Fotografia Zilei-12 Septembrie 2015

roz

Focusati-va asupra Iubirii,a Pacii si a Vindecarii pe toate planurile si a tuturor fiintelor! Centrati-va in Inima si nu va lasati influentati de „bombardamentul” negativ care ne inconjoara acum din toate directiile!
Iubirea e raspunsul !
Lumina si Iubire tuturor! ❤

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Fotografia Zilei-12 Septembrie 2015”

  1. Ce bombardament negativ ?!? Este atata iubire in the air. Portalurile se deschid zilnic, aproape. Ori-de-cate-ori imi „pipai” cu mintea zona plex-inima, simt asa o emotie de fericire si iubire, ca atunci cand esti indragostit/a… Si plutesc. Si mi se pare ca pot aprinde cu iubirea din inima mea, iubire in toate inimile de pe Pamant. Si de fapt asta si fac: trimit, trimit, trimit. Si vizualizez fericita valuri de iubire care pornesc ca niste cercuri din inima mea si inconjoara Planeta. Si mai cu seama imi aleg tipuri de oameni si tzari si popoare de care mi-a fost cel mai frica pana acum si sunt sigura ca Iubirea mea aprinde Iubirea Inimilor Lor. Si din eventuali monstri, devin ei insisi ruguri de Iubire Aprinse, onorand Pacea si Toleranta pe a ceasta Planeta. Caci toti avem acelasi potential, nu-i asa ?, trebuie doar activat.
    Va iubesc !
    Pace tuturor !

  2. Ieri am dat fiecarui seaman ce avea ganduri intunecate, cate o floare, cate o unealta de reparat Pamantul si multa Bunavointa, Prietenie si Indemanare, Apoi, plutind, asa cum spui, So, cu starea de trac din fericirea bunavointei, i-am „vazut” mirati si zambitori, pornind unii spre alti cu Gand si Cuvant Bun ! Fie !
    Sa fie Lumina, Pacea si Inaltarea peste noi, toti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s