Luna Albastra -31 iulie 2015

blue_moon_fantasy_2

Dintre toate portalurile și undele super-intense de lumină, există și o Lună albastră ce vine pe 31 iulie, care va fi una dintre cele mai puternice pe care le-am avut de o buna vreme și a doua din aceasta luna. Aceasta Luna Plina este în Vărsător, se întâmplă la aprox 2.7 ani iar următoarea lună albastră va fi în 2018. Energiile sale pot fi deja simțite, ele fiind ca o gura de aer proaspăt și în același timp extrem de intense. Voi explica de ce.

Aceasta Luna albastră va facilita evidențierea și eliberarea energiei de vibrație inferioară ce a fost profund stocata în câmpul și în memoria voastră celulara de-a lungul timpului. Aceasta este partea intensa, mai ales acum, când atât de multe planete sunt retrograde, ajutându-ne să cautam în cele mai profunde, cele mai întunecate colțuri ale sinelui nostru, temerile și aspecte ale vieții noastre, în scopul de a le depăși. Acesta este un mare cadou, cu toate ca aceasta nu pare astfel în aceste timpuri . Dar este necesar să eliberam ceea ce nu ne mai servește, pentru a putea primi undele de lumină ce intra. Vom integra pe deplin aceste unde pe parcursul următoarelor câteva luni. Asigurați-vă că sunt hidratați și împământați, sa petreceți poate, ceva timp in natura sau sa faceți câteva tipuri de exerciții fizice. Acest lucru facilitează o integrare armonioasă.

Această transformare va duce în cele din urmă, la un sens mai profund al libertății și nemărginirii pe măsură ce, din ce în ce mai multe persoane se aliniază vibrațional la aceasta și va aduce schimbările fizice necesare pe care mulți le așteaptă. Aș dori să punctez faptul că este inutil sa așteptam să se întâmple ceva, fără a crea sau participa în mod conștient la aceasta. Am postat acest simplu exercițiu care vă poate ajuta la setarea intenției și crearea libertății, dacă doriți să-l verificați, click aici:

thepowerwithinus.co.uk/…/simple-powerful-higher-vibrationa…/

Asta se petrece când energiile Lunii Albastre vin și ne dau impuls, în sensul ca ne dau puterea de a urma, crea, lua măsuri și manifesta cele mai profunde dorințele ale sufletului nostru. Venus în retrograd va juca si el un rol important în descoperirea și explorarea a ceea ce ne aduce bucurie, la nivel individual, care ar putea schimba și, probabil, s-a schimbat de-a lungul timpului. Acest lucru va duce la următoarea fază a scopului Sufletului vostru, acesta fiind puternic interconectat cu pasiunile voastre.

Luna Albastra ne va aduce informații clare și despre aceasta faza care urmează, asa ca, asigurați-vă că rămâneți prezenți pentru a le primi și pentru a le scrie. În același timp, pentru o manifestare lina, fără efort și plină de bucurie a scopului sufletului, este de cel mai important sa eliberam de sub control (orice fel de control), a necesității de a știi totul / de a încerca să va închipuiți mental lucruri . Acest lucru duce doar doar la confuzie inutilă, va încetinește creșterea și creează constant mai multe blocaje.

În schimb, profitați de energiile Acestei Luni Pline pentru a integra stările cele mai profunde ale stăpânirii de sine în ceea ce privește încrederea, credința, predarea și alocația. Stabiliți intenții clare cu privire la ceea ce doriți să creați pentru voi, în mod esențial și pentru a permite Universului să aibă grijă de detalii. Permiteți vieții să se desfășoare de la sine și asa va face. Fara efort. Predați-vă fluxului. Aș dori să clarific faptul că predarea și toleranta nu înseamnă același lucru cu amânarea și pasivitatea. Dimpotrivă – luați măsurile pe care va simțiți ghidați să le luați, utilizați-va inima intuitivă să facă acest lucru. Practicați calmitatea și cultivați-vă răbdarea. Veți ști ce să faceți. Aveți încredere că totul vi se va revela întotdeauna la momentul potrivit .

Scopul sufletului vostru sunteti voi. Sunteți voi, trăind pe Pământ. Cu toate acestea, ceea ce alegeți să experimentați depinde de voi. Mesajul Acestei Luni Pline este de va asuma responsabilitatea pentru ea, pentru energie și pentru creațiile noastre.

Un ciclu a fost finalizată pe 26 și unul nou a început. Deși s-ar putea acum sa para invers, ne aflam în programul de ascensiune accelerata și sunt uimit de cât de repede se schimbă totul, de modul rapid în care oamenii se prind și se aliniază cu o vibrație mai înaltă, de numărul de oameni care progresează rapid și de multele feluri în care cei inconștienți, sunt provocat sa își aducă aminte de Sufletul lor. Nu a mai fost asta de acum câțiva ani în urmă. E interesant, fascinant și frumos de observat.
Luna Albastra Fericita !

Vă mulțumesc pentru lectură,

Iubire și Lumină

Sursa: http://www.thepowerwithinus.co.uk/2015/07/29/the-full-moon-in-aquarius-blue-moon-transmission-july-31/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s