CODUL programării Matricei

matrix

Noi trăim într-o „realitate falsă” care este individual și colectiv CREATĂ de noi toți.

Există o realitate adevărată care a fost mereu acolo …. și ea este ascunsă în spatele realității false care este creată în mod colectiv de către noi. Această realitate (fiind adevărată), este dincolo de al treilea nivel dimensional (3D) al realității noastre care se schimbă foarte ușor.

Limbajul este codul programării de bază al realității noastre false

Cuvintele limbii noastre au creat piese mici si „îmbinări” de cod …, care vor forma, atunci când sunt plasate împreună cu alte părți și racorduri de cod, „expresii de calculator” sau vrăji magice. Prin urmare, este foarte important să realizăm că în timp ce noi folosim vorbirea sau limbajul în activitățile de zi cu zi, „turnăm” un cod de computer extrem de încărcat direct în matrice. Acest cod foarte încărcat reprezintă un „program”, care vine direct de la noi, și va rula pe sistemul MATRIX de operare. SISTEMUL DE OPERARE MATRIX este realitatea falsă care a fost pusă peste tot în jur și care ascunde adevărata realitate de noi. Acest lucru a fost făcut pentru a accepta toată durerea și suferința care vin înapoi la noi de la realitatea falsă considerând asta că este normal.

Privind mult mai adânc

Limba engleză este pe departe limba cea mai bastardizată și mai coruptă concepută vreodată. Departe de a fi o limbă cu adevărat „clară” și concisă de utilizat, a fost construită în mod special, astfel încât să ne lase fără cuvinte care transmit cu adevărat orice CAPACITATE MAGICĂ POZITIVĂ. Cuvintele care ne-au fost „date” spre utilizare, în schimb sunt predominant negative și ceea ce este mult mai rău decât atât, ele predominant „judecă” la un nivel foarte subtil. S-ar putea argumenta că cuvintele noastre sunt concepute pentru a analiza, a inspecta și a identifica …, dar adevărul ascuns este că, cu toate acestea analiza, inspectarea, și identificarea, ne face să ne deplasăm imediat spre JUDECATĂ deoarece există cuvinte potrivite date nouă pentru a le utiliza, care vor „descrie” ceea ce se observă în lumea noastră fără a intra în negativitate sau judecată.

Aceasta este efectiv de design!

Cei care au creat MATRIX știu cum merg lucrurile în Univers! Ei cunosc regulile Adevăratei Realități care este ascunsă în spatele falsei Realități …, și ei cunosc foarte bine „sistemul pe care ei înșiși l-au proiectat”. Ei nu au avut NICIODATĂ de gând să lase nimic la voia întâmplării…, care este și motivul pentru care „cheia” închisorii noastre din interiorul realității false MATRIX este limba noastră, sau cuvintele noastre! Ei știau că avem nevoie să comunicăm unul cu altul …, așa că au făcut să nu avem niciun „cuvânt”, în limba noastră, care ar acționa în vreun fel pozitiv și care ar putea să ne elibereze accidental. Deoarece matricea este foarte similară cu un cadru pricipal gigant de calculator, care rulează milioane de „programe”, a devenit foarte important pentru cei care au proiectat Matricea ca noi, cei care am fost prinși în interiorul acesteia să nu fim capabili să creăm orice fel de coduri sau programe care ar avea capacitatea de a ne elibera!

Amintiți-vă … cuvintele ce le folosim au devenit CODUL

Când folosim multe, multe cuvinte împreună, iar acestea apoi încep să formeze fraze, propoziții, paragrafe pe care le umplem cu ideile noastre …, aceste bucăți mai mari de cod încep să formeze credințe – înțelegeri, care atunci când sunt plasate sau proiectate (vorbind limba noastră) în afară, vor acționa în calitate de programe care ruleaza în sistemul MATRIX! Deoarece cuvintele sunt „sunet” și orice sunet creează „vibrații” – poate fi ușor de înțeles că cuvintele pe care le folosim vor crea modele geometrice sacre în câmpurile morfogenice și electro-magnetice care există peste tot în jurul nostru. Prin urmare, vorbind cuvintele noastre, sau utilizând limbajul nostru, noi colectiv (asta înseamnă noi toți de pe Pământ) turnăm ,,mici vrăji magice” zilnic, care apoi se „codifică” în țesătura Matricei, astfel încât aduc înapoi la noi efectul acestor ,,mici vrăji” (de-asta trebuie o cât mai mare conștientizare, în afară de gânduri și acțiuni și cuvintele, limbajul creează efecte în conștiința colectivă, n.b.).

Ce nu ne-am fi putut imagina niciodată

Ceea ce nu am fi putut înțelege, eventual, este că, prin învățarea cuvintelor noastre, și a limbii noastre, o limbă care este proiectată pentru a „separa”, pentru a defini, pentru a identifica și de a gaura porumbel, aceste cuvinte (vrăji TURNATE) la rândul lor, trebuie să formeze programe mai mari, care ar putea apoi să ruleze în masterprogramul MATRIX. Toate aceste programe ar contribui apoi la consolidarea MATRIX, astfel încât să ne țină cât mai strâns în prindere!

Așa că – Dacă cuvintele noastre și limba noastră, sunt folosite pentru a subjuga SUA – Atunci care este calea posibilă de a ne câștiga libertatea ?? Trebuie să ne folosim, DE ASEMENEA, cuvintele și limba pentru a ne seta LIBERTATEA!

Trebuie să fim foarte prudenți despre fiecare cuvânt pe care îl utilizăm, verificând pentru a vedea dacă aceste cuvinte toarnă ,,magie albă” sau ,,magie neagră” și cum afectează aceste cuvinte armonia sau întregul.

Cuvinte care sunt folosite în furie, în ură, în separare, și în judecată, au un efect negativ asupra noastră, deoarece acestea sunt ,,magie neagră”, iar efectul se va reverbera asupra noastră mai devreme sau mai târziu. Nu putem spune că acest lucru nu l-am putut observa sau că ne-am înșelat! Există acțiuni și comportamente care sunt extrem de nocive pentru întreg și trebuie să fie observat! Trebuie doar să fim atenți să nu împuternicim aceste comportamente prin alimentarea MATRIX cu energie negativă.

NON-JUDECATA nu înseamnă a fi ignorant și nici nu înseamnă introducerea capului în nisip precum struțul !

Eu v-am arătat cum codul este scris (de tine …, și de noi toți), iar apoi este „îmbinat” împreună în fraze și idei care creează convingeri și înțelegeri mai mari, concepte! Aceste convingeri și înțelegeri mai mari devin”virale”, și apoi ele creează programe mai mari, care vor rula în cadrul principal MATRIX.

Dacă aceste programe mai mari nu sunt de iubire, unitate, armonie, și GRIJA sinceră față de alții, atunci acestea vor consolida mereu MATRIX …, iar marea majoritate nu se vor TREZI. Dacă ideea noastră este de a ne elibera …, atunci trebuie să regândim fiecare BIT din acest „cod” pe care-l injectăm în câmpul morfogenetic din jurul nostru.

sursa : http://howtoexitthematrix.com/

Drum drept spre Lumină !

Marius Sumedrea via burebista2012.blogspot.hu/2015/08/codul-programarii-matricei.html?m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „CODUL programării Matricei”

  1. cu alte cuvinte : iubeste-ti dusmanii ! nu raspunde cu rau la rau ! …vaaaii ; dar noi asta stiim demuuult ! e timpul sa o facem ! 🙂

  2. da, e trist , dar noi suntem in viata si ni se da Acum Marea Sansa sa aplicam Teoria Buna si mtrx va disparea detot……….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s