SOSIREA-CONSILIUL

interesant

Ce se petrece în lume ? Asta simțiți acum ? Știm că mulți dintre voi simt acest lucru. Din ce în ce mai multi dintre voi sunteti sensibili, (chiar dacă unii dintre voi nu cred despre ei înșiși acest lucru), simt, fie fizic, emoțional, sau ambele precum s-ar întâmpla ceva imens, care pur și simplu, nu se poate fi descris. Ceva este diferit. O luați razna ? Chiar dacă ați simțit în acest fel de ceva timp, acest lucru se percepe a fi nou. Acesta se simte diferit.
Aveți dreptate. Aceasta este noua. Acest lucru este diferit. Și totuși, este cea despre care ți-am tot vorbit de acum timp de trei ani sau mai mult. Trei ani ti se par o perioada lunga. Pentru noi este doar o perioada infinit de scurta. Pentru a înțelege mai multe din ceea ce vă vom spune, conceptele ” timpului ACUM” și „UNIME”, sunt esențiale. Chiar și atunci, o minte 3D, pur și simplu nu poate înțelege cu adevărat la ce ne referim. Dar, desigur, veți încerca. Și, desigur, asta ar trebui să faceți. Acesta este modul în care sunteti conectați.
Gândiți-vă la aceste următoarele lucruri pe care le vom enumera , toate petrecându-se laolaltă pentru prima dată. Vi se extinde conștiința . Frecvențele voastre individuale și colective sunt în creștere. Amprenta frecvenței Pământului s-a dublat și continuă să crească. Un număr foarte mare de alte civilizații și ființe spirituale trimit acestei planete atât multă lumină cat sunt ei capabili, cu mult mai mult decât vă puteți imagina. Exista și aliniamente ale sistemului solar venind direct, care contribuie foarte mult. Și acum sosește în proximitatea voastră un val de energie care, în termenii voștri, se îndreaptă înspre voi cu multe mii de ani lumină în urmă. Acestea toate se petrec în ACUM-ul vostru.
Și acum, ce? Ce înseamnă acest lucru pentru voi? Ei bine, aceasta va însemna ceva diferit pentru fiecare dintre voi. Și totuși, astăzi am dori să descriem câteva dintre cele mai aparent imposibile lucruri pe care să le luați în considerare. Vom stabili un “bufet” și voi veți aveți posibilitatea să va “serviți “ singuri.
Există un prag de vibrație de care va apropiați si care vă va permite să începeți sa alegeți noi moduri de a fi și de a experimenta „realitatea” voastră.. Punem acest cuvânt între ghilimele pentru că atâta timp cât vă aflați într-un mediu fizic, sunteți în ceea ce se numește iluzie. Asta înseamnă simplu că tot ceea ce vedeți este extrem de temporar.
Este, sau va fi curând posibil ca voi să exercitați mai multe abilitați pe care nu le-ati putut experimenta până acum. Dacă credeți că le aveți deja, fiți conștienți de faptul că mai există încă multe. Fiecare va începe de la nivelul de la care se afla acum. Este întotdeauna singura modalitate. Noi vă cerem să fiți conștienți de ce se petrece în jurul vostru. Vor fi cei care nu au absolut nicio idee, despre tot ce ei văd, sau aud, sau încep să afle. Aceștia pot foarte probabil sa creadă că sunt complet singuri și ca înnebunesc. O parte din motivul pentru care sunteti în locul în care vă aflați este să ii ajutați pe aceștia să afle că încep să experimenteze noul „normal”.
Acum, vom merge un pic mai departe „acolo”. Voi v-ați putea afla pe voi înșivă petrecând timpul … hai să zicem, experimentând … in mai mult decât un singur Pământ. Noul Pământ despre care tot vorbeați de ceva vreme, este deja o realitate. V-ați putea surprinde pe voi înșivă, mutându-vă conștiința in acea dimensiune. Observați că nu am spus „mergeți acolo”. Nimeni de acolo unde sunteti concentrați acum nu va înțelege, cu siguranță, faptul că sunteti „plecați”. Odată ajunși acolo, veți experimenta un fel de viata cu totul diferit. Pentru asta, de fapt, v-ați zbătut. Puteți alege să readuceți în concentrarea voastră actuală multe din lucrurile învățate „acolo”, pentru a-i ajuta pe cei care rămân. Ei vor experimenta un „VOI ” cu totul nou, dar nu vor știi nimic altceva. Chiar vă poate lua ceva timp ca sa înțelegeți, și asta face parte din motivul pentru care noi spunem toate astea. Un fel de „teaser”, ați putea spune. La prima vedere poate părea ca și cum ați avea vise foarte realiste, care dispar repede. Bucurați-vă. Va fi mai bine.
Ceea ce vă confruntați, și ceea ce alegeți sau nu alegeți, va în întregime depinde de tine. Asa a fost întotdeauna , chiar dacă vălul v-a ținut departe de la înțelegerea acestui lucru. Lucrul de care ne-am dori să fiti conștienți în acest moment este că nu veți alege nimic care să lase pe nimeni în urmă. Din contră, cu cât mai departe alegeți să va aventurați, cu atât mai mare este efectul vostru pozitiv pentru cei care va urmează. Sunteți cu adevărat multidimensionali. Este de fapt, conștiința voastră cea care se va dezvolta. Voi nu veți lăsa pe nimeni în urmă.
Acum, noi știm că aceste lucruri ar putea fi un pic exagerate pentru voi, și este normal sa fie asa. Dar poate că ar putea fi distractiv să va lăsați imaginația sa se întindă și sa va permiteți sa luați în considerare ce poate însemna acest lucru . De exemplu, ar putea însemna că ați ajuns la un punct care vă permite vouă, ființelor minunate, libertatea de a locui in mai mult decât existența voastră fizică? Continuați cu asta, dacă doriți. Niciunul din voi nu aveți nicio idee clară despre ceea ce se apropie, oricum, asa ca lăsați-vă mințile libere să zburde. Distrați-vă. E timpul, nu credeți?
Ca de obicei, încheiem spunandu-va ca va suntem alături, va sprijinim și va iubim. Cereți ajutorul când este nevoie. Zi buna!!!

Sursa: oraclesandhealers.wordpress.com/2015/08/03/incoming-the-council/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „SOSIREA-CONSILIUL”

  1. nu stiu despre ce consiliu e vorba ..insa in noaptea de 9/10 am visat ca erau doua gauri mari in pamant undeva intr-un loc drag al copilariei mele si urmau sa iasa doi serpi mari pe acolo..degeaba le tot inundam..si mai aveam o soar si un frate..ambilor le era frig si unul cica mort caruia i-am spous sa faca bine sa stea linistit …si noi trei adica eu si cei doi bolnavi trebuia sa infruntam serpii aia care veneau pe pamant…asa ca nu stiu despre consliu, insa ceva va reveni pe pamnat si sint mari amandoi…si eu nu am frati de sange….si nici macar fratior mort…am o sora vitrega dar ea nu era in visul asta. Nu mi-a fost frica ins atare obositor sa am grija si de cei bolnavi si sa ”pazesc si gaurile alea sa nu iasa serpii pe pamant”’ nu ca mie mi-ar fi fost frica de ei ,insa urma mare distrugere pentru omenire. nu stim ce aduce anul asta..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s