngeri Căzuți*, printr-un flux de energie scalară…urmarea, face parte din *Planul Lor*!
  Și, ce să vezi?! Iată un mesaj primit de la *marele Arhanghel Mihail*, care *anunță EVENIMENTUL, taman spre sf lunii septembrie…mai exact, pe data de 28! 🙂
  Toate cele bune tuturor!

 11. Ma bucur ca în sfîrsit se va încheia suferinta noastra a pâmîntenilor victoria luminii. Si asa sa fie

 12. NIMIC SI NIMENI NU POATE SCHIMBA REALITATEA <<DIVINA<< DIMENSIUNEA BENEFICA
  A LUMINI LUI DUMNEZEU SINT O FIINTA CEA MAI SIPLA IN ACEST SISTEM ;-DAR PENTRU CA DE LA NASTERE SI PIN-NAN PREZENT AM AVUT SANSA DE AMI INSUSI O EDUCATIE
  O MINIMA PREGATIRE DE INVATATURA ,DECI ECXACT CUM ORICE PRODUS <<ELECTRONIC<<CALCULATOR -CA EXEMPLU IAI INTRODUS IN MEMORIE CE TREBUIE
  AI REZULTATE::PE MASURA CALITATI <<WIDOS<< DECI NU DORESC SA -MI DAU IMPORTANTA DAR ASTA ESTE O REALITATE::DAR AVEM DATORIA CA SA AJUTAM PE SEMENI NOSTRI CARE PERCEP MAI GREU ACEST LUCRU PENTRU CA DUMNEZEU
  LUCRAREA <<DIVINA <<IA CONSTRUIT <<NEA <CONSTRUIT LA FEL <<<<<<DECI TREBUIE <NECODITIONAT <<EDUCATI IN ASA FEL SA INTELEAGA <SA INTELEGEM CA AICI CHIAR NU <<ECSISTA ALTENATIVA FARA IVATATURA<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<DE CE <<<PENTRU CA PRIN MINIMA<<<<<<< IMBOGATIRE <<<<<A MINTI <A <ILUMINARI <<<CREIERULUI << PRIN CARE < POATE PATRUNDE<<<<<DIMENSIUNEA <DIVINA<<

  AVEM SANSA REALA DE A<<FI IN VIITORUL<< APROPIAT<<<<<<<<<<<<UN DA MARE
  <<MAI BUNI MAI MULTUMITI DE FAPTUL CA EXISTAM <<SI CA ARE ROST SA TRAIM IN ACEST LEAGAN DAT DE<<< DUMNEZEU<< SFINTA MAMA<< PLANETA << ASA CUM AM MENTIONAT MAI SUS <<INTRADEVAR <<AICI SA FIE RAIUL << DAR PENTRU TOTI<<<<I
  <<A NOI ORIDUIRI <<DIVINE<<<;:::

  EU SINT ION AM 60 DE ANI <SI DORESC PENTRU GENERATII SI INCERC SA FIU MULTUMIT PRIN FAPTUL <DE MOMENT <<FOLOSITOR SFINTEI <<<DIMENSIUNI DIVINE

  IN CARE SUNTEM CUPRINSI
  nelu.ion56@gmail. com –telef 0049-15221715891–

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s