Astazi 14 August 2015

portala

Incepand cu orele 13:00, eu am inceput sa simt, cum vine pe Pamant, un val foarte puternic, fara  precedent.Acest val mare de energie, am observat ca „lucreaza” la nivelul celor trei ochi.Simt ca incepem sa vedem mai bine.Incepe sa se ridice voalul!!!

Concentrati-va mult pe al treilea ochi.

Incepand de astazi si pana pe la sfarsitul lunii septembrie, va fi o perioada in care, vom fi majoritatea cam „calcati de tren”.Nu va speriati, permiteti sa se elibereze ce trebuie de eliberat, iar echipele care au ales sa lucreze si pentru Mama Pamant-stiu ce au de facut 🙂

La treaba!!!

Daniel Gaucan

Incepand de aseara, am primit in casa mea niste vizite frumoase, care mi-au transmis multe.Conectati-va la energia fotografiilor de mai jos si vedeti ce simtiti:

dan1dan2dan3dan4dan5dan6dan7

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

5 gânduri despre „Astazi 14 August 2015”

  1. Am resimtit de dimineața in Meditație am simtit un val puternic in tot corpul cu accent pe Chackra Fruntii !! LOVE it ! Am fost chemată in Olanda cu specificul sa vin ca este nevoie de energia mea ! Si se întâmpla numai lucruri bune 🙂 voi fi înconjurată de vindecători si terapeuti acolo !! Pana in Septembrie la sfârșit !!! Ca sa vezi totul asigurat !! Se pare ca este mare nevoie de mine prin Tara de jos :)) Am vizualizat in Meditație pace pe pământ si a fost foarte ușor ! De ceva zile ma trezesc zâmbind !! Sa ne bucurăm de lumina !!! La ora 13 Fix a fost activata puternic Chackra 1:) iar corpul mi s-a reglat automat iar menstruația întârziată a pornit ca la luna roșie 🙂 aștept informațiile cu nerăbdare 🙂 femeile la menstruație primind informație prețioasa uhu !!! LOVE and light !!

  2. dimineata am facut Tai Chi pt ca simteam ca nu am energie.Apoi am facut meditatia- copacului si m-am contacta la Mama Pamant si Tata Cer ,am curatat toate chackrele si la al 3- lea ochi era mai intunecat. Mi s-a mai intamplat sa vad o incapere violet ,dar intunecata ,cu 3 scaune si atunci mi s-a spus ca eu sunt ghidul. Am lucrat azi pe cineva cu cristale – picioare umflate-dar energie destul de greoaie si tot curatam, prin cascat, lacrimat ,iar la sfarsit senzatie de voma. In rest m-am bucurat de ploaie.

  3. Buna.alaltaieri seara am văzut pe cer deși erau nori cenușii,o pata de culoare violet.foarte frumoasa.m-am gândire ca e poate luna acoperită de nori.dupa câteva ore M-am uitat din nou si pata era acolo.noaptea M-am trezit si M-am uitat.era acolo ,doar spre dim a dispărut.cred ca a fost deschis un portal .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s