Lună Nouă în Capricorn (duminică, 03:31) – Începeți să fiți mai mult

noi

Luna se aliniază cu Soarele, la 19 ◦ în Capricorn, inițiind un nou ciclu al Lunii. E o perioadă bună pentru a pătrunde în interior și semăna tot ce am vrea să înfăptuim în următoarele 28 de zile.

Cea mai înaltă vibrație a Capricornului este dezvoltarea responsabilității, ingeniozității, încrederii, cunoașterii de sine și aptitudinii de a stabili obiective realiste și granițe sănătoase. Următoarele 28 de zile reprezintă o perioadă ideală pentru a lucra la dezvoltarea maturității și a simțului realității. Pregătiți-vă pentru viitor, luați-vă angajamente și recunoașteți-vă responsabilitățile, hrăniți-vă visele într-un mod realist. Cel mai bine e să te concentrezi pe stabilirea de obiective pe termen lung, practice și realizabile, și realizarea lor pas cu pas.

Forța interioară și încrederea de sine rezultă aproape în totalitate din înfruntarea dificultăților. Capricornul știe că obstacolele fac parte din viață; ele ne arată locul în care avem ocazia de a deveni mai capabili – și locul în care nu mai suntem aliniați cu realitatea adevărului nostru lăuntric. Unde e obstacolul? Ce anume ai putea da la o parte din drum?

Vibrațiile joase ale Capricornului au de-a face cu dominarea. Acest lucru se poate manifesta ca dorință de a câștiga cu orice preț sau, dimpotrivă, ca renunțare la puterea și autoritatea noastră, de frică că-i vom domina pe ceilalți. Întrebați-vă: Unde am căutat aprobare sau permisiune? Unde am nevoie să stabilesc obiective realiste și să le respect?

Această Lună Nouă se aliniază cu Pluto din Capricorn și face cuadratură cu Uranus din Berbec. Prin urmare, transmite un mesaj extrem de puternic despre percepția pe care o avem asupra realității fizice – timp și spațiu – și (din nou) relația noastră cu puterea. Ea ne aduce o nouă invitație de a ne prezenta în lume și a deveni cetățeni planetari responsabili, maturi, în timp ce ne onorăm individualitatea – cu alte cuvinte, să producem o schimbare, una câte una, chiar și atunci când avem impresia că suntem prea mici ca să creăm o schimbare importantă de unii singuri. Indiferent cât de mică poate părea, orice undă mișcă ceva, schimbă ceva…

Luna Nouă face si sextil cu Chiron din Pești și trigon cu Jupiterul retrograd/staționar din Fecioară. Aceasta reprezintă o ocazie de vindecare – și de a ne da voie să fim umani în timp ce înaintăm spre realizări lumești mai pline de sens, mai importante. Vedem tabloul de ansamblu și avem mai multă flexibilitate. Ce-ar fi dacă ați putea fi productivi și blânzi cu voi înșivă, în același timp?

Dat fiind faptul că Saturn guvernează Capricornul, alinierea Venus/Saturn în Săgetător joacă și ea un rol important în această Lună Nouă. Avem ocazia de a alege cum ne raportăm la adevărul mai înalt, prin analizarea și clarificarea felului în care valorile, angajamentele și prioritățile noastre se aliniază cu el (același lucru ar putea fi valabil pentru relația noastră cu un sistem de credință anume). Ce-ar fi dacă ați alege o relație care e profund aliniată cu cine sunteți cu adevărat și nu cu cine credeți că ar „trebui” să fiți sau cu cine ați fost?

Ce lucru, care izvorâște un pic mai mult din inimă decât din minte, ați putea înfăptui? Când v-ați simțiți cei mai fericiți? Ce-ar fi dacă v-ați dedica cu 5% mai mult lucrurilor, oamenilor și aspectelor din viața voastră care vă fac fericiți?

Alegeți cu înțelepciune pentru 2016: avem șansa de a deschide calea spre un viitor mai bun, de a participa conștient la evoluția existenței pe această planetă. Aveți încredere în adevărul vostru interior! Pășiți în autoritatea voastră lăuntrică, apoi folosiți-o înțelept!

Dacă aveți Ascendentul sau alte planete în una din pozițiile 17-21◦ în Capricorn, Balanță, Berbec sau Rac, e posibil să simțiți mai intens efectele acestei Luni Noi.

Luna Nouă este totodată cel mai bun moment pentru a stabili unele intenții puternice pentru această lunație. Luna aceasta, perioadele cele mai bune pentru stabilirea de intenții vor fi : duminică, între orele 3:30 și 19:39 sau duminică după 22:23, până marți (12 ianuarie), 03:20 (ora României).

Vă urez o Lună Nouă extraordinară! Fie ca 2016 să fie un an de creștere și susținere, pentru voi și lume !
Multe binecuvântări, Sonja

Traducere: Ana Nicolai
(după informațiile despre Lună Nouă primite prin newsletter și nu tot ceea ce este spus în videoclip)

Si un documentar ce se anunță deosebit de interesant, despre energia în mișcare (e-motion) numită emoție!
„E-Moția (filmul) va avea un impact foarte pozitiv asupra evoluției conștiinței umane.”
Dr. Bruce H. Lipton, biolog în biologie celulalră, autorul cărților
Biologia credinței,
Evoluție spontană,
Efectul de lună de miere. Știința de a crea raiul pe pământ
(apărute la Editura For You)

http://www.e-motionthemovie.com/
Cu traducere/subtitrare în română: http://fymaaa.blogspot.ro/2016/01/e-motie-documentarul-complet-7012016.html?m=1

Sursa: editura for you

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s