LUNA PLINA IN LEU SAU SAMANTA DE SCANDAL

luna-leu

“Nu e a buna cum se vede Luna Plina cu cerc rosu sau nori vinetii in jurul ei..” asa zicea bunica Silvia demult-demult in anii copilariei, cind de pe prispa casei desluseam tainele cerului.
Acum o seara mi-am ridicat ochii si am vazut-o. Era aproape perfecta dar voalata de nori nici gri, nici albi, nici rosii. Parea ca spune: “ma poti privi dar nu ma poti atinge. Iar a ma intelege acum, cu atit mai putin. Fa un pas inapoi ca sa ma poti admira si pretui ca pe o regina ce sint”.

Aroganta acestei Luni Pline care se formeaza in casa a VIII a momentului este pe deplin indreptatita daca ne gindim numai la semnificatiile majore ale casei a VIII a: renastere din propria cenusa, banii altuia, pasiuni dark, moartea ca instanta suprema a ceva ce nu se mai poate regenera. In plus, mai sfideaza si autoritatea partenerului ei de cursa lunga, un Soare altruist, gata oricind sa fraternizeze cu intreaga umanitate daca Luna nu i-ar incurca planurile momentan. In opinia ei Soarele a fost mult prea darnic cu toti necajitii soartei asa ca acum sa o venereze doar pe ea. Din toate punctele de vedere dar mai ales material.
In acest sens nici nu sta pe ginduri sa se alieze cu un razboinic cu un renume nu foarte ortodox, a se citi Marte in Scorpion, prezent in casa a XI a, casa protectorilor si a sperantelor de viitor. Pe acesta il va folosi drept pion in planurile ei de razbunare.
Cum putem oare sa ne protejam de actiunea nefasta a acestei Luni Pline dar mai ales a ego-ului ei nemasurat ca sa nu ne transformam si noi in pioni pe tabla ei de sah?
Raspunsul este unul singur: prin credinta.
Ascendentul in Sagetator cu Saturn pe casa a I a ne indeamna sa raminem vigilenti, sa ne urmam cu inima deschisa calea corecta pe care am apucat sa mergem -Jupiter retrograd in Fecioara- si mai ales sa nu semnam aliante cu nimeni in aceste momente, oricit de ademenitoare ar putea fi -Mercur inca retrograd si Lilith in Balanta opozitie Uranus. Aceste parteneriate se vor sfirsi la fel de rapid pe cit s-au format.
Iar pe de alta parte, sa avem incredere in valorile noastre, cu adevarat ale noastre, nu impuse din afara -Mercur conjunct Pluto in casa valorilor personale. Ceea ce vine din afara si nu are rezonanta cu sufletul nostru va fi automat respins si va actiona ca un bumerang.
Indiferent cine ne provoaca sau abia asteapta sa reactionam si mai putin sa raminem stapini pe noi -Mercur careu Uranus- respirati adinc si nu dati curs tentatiei de a-i raspunde cu aceeasi moneda.
Ghidati-va dupa busola interioara -Nodul Nord in Fecioara conjunct Jupiter.
Sursa: http://www.astro-psi.ro/2016/01/luna-plina-in-leu-sa-samanta-de-scandal.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s