Daniel Gaucan la Bucuresti 29-30 August 2015

ou

Pe 29 si 30 August, voi fi prezent la Bucuresti.

Sambata 29 August voi sustine un seminar cu tema „Energiile Lunii Septembrie 2015„.Seminarul se va desfasura pe durata a 3 ore.Taxa de participare pentru seminar este de 30 RON.

Dupa seminar voi face sedinte individuale de terapii.

Mai multe detalii si programari, se fac la numarul de telefon: 0736-144.639.

Va astept cu drag!!!

Daniel Gaucan

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

6 gânduri despre „Daniel Gaucan la Bucuresti 29-30 August 2015”

 1. Stimate Domn Gaucan,
  De la 15 August, gratie inclusiv mesajului postat de Dvs la acea vreme, dar si altor postari si mesaje primite de la oameni care se implica in procesul de Ascensionare, coroborat cu un gand primit si de mine personal, cred ca a venit vremea sa glisam din atitudinea de asteptare a evenimentului, intr-o stare de deplina siguranta ca „s-a savarsit !”. Eu nu am blog si nici facebook, dar ca si alta data, am ales sa ma adresez Dvs ideea si sa va rog sa meditati asupra ei si, daca o considerati valabila, sa o „inmultiti”.
  Mai jos doua citate (in engl) de pe doua bloguri pe care le consider inspirate, care reiau aceasta idee:
  „Remember not to get caught up in the waiting game, the what is going to happen next scenarios. Many of those programs were unplugged during the Lion’s Gate. Feel the Now rather than habit or the externally created; feel what is truly happening right Now.” (Sursa: http://www.sandrawalter.com/unified-cosmic-trigger-higher-choices/)
  „When you ask: We say, Please remember that a question about “when” is bound by third dimensional “time.” We ask NOW that you release that third dimensional construct and move into fifth dimensional truth. YOU are already ascended. You are already a fifth dimensional being.” (Sursa: http://suzanneliephd.blogspot.in/2015/08/using-higher-light-arcturians.html)
  Da, trebuie sa ne prevalam de ideea ca timpul oricum nu este liniar si nici Ascensiunea – o chestie de „merit” personal si sa ne asumam lucrurile ca atare.
  Va multumesc inca odata pentru disponibilitate.
  Cu recunostinta,
  So.

  1. revin: doamna Suzanne Lie a introdus intre timp urmatorul update la postarea mentionata mai sus:
   UPDATE!
   Dear readers, the Arcturians have just shared a message with me (Wed., Aug., 19, 2015), and it follows:
   „We need you NOW. What you have waited for is here NOW. We, your galactic and planetary family, ask you to REMEMBER who you truly are and open up the connection as you travel up to higher dimensions and down into the core of GAIA.” ~ The Arcturians, August, 19, 2015
   cred ca nu mai e nevoie de alte sublinieri si comentarii…

 2. La 11:11 am. pe 28.09.2015 , „Valul X” va bombarda Pământul cu particule de Lumina foton – gamma ce vor avea viteza luminii și se va produce o schimbare de ADN instantanee .

  Ființele ale caror rezonanță interna Schumann este stabilizata la 17 Hertz sau mai mare vor fi propulsate in a-5-a dimensiune !

  Numărul de persoane proiectate pentru a ascensiona pe 28.09.2015 este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de constiinta colectiva a umanitatii pentru a manifesta cum se vor produce modificările.

  DIN POSTARILE CARE CIRCULA PE INTERNET..NU-I INVIDIEZ PE CEI CARE PLEACA EU AS PREFERA SA STAU ALATURI DE PAMANT SA VISEZ LANGA EL…SI DE ACEEA PENTRU A INTAMPINA ENERGIILE VENITE DIN UNIVERS PAMANTUL SI-A INVENTAT PROPRIA MUZICA …ACESATA SI CEA TIBETANA A CALUGARILOR TIBETANI SINT CELE MAI DE INCREDRE https://www.youtube.com/watch?v=1IamoKQkjE4

 3. azi am visat si sa vedem daca chiar se va intampla:o mare furtuna peste pamant cerul intunecat si descarcari electrice numeroase insa mase intunecate coborau si pe pamant ..fiind un pericol pentru oameni..eu o cautam pe bunica mea in acest timp ,furtuna asta a trecut, cei care s-au adapostit au scapat…a doua oara a revenit fenomenul si a trecut repede peste tara,insa de data asta o coloana mare de militari romani au plecat sa lupte(nu pot sa spun daca impotriva altora sau ce fel de mobilizare era). Mie imi place cand tuna si fulgera si nu-m e frica de nimic chiar imi place sa stau afara in calea fulgerelor …

  1. ..eu am visat ca acel rau va veni prin aer si nu va intra in casele celor credinciosi (exact cum a fost candva , descris si in biblie) si messul : intariti-va CREDINTA !!!!! )))) Bafta tuturor !!! de acum fiecare e pe cont propriu cu alegerea sa : Bine sau rau, Lumina sau intuneric…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s