Mesaj…

kiesha.jpg

”Planeta va renaste, dar daca dorim sa ne continuam evolutia impreuna cu ea trebuie sa incepem sa traim confrom legilor sufletului, inimii.

Cu cat emani mai multa iubire, cu atat devii mai inteligent. Este singura noastra sansa! Nu este o poveste, este o realitate.

Multi dintre noi ne ducem vietile fara sa fim constienti de ce se intampla, dar chiar se intampla.

In loc sa traim dominati de frica, stramosii nostri ne spun sa traim inspirati de iubire, din ce vom iubi mai mult, vom fi mai inteligenti.

Daca vom fi iubire, vom primi raspunsurile pentru a salva Planeta noastra, si astfel ni se va permite sa ramanem, daca nu, copii nostri nu vor mai avea un viitor aici.

Nu alta generatie a fost aleasa sa traiasca acum pe acest pamant, ci voi ati fost alesi, pentru ca se spune ca suntem cele mai puternice suflete care am trait vreodata pe Pamant.

Fiecare dintre noi ne-am nascut in aceasta lume in care regulile si religiile sunt create de oameni.

Acum a sosit momentul sa spunem ca toate acestea nu sunt de ajuns. Singura modalitate in care ne putem schimba si ne putem salva pe noi insine este sa ne amintim cine suntem cu adevarat.

Ni s-a spus ca Dumnezeu este separat de noi, religia ne-a invatat ca suntem pacatosi si rai si ca trebuie sa facem ceva pentru a ajunge in rai.

Dar astazi va voi spune ceva ce nu ar trebui sa uitati niciodata: Voi sunteti Dumnezeu!

Sufletul vostru este Dumnezeu! Nu ati fost separati de Dumnezeu! Fiecare dintre voi are un ”Eu sunt” suprem, un sine suprem.

Dumnezeu este cunoastere, Dumnezeu este totul, Dumnezeu este lumina si iubire. Dumnezeu este toata creatia, Dumnezeu a creat sufletul vostru si sufletul vostru este in voi.

Doar ego-ul va separa de Dumnezeu.

Religia preia puterea oamenilor, ii separa de Dumnezeu, preia conducerea vietii voastre pamantesti si chiar si a celei de apoi. Nu le mai dati puterea voastra!

Nimeni nu are dreptul sa spuna daca il meritati sau nu pe Dumnezeu. Sunteti co-creatori ai propriei voastre vieti.

Cea mai mare rana a Planetei se datoreaza faptului ca nu ne iubim. Cine sunteti cu adevarat? Va iubiti pe voi insiva?

Fiind IUBIRE constiinta ta va migra de la minte la inima. Iubirea aduce cu sine toate raspunsurile.

Energia iubirii este de zece ori mai puternica decat energia urii.

Momentan domina nivelul de constiinta al mintii, de aceea gandim totul in loc sa luam decizii inspirate de traire.

Tot ce avem de facut este sa fim iubire. Iubirea este raspunsul la TOT.” (Little Grandmother Kiesha )

https://vimeo.com/17218717

Colectivul redactional – Oficial Media
Redactor Sef – Stejarel Ionescu
Senior Editor – Mari Jeanne Ion, Dr. Nicoleta Svarlefus, Stefan Doru Dancus
Editori: Roxana Iordache, Maria-Cristina Antonescu, Adi Udrea
Redactor Social-Cultura – Camelia Jumatate, Redactor Reportaje, Stiri – Maria Maior
Corespondent Extern – Ina Bucur – Franta, Oana Stiff – USA, Adriana Tuluc – Republica Moldova
Colaboratori: Ariana Nistor, Ana Maria Ioana

Sursa: http://oficialmedia.com/kiesha-cea-mai-mare-rana-a-planetei-se-datoreaza-faptului-ca-nu-ne-iubim-cine-sunteti-cu-adevarat-va-iubiti-pe-voi-insiva/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „Mesaj…”

 1. Daca le spui oamenilor direct ca tu esti Dumnezeu s-ar putea sa-i sperii. Mai bine -Tu porti parte din Dumnezeu in sufletul tau si toti facem parte dintr-o mare lucrare. Din Dumnezeu.

  1. Credeti sincer ca in lumea pe care o dorim au loc astfel de mici „minciunele”, de genul „nu spune oamenilor ca ei sunt Dumnezeu, ca se sperie. Mai bine minte-i un pic.” ?
   ADEVARUL este chiar acesta: omul a fost creat de Parinte, dupa chipul si frumusetea Parintelui, inzestrat, din generozitate si dragoste, cu calitati dincolo de puterea noastra actuala de imaginatie si abia DUPA aceea a „cazut” in materie, materia fiind nu numai de esenta muritoare, ci si intunecata, caci s-a format din intuneric, pur si simplu. Astfel, ceea ce initial era creat sublim si nemuritor si omnipotent, s-a „invelit” in natura inferioara, in materia ne-rationala, devenind subjugat de aceasta. E un paradox grozav ! Cu alte cuvinte, omul are o natura duala care se bate cap in cap, care coexista simultan in mod paradoxal: nemurirea si mortalitatea, lumina si intunericul, spiritul si materia, rationalul si nerationalul etc etc. Si aici urmeaza si solutia: in functie ce acea latura a dualitatii sale asupra careia decide fiecare sa se raporteze, vine si natura sa dominanta – aceasta este ALEGEREA. Cine alege sa se raporteze la latura sa fizica, intunecata, muritoare, va ramane fix asta. Cine alege sa se raporteze la natura sa Divina, nemuritoare, va deveni asta. E o alegere.
   Adevarul de mai sus e extras din carti, din carti care au sute de ani vechime – nu exagerez. Daca ne-am osteni un pic sa cautam ADEVARUL am ramane absolut uluiti sa constatam ca timp de veacuri a stat fix sub nasul nostru, dar noi nu am avut „chef” sa-l „rasfoim”. Sau poate nu am fost pregatiti sa-l vedem… veti spune… si pe buna dreptate. Atunci, cine nu e inca pregatit sa auda ADEVARUL, nu trebuie mintit si purtat cu zaharelul. Trebuie iubit si respectat cu ALEGEREA pe care a facut-o/ o face. Asa cum Insusi Parintele l-a iubit si i-a respectat alegerea.
   Cu drag si stima,
   s.
   PS – cum a ajuns Omul sa „cada” in materia cu pricina – ah, asta e poveste frumoasa si romantica, sa stiti, oricat de dureroasa s-a dovedit a fi urmarea…

   1. vai mie, pedeapsa pentru mandria mea intelectuala – risipita mai sus – abia mai tarziu mi-am dat seama ca doamna careia aveam impresia ca-i raspund a spus – textual – „daca le spui oamenilor direct ca TU esti Dumnezeu”. scuze, scuze scuze. eu, in graba mea intelectuala pe care mi-o asum si ridiculizez, aveam impresia ca am citit „daca le spui oamenilor direct ca EI(ei) sunt Dumnezeu”. ce penibil, nu ?
    singura mea scuza: in capul meu voi sunteti/suntem toti Dumnezeu :-)))

  2. Q: When I say that I am God, how come people don’t come and prostate before me?
   M. If you have truly understood that you are God, before that conviction
   comes you will have lost your identity, you will have merged with the total
   manifestation, therefore who will expect whom to come and do pranams?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s