ÎN A CEASTA SĂPTĂMÂNĂ …..ÎNCEPE O NOUA ERA

dan3dan2dan1

OK, cine simte deja acest lucru ? Nava spatiala care sunteti VOI, este gata de lansare și a fost construita în timp îndelungat. Da ? De fapt, începând cu mijlocul lunii martie !
Există în voi atât de mult potențial energetic de lansare, chiar acum, în următoarele 24 de ore … De ce așa ? Ei bine, Saturn tocmai s-a deplasat direct și pentru noi, acestea sunt vești foarte mari…în august

INFLUENTA PLANETARA

Vedeți voi, munca voastră consecventă din spatele scenei și prin urmare răbdarea, este acum stabilita să dea roade. Ați fost sârguincioși lucrând la planurile voastre, nu-i așa? Acestea sunt planurile care servesc scopului vostru in viata, ele sunt o imagine de ansamblu din mintea voastră, care îndeplinesc motivul pentru care vă aflați aici, pe Pământ …

Așa cum am spus în Previziunea de luni … „Aceasta săptămână începe intr-o lumină cosmică foarte optimistă. După un week-end oarecum mai încărcat de Luna Plina Albastră, lejeritatea se întoarce acum, la fel și optimismul și impulsul de a avansa. Oportunitatea este practic peste tot în jurul vostru. Va fi ușor sub această lumină să..

Sursa: Elizabeth Peru

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „ÎN A CEASTA SĂPTĂMÂNĂ …..ÎNCEPE O NOUA ERA”

  1. Namaste Daniel! Am visat azi-noapte cum o lumina imensa si o iubire infinita va venii in scurt timp si ne va inunda inimile..ne va schimba radical…mi s-a spus ca vom fi atat de puri,de sinceri…vom fi ingeri umani.Am trait starea,era magnifica! Multumim Lui Dumnezeu pt.toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s