SCHIMBĂRI IMENSE ALE ENERGIILOR URMEAZĂ SA APARA

Kundaliniside

Există o stare superioara de A FI, care este cu adevărat ceva atât de profunda, atât de imensa și de completa și este cea mai profund conectata în noi înșine.

Este acea ființă care se află în spatele tuturor formelor de viață și a vieții, acea MINTE ȘI SUFLET SUPERIOARE, și tot ceea ce este dincolo de toate acestea.

În acest moment, aceasta este ceea ce pășim, noi cei care am fost pregătiți pentru aceasta de atât mult timp, pas cu pas în în următorii câțiva ani. Merge dincolo de unde s-a mers înainte, și într-o octavă mult mai ridicata a conștiinței.

Înțeleg acest câmp de energie și energie pură, și este acolo, în fiecare celulă vie, atom, și particule din toate celelalte corpuri ale noastre (12 în total) fizice, emoționale, mentale și spirituale și care mișcă toate tiparele simbolurile si sunetele creației în sine.

Il putem atinge doar din interiorul foarte adânc al nostru, pentru că trece prin anumite sisteme energetice din corpurile noastre fizice și apoi odata ce acestea sunt din nou deschise și activate, ne transferam într-o bandă de frecvență mult mai ridicata.
Am fost ghidat sa fac intense transmisii interesante pe coloana vertebrala, de exemplu, și asta m-a făcut mai conștient de modul în care această parte a corpului nostru fizic este un dispozitiv uimitor, el in sine . Când spun dispozitiv vreau sa ma refer doar în contextul în care coloana este legată de planeta Pământ și mai ales de cosmos. Acesta acționează ca un centru complicat de transmisie cosmic de sine stătător.

Știm totul despre chakre, roți energetice, precum și despre alte corpuri, dar am uitat totul despre alte componente vitale de mișcare a câmpurilor energetice și dispozitivelor energetice din interiorul propriilor noastre corpuri umane.

Nu voi merge mult mai în amănunțime, cartea mea este încă în curs de finalizare unde am săpat foarte adânc despre acestea – tot ce vreau să spun este că am devenit conștienți de faptul ca legea cosmica PRECUM ÎN CER, ASA ȘI PE PĂMÂNT și PRECUM ÎNAUNTRU, ASA ȘI ÎN AFARA fiind chiar bazele, tiparul cu totalitatea straturilor, pe care este clădit întregul cosmos..
Ma aflu uneori într-o astfel de stare de venerație a ceea ce este creația, încât imi curg lacrimile de recunoștință și venerație pe obraji. WOW! AHA!
Oricine nu crede într-o Inteligenta Superioara și într-o Forța Superioara a Creației, nu este prezent în inima și in sufletul- pentru ca, cu cat ești mai mult prezent în totalitate, cu atât încep sa se activeze forțele de energie latente din toate corpurile noastre, și în momentul în care corpurile superioare 5-12 vor fi încet dar sigur activate, atunci vom fi gata pe deplin, să intensificam cu responsabilitate adevărata noastră putere.

Acest lucru nu înseamnă că unii nu au s-au activat incă – ci, pur și simplu înseamnă că, există o imensă agitatie cosmica care acum trezeste omenirea, pentru a începe cu adevărat sa isi aminteasca și sa ceara acordarea cetățeniei cosmice, să isi asume întreaga responsabilitate asupra propriilor puteri și utilizarea lor in scopuri mai inalte, în aliniere superioara cu restul cosmosului.
ASADAR, …..așteptati-vă la schimbari imense acum în energii si in campurile energetice – va fi o întreaga si totală remaniere a energiei si vor începe cu adevărat să lucreze intens pe corpurile noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale, acum când starea dimensiunii a 5 -a se face cunoscută și prezenta.

Sursa: http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/immense-energy-changes-coming-in-by-judith-kusel?fb_action_ids=10153562467903979&fb_action_types=og.likes

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

5 gânduri despre „SCHIMBĂRI IMENSE ALE ENERGIILOR URMEAZĂ SA APARA”

 1. Buna seara,

  Pentru început va mulțumesc pentru aceast minunat articol si videoclip, si cum nimic nu este intamplator, l.am citit si ascultat acum dupa ce l.am trimis si altor persoane din grupul meu.
  A venit acum cand nu sunt tocmai bine, ma simt rau si sunt in pat de 2 zile si ascultand rugaciunea, am simtit vibratia ei intrand in mine si ma intreb de ce am inceput sa am dureri mzi intai in muschii picioarelor iar acum ma doare foarte tare radacina coloanei, ca si cand as fi cazut pe codita cum se zice la noi. O simt vibrând atat de tare, iar in acelasi timp imi vibreaza si capul si inchizand ochii vad o lumina alba care imi intra prin crestetul capului.
  As dori sa imi explicati daca considerati ca este posibil.
  Mulțumesc.
  Florentina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s