Programul de Seminarii si Terapii pentru perioada urmatoare…

eveniment

Intrucat trecem printr-o perioada foarte solicitanta, am hotarat sa fiu foarte activ si sa incerc sa intru in contact live, cu cat mai multe persoane.M-am hotarat sa organizez intalniri, in felul urmator:

1). In perioada 26-27 Septembrie sa fiu la DEVA.Duminica 27 Septembrie, incepand cu orele 10 voi sustine un Seminar, cu tema „Energiile de Toamna 2015”.Seminarul se va desfasura pe durata a 3 ore.Taxa de participare la Seminar este de tipDonatie.Sambata 26 Septembrie, dupa  si duminica dupa seminar, voi face sedinte individuale de terapie.Taxa pentru terapiile individuale, este de asemenea de tip Donatie.(las la aprecierea fiecaruia, sa dea valoare informatiei si energiei primite si nu vreau ca partea materiala sa fie un impediment)

Inscrierile pentru seminar si programarile la terapiile individuale se fac la numarul de telefon 0736-144.639.

2).In perioada 3-4 Octombrie 2015 voi fi la Bucuresti.Seminarul il voi sustine incepand cu orele 10.Se va desfasura timp de 3 ore.Intrarea este de tip Donatie.Dupa seminar si duminica(toata ziua), voi face sedinte individuale de terapie.(Taxa Donatie).Relatii si programari la numarul de telefon 0736-144.639.

3).In perioada 10-11 Octombrie voi fi la Constanta.Seminarul va fi sambata 10 Octombrie, orele 10.Conditiile sunt aceleasi.

OBS.1) Ma deplasez oriunde in tara sau strainatate pentru seminarii si terapii, daca va organizati si va strangeti minim 30 de persoane.

2)Daca se intampla, sa nu fie cereri pentru seminar si sa fie mai multe cereri pentru terapii individuale, nu voi mai sustine seminarul(mi s-a mai intamplat de cateva ori) 🙂

Eu, va astept cu drag!!!

Daniel Gaucan

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Programul de Seminarii si Terapii pentru perioada urmatoare…”

  1. azi am visat ca eram intr-un taxi si am adormit..iar in visul din vis..au aparut niste oameni care mi-au spus ca oamneii trebuie sa mearga pe alta planeta care are nevoie de ”corpuri” pentru ca populatia de acolo sufera si are nevoie de noi…am intrebat cum e acolo si visam ca in mi se deseneaza o apa niste animale cam, ca pe la noi si un om ca noi…mi se spunea ca sint cam ca pe la noi insa”” oxigenul ii distruge””. Atunci am decis ca nu avem de ce sa mergem pentru ca nu ne e bine noua acolo..si s-a terminat visul din vis si ajunsesem cu masina la destinatie…cand i-am spus taximetristului ”domnule am adormit putin”,ala a zis ”daaa doamna numai ca ati dormit trei zile”..apoi visul a continuat cu alte lucruri si pana la uram somnul meu de dupa-amiaza de oboseala dupa garda s-a terminat cam pe seara pe la ora 9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s