6 august 2015 – Consolidarea căii pentru desăvârșirea Sufletului propriu –

lupisor

Parcurgem o săptămână importantă, o perioadă a lămuririlor, în care fiecare dintre noi ar trebui să decidă cum își va trăi viața în continuare. Acum este momentul în care ar trebui să consolidăm valorile sufletești câștigate, să reglam percepțiile sufletești. Sunt cateva zile ale marilor hotărâri, în care fiecare va trebui să decidă dacă își va continua viața conform cu cerințele epocii celei de a 5-a Biserici – Sardes, sau poate va considera că a venit momentul să trăiască după regulile epocii Primei Peceți, adică să aplice cu și din tot sufletul Legea Nouă a Iubirii, să respecte cele 9 Principii ale Bunului Simț, să își antreneze cele 12 simțuri pentru a avea instrumentele cu care să funcționeze  în această lume nouă.
Recomand tuturor să privească în adâncul sufletului propriu și să găsească acolo răspunsurile privitor la ce doresc să facă în continuare, cum vor decide să își trăiască viața mai departe și ce vor să facă cu sufletul propriu, așa după cum vor simți, percepe și înțelege fiecare. Nimeni nu vă poate ajuta să luați aceste decizii, pentru că fiecare abia are suficientă forță de voință cât să decidă pentru propria persoană.
La Schimbarea la Față din 6 august va trebui să decidem dacă schimbăm ceva în viețile noastre sau continuăm ca și până acum.
În urma cu cativa ani am avut privilegiul de a merge în Israel, unde am avut parte de multe evenimente. Am fost profund marcat de forța bisericii franciscane de pe Muntele Tabor, de masa mica de piatra din stânga bisericii, locul de unde conexiunile se fac instantaneu cu TV Akashik, precum și de cele 12 personaje ce sunt pictate pe pereții altarului, în 4 formații de câte 3, unde cei doi laterali în susțin pe cel din mijloc pentru a lansa și emite ceea ce este necesar oamenilor. Pentru a putea să ne descurcăm trebuie să lucrăm împreună, chiar dacă o facem în formațiuni mici în grupe de câtiva oameni.
Momentele respective ne-au arătat două căi: una percepută la biserica franciscană, iar cealaltă la biserica ortodoxă din apropiere, unde sufletul nostru era mirat de dorința exagerată a minții noastre, care îmbiată să cumpere diverse iconițe, cruciulite, poze, etc, nu reușea să reziste tentației.
Acum retrăim aceeași dilemă! Ce fac cu viața mea? Mi-e bine așa cum am trăit până acum? Mai trebuie să schimb ceva sau am schimbat deja suficient de mult?
In zilele urmatoare se vor produce mutari ale unor elemente astrologice cu pondere majoritara in Fecioara. Este o concentrare de forte care va pregati conditiile de trecere la viteza a 7-a de derulare aevenimentelor, moment care se va produce in 12.11.2015. Simultan cu scurtarea inca odata a distantei dintre Cauza si Efect, legea nr. 6 a Kybalionului se va manifesta si mai repede decat pana acum. Ceea ce a inceput in vara anului 1978 cu prima treapta de viteza se amplifica acum la cea de-a 7-a viteza cea care va ramane valabila cel putin pana in anul 2250…
Trecerea la viteza a 7-a se va face si prin ionfluenta majora a perechii de eclipse din septembrie 2015. Cum vor fi lucrurile dupa jumatatea lunii august? Cevom resimti in septembrie 2015? Cum ne vom descurca dupa 12.11.2015? Acestea sunt intrebarile corecte, ba chiar obligatorii ale perioadei actuale.
Ce putem face fiecare dintre noi ca sa adaptam la aceste conditii de viata schimbate? Pentru cei care au muncit in prima jumatate a anului la gestionarea extremelor si a tuturor elementelor bune si rele, nu va fi chiar asa de greu.  Dupa ce ai invatat sa incadrezi corect binele si raul, pozitionandu-le pe fiecare in locul specific pe care trebuie sa il aiba, este usor sa aplici aceeasi optica asupra elementelor aduse de supraactivarea Axei astrologice Fecioara – Pești.
As fi de-a dreptul fericit daca nu voi primi nici un fel de intrebari de genul: ”Cum vor fi afectate Fecioarele? Ce vor pati Pestii, etc… Acest stil este regretabil ca exista si se incadreaza – dupa opinia mea – la astro-manelism.
Astrologia privita la nivelul cel mai inalt al posibilitatilor ei ofera enorm de multe pentru Suflet si Spirit. Sa ancorezi astrologia in cunoasterea astro pentru Trup, adica in astrologia de manifestare, cea care iti spune cum reactioneaza zodia X, ce va pati zodia Y si cum se comporta Ascendentul Q, este mult prea putin fata de cerintele actuale privitoare la evolutia Sufletului si Spiritului,
Sa folosesti astrologia doar pentru Trup, adica pentru cel ce s-a nascut din țărâna si se va reîntoarce acolo, este deja prea putin. Omul poate mai mult si Dumnezeu se va bucura dacă vom incerca mai mult.

Va recomand ca in ziua de 6 august dupa ora 14.33 (GMT+3h) sa faceti un ritual cu 6 sau 8 lumânari, pentru Sufletul propriu în care sa afirmati ferm, clar și cu toata forța voastra interioara ceea ce va doriti pentru viitorul apropiat, ceea ce vreti sa apara in viata voastra si sa cereti ajutor pentru a va gasi calea voastra proprie, in care Sufletul vostru sa se poata desavârși si sa fie si mai aproape de Dumnezeu.
Tatăl ne asteapta! Ar fi timpul să facem și noi pași pe calea Sufletelor noastre!

4.08.2015
Alexandru Nicolici
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „6 august 2015 – Consolidarea căii pentru desăvârșirea Sufletului propriu –”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s