Valuri Masive de energii intre 25 Dec-6 Ian

EVENIMENT ASTROLOGIC DE EXCEPTIE

astrology
” Toate planetele se misca direct din 25 Decembrie pana in 6 Ianuarie
Incepand din 25 Decembrie 2015 cu Uranus in stationare directa , toate planetele majore din sistemul nostru solar se vor misca inainte (direct).
Stephanie Forest, primul astrolog care a recunoscut official acest fenomen astrologic , a creat un hub virtual pentru toti astrologii si cei interesati de astrologie sa comunice parerile lor in viitoarea miscare directa a tuturor planetelor.
Stephanie spune : ‘’Acum, in acest moment , din viziunea noastra geo-centrica, intregul nostru sistem solar se misca in aceeasi directie, ca un rau cosmic, curgand spre aceeasi directie unica.Din pozitia Soarelui sau din perspectiva Pamantului, toate planetele in miscare directa reprezinta o trecere organica, intreaga, sincrona si armonioasa prin universul nesfarsit “
Stephanie mai spune ca “Un ciclu de miscare directa a tuturor planetelor este clar o speranta pentru viitor .Este un moment unic in care perspectiva Pamantului devine ca a Soarelui “
Vibratia sistemului solar ofera o asistenta cosmica extraordinara a oricarui proiect creat spre beneficiul si nu spre franarea vietii pe Pamant.Intreaga planeta poate fi energizata de combustibilul cosmic in locul celui rezidual.
Cu sistemul nostru solar in miscare aproximativa de 600.000 m/h , la aceasta viteza si putere, poate e de ajuns ca o singura molecula de lumina solara in acest context sa transfere un nou tip de energie solara sustenabila pe Pamant fara a afecta negativ viata pe Pamant.Rapiditatea, accelerarea si miscarea sunt toate intrinsec legat de miscarea directa a tuturor planetelor “
Uranus va incepe acest ciclu in 25 Decembrie 2015 si il va incheia in 6 Ianuarie 2016 cand Mercur incepe miscarea retrograda.Cu aceste doua planete incepand si sfarsind acest ciclu, Stephanie sugereaza ca exista posibilitatea unei noi descoperiri tehnologice care va ajuta pentru vindecare si/sau comunicare.Asta ar putea aduce un val de comunicare brusc, socant care sa duca la schimbari majore pozitive pe Pamant.
Stephanie mai sugereaza ca este foarte important in aceasta perioada sa ne angajam in fapte si ganduri de unitate, iubire si abundenta.Manifestarea va fi mult mai rapida in aceasta perioada.Grupurile care se aduna cu scopuri comune , sa faca astfel de fapte , vor utiliza aceasta energie frumoasa si puternica, la fel ca si meditatiile globale in sincron.
Va incurajez sa dati share acum si in zilele urmatoare pana in 25 Decembrie 2015, astfel va ajunge la cat mai multi oameni care sa creeze constient o lume mai frumoasa in acest ciclu de 11 zile.”
Sursa: http://thespiritscience.net/2015/11/29/rare-astrology-all-planets-are-moving-direct-from-december-25th-to-january-6th/#more-40338

Nota Dan Gaucan: Asteptam acest „eveniment” de foarte mult timp.Haideti sa ne folosim la maxim de aceste energii.Proiectati viitorul, al vostru, al tarii, al Planetei.Inainteee…!!!

Anunțuri
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. Letitia Anisia

   /  Decembrie 2, 2015

  Multumesc,te iubesc ,iarta-ma!

  Răspunde
 2. Reblogged this on karlindas.

  Răspunde
 3. NAMASTE ! Nu ştiu ce să mai cred ! ARHANGHELUL MIHAIL printrun mesaj citit acum cîteva zile,spune că AL DOILEA VAL,mult mai puternic,chiar de peste 3 ori mai puternic decît primul va ajuge pe pămînt în PRIMĂVARA LUI 2016.Acum nu era nimic anunţat. UNDE ESTE ADEVĂRUL ?

  Răspunde
 1. Valuri Masive de energii intre 25 Decembrie 2015 - 6 Ianuarie 2016 - Lotusul alb2 blogLotusul alb2 blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

Despre spiritualitate...

Existenta precede gandirea. Osho

%d blogeri au apreciat asta: